Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa częstochowska i okolice

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przestrzegam przed firmą MTB Hydroizolacje Michał Tronina (siedziba w Opatowie), która robiła u mnie elewację. Mimo obiecanej gwarancji przestali odbierać telefony, kiedy okazało się, że konieczne są poprawki. Trzeba było zrywać źle wykonane fragmenty. Firma, która to poprawiała po nich stwierdziła, że to totalna fuszerka. ODRADZAM współpracę !!!

Przestrzegam też przed płaceniem jakichkolwiek zaliczek zanim skończą całą robotę.

• 2 months później...
  • 1 month później...
Przestrzegam przed firmą MTB Hydroizolacje Michał Tronina (siedziba w Opatowie), która robiła u mnie elewację. Mimo obiecanej gwarancji przestali odbierać telefony, kiedy okazało się, że konieczne są poprawki. Trzeba było zrywać źle wykonane fragmenty. Firma, która to poprawiała po nich stwierdziła, że to totalna fuszerka. ODRADZAM współpracę !!!

Przestrzegam też przed płaceniem jakichkolwiek zaliczek zanim skończą całą robotę.

No a ekipa od 'poprawek' sie sprawdziła ? Jesli tak to proszę o dane kontaktowe. Dzieki

• 1 month później...
Witam.

Ja mogę Pani polecić dekarza pana Wilka. Chwaliłem go już wcześniej. Jeśli jest dalej potrzebny to mogę podać namiary.

A przy okazji odradzam wszystkim firmę Aquainvest ,pan Marcin Bujak - zajmującą się kostką brukową. Schody wykonane przez tego pana uległy znacznej deformacji i oczywiście nie można się doprosić o ich naprawę. Partacze.

Pozdrawiam.

Potwierdzam,pan Wilk z Łobodna to bardzo dobry i uczciwy fachowiec,robił u mnie również z polecenia i zero problemów.

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...