monikach 08.01.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ludzie mający tynki cementowo-wapienne - zaglądacie tu??? Dzwoniłam pod nr podany na forum, ale dowiedziałam się, że teraz to tylko gipsowe tynki się kładzie ...położą, ale jakość będzie "średnia" ... Widziałam taki tynk zatarty piaskiem kwarcowym i baaaardzo mi się podobał.... macie jakieś namiary na sprawdzone ekipy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwan069 08.01.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 planuję zakupic teraz styropian na ściany oraz wełnę od ocieplenia poddasza, moze są chętni aby teraz też kupić , mozę jak sie zamówiło więcej to jeszcze by mozę sie cos z ceny urwało znalazłem na allegro styropian termoorganikę i wełnę rockwool taniej niz u nas w Częstochowie,(bo w domexie to chyab oszaleli z cenami , allegro wełna top rock 15 cm 22,90 zł a w domexie 36,90 zł i z wilekij łachy 5 % upustu moga dać ), jezlei sa chetni to piszcie słuchajcie odnośnie tej wełny , jest jeszcze taka firma Romont na ul. Dekabrystów i też maja wełne Rockwool w b. dobrej cenie sprawdzcie,bo niekoniecznie trzeba z Allegro ryzykować. pozdrowienia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 13.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam ponownie po dłuższej nieobecności. Ja niestety na początku drogi więc nie wielę pomogę, a przyznam się nieśmiało, że licze na waszą pomoc Działkę w końcu mamy i projekcit też już w adaptacji. Dałam też projekt do wyceny 3 wykonawcom i na dniach powinnam otrzymać oferty. W tej chwili poszukujemy fadromy z kierowcą, jeśli ktos z was miałby jakieś namiary to będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 13.01.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 słłuchajcie odnośnie tej wełny , jest jeszcze taka firma Romont na ul. Dekabrystów i też maja wełne Rockwool w b. dobrej cenie sprawdzcie,bo niekoniecznie trzeba z Allegro ryzykować. pozdrowienia !!! dzwoniłęm mają drożej niż na tym linku z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwan069 13.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 mógłbym prosić o linka do tej wełny na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_k2 15.01.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 cena ustalona na 17 zł m kw czy ktoś wie gdzi emożna w okolicach Cz-wy dostać piasek kwarcowy ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SŁAWOMIRD 15.01.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam ponownie po dłuższej nieobecności. Ja niestety na początku drogi więc nie wielę pomogę, a przyznam się nieśmiało, że licze na waszą pomoc Działkę w końcu mamy i projekcit też już w adaptacji. Dałam też projekt do wyceny 3 wykonawcom i na dniach powinnam otrzymać oferty. W tej chwili poszukujemy fadromy z kierowcą, jeśli ktos z was miałby jakieś namiary to będę wdzięczna. witam....nr na fadrome.-609033412 -pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.01.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 cena ustalona na 17 zł m kw czy ktoś wie gdzi emożna w okolicach Cz-wy dostać piasek kwarcowy ? Pzdr Nie wiem czy to najbliżej, ale wszyscy nasi znajomi przywożą piasek kwarcowy z Myśliny - to miejscowość koło Dobrodzienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 17.01.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 SławomirD bardzo dziękuję za namiar. Niestety nic z tego nie wyszło bo facet powiedział, że na rozbiórkę nie mają czasu. Ale dzięki za dobre chęci. Będę szukać dalej. Pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 19.01.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Giz masz już te tynki?? gdzie zamawialiście meble do kuchni? albo gdzie warto zajrzeć? polećcie coś... tynki juz sa i schna. wykonal je p. T.Rogacz, sa to wapienno gipsowe(Knauf) - metoda mechaniczna nakladane. sciany gladziutkie, teraz tylko malutkie korekty + gruntowanie i sa gotowe do malowania. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwan69 19.01.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 GIZ , siemka jak jesteś zadowolony i mógłbyś polecić tych Gości od tynków to podaj mi namiary (mam na myśli cena + wykonanie) mój email:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Konrad 24.01.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 stal potrzebuje kupic. Gdzie tanio w Częstochowie lub okolicach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 24.01.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Cześć Kasia i Konrad ja też chetnie skorzystam z podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sel 25.01.2008 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 to zależy kilka mejsc oferujących stal w częstochowie ma interesujące ceny m. innymi semex ale ostatnio jak kupowałem stal dobre ceny uzyskałem w ferometal na bór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 25.01.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 ja kupowalem stal w KometinStal na Rzasawach (srednie ceny) i w Centrostalu na Bor (najlepsza cena) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Konrad 25.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 jednak centrostal. dzis kupuje bo od pniedzialku cena w gore o ok 100 zl za tone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 25.01.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kasia i Konrad a można wiedzieć jaka cena?Ja mam cene z Senexu 2623 brutto + do mnie transport 200złi z mojego rodzimego Hogera 2699 brutto ale z transportem do tu mam blisko. Więc jak nie znajdę taniej to napewno Hoger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 25.01.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kasia i Konrad ... Ja mam cene z Senexu 2623 brutto + do mnie transport 200zł ... no pięknieee jak ja kupowałem stal to w centrostalu była po 3200 a oni mają stosunkowo najlepsze ceny. nic tylko się cieszyć że potaniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 25.01.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Tomm1927 tak z ciekawości to kiedy ty kupowałeś stal? I mam jeszcze pytanie też raczej z ciekawości niż dla porównania, ile tej stali zamawialiście, ja jeszcze nie mam tego policzonego i ciekawa jestem jak to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 25.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mam jeszcze jedną cenę najlepszą jak do tej pory tylko nie wiem ile wyniósłby transport bo oni takich usłóg nie świadczą.Ferrometal Częstochowa 1999 netto czyli 2428 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts