Altair1997 18.05.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Może ktoś polecić sprawdzoną firmę od instalacji elektrycznych oraz z odpowiednimi uprawnieniami do wykonania przyłącza elektrycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacos22 09.06.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witam.Posiada ktoś z Państwa namiary na fachowca od schodów wewnętrznych. Chodzi mi o schody samonośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klabcoha 15.06.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Witam, szukam sprawdzonej ekipy do przyłącza wodno kanalizacyjnego za rozsądne pieniądze. Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnow.1955 16.06.2014 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Przestrzegam przed firmą MTB Hydroizolacje Michał Tronina (siedziba w Opatowie), która robiła u mnie elewację. Mimo obiecanej gwarancji przestali odbierać telefony, kiedy okazało się, że konieczne są poprawki. Trzeba było zrywać źle wykonane fragmenty. Firma, która to poprawiała po nich stwierdziła, że to totalna fuszerka. ODRADZAM współpracę !!! Przestrzegam też przed płaceniem jakichkolwiek zaliczek zanim skończą całą robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abaddon 24.08.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Gdzie w Częstochowie i jej okolicach można zamówić drewno suszone i heblowane na wymiar, potrzebuję drewna na barierki balkonowe które chcę wykonać sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 28.08.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Gdzie w Częstochowie i jej okolicach można zamówić drewno suszone i heblowane na wymiar, potrzebuję drewna na barierki balkonowe które chcę wykonać sam. Kolego jak znajdziesz to daj znać bo też będę potrzebował w następnym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 14.10.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Przestrzegam przed firmą MTB Hydroizolacje Michał Tronina (siedziba w Opatowie), która robiła u mnie elewację. Mimo obiecanej gwarancji przestali odbierać telefony, kiedy okazało się, że konieczne są poprawki. Trzeba było zrywać źle wykonane fragmenty. Firma, która to poprawiała po nich stwierdziła, że to totalna fuszerka. ODRADZAM współpracę !!! Przestrzegam też przed płaceniem jakichkolwiek zaliczek zanim skończą całą robotę. No a ekipa od 'poprawek' sie sprawdziła ? Jesli tak to proszę o dane kontaktowe. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 14.10.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Witam. Posiada ktoś z Państwa namiary na fachowca od schodów wewnętrznych. Chodzi mi o schody samonośne. Posiadam, DREBOX w Wierzchowiska i nie polecam. Schody ładne, wykonczenie i detale przecietne, ale traktowanie klienta skandaliczne. Najgorsza firma na mojej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi29 19.11.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Witam. Ja mogę Pani polecić dekarza pana Wilka. Chwaliłem go już wcześniej. Jeśli jest dalej potrzebny to mogę podać namiary. A przy okazji odradzam wszystkim firmę Aquainvest ,pan Marcin Bujak - zajmującą się kostką brukową. Schody wykonane przez tego pana uległy znacznej deformacji i oczywiście nie można się doprosić o ich naprawę. Partacze. Pozdrawiam. Potwierdzam,pan Wilk z Łobodna to bardzo dobry i uczciwy fachowiec,robił u mnie również z polecenia i zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareek1980 19.11.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Potwierdzam,pan Wilk z Łobodna to bardzo dobry i uczciwy fachowiec,robił u mnie również z polecenia i zero problemów. To ja poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 22.11.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 szukam kogoś sprawdzonego do ocieplenia komina zewnętrznego na stromym dachu jak ktoś wie proszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi29 27.11.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Prosze o namiary na sprawdzonego wykonawce kominka do salonu z DGP.Pozdrawiam Adi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi29 21.12.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Nikt nie wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 25.12.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Nikt nie wie ? Ja nie wiem, Wesołych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareek1980 20.01.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Poszukuję sprawdzonej firmy do ocieplenia poddasza wełną mineralną i wykonania sufitów podwieszanych z karton-gipsu. Zna ktoś jakąś dobrą ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plysa 28.01.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 kto mi powie ile bierze hydraulik od punktu?Czy 130 dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 01.02.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Plysa, nie wiem czy to dobra cena, bo już minęło sporo czasu odkąd ja się tym interesowałam, ale podam Ci numer mojego hydraulika, którego polecam z czystym sumieniem. 4-5 lat temu miał rozsądne ceny i dobry materiał: pan Darek (uciekło mi nazwisko) z Wręczycy 785340785 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 01.02.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 dubelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareek1980 01.02.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Widzę, że w Częstochowie ciężko o dobrą ekipę od ocieplenia poddasza i wykonania sufitów podwieszanych z płyt g-k. Czyżby wszyscy dobrzy fachowcy wyjechali do UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 02.02.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Jeszcze jest trochę poza sezonem. Blizej wiosny bedzie lepiej, niech tylko sniegi puszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts