Tomm1927 25.01.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Tomm1927 tak z ciekawości to kiedy ty kupowałeś stal? I mam jeszcze pytanie też raczej z ciekawości niż dla porównania, ile tej stali zamawialiście, ja jeszcze nie mam tego policzonego i ciekawa jestem jak to wychodzi. hmm... no więc tak ja miałem trochę słupów energetycznych które sobie potłukłem i odzyskałem z nich, po moich przeliczeniach, około 1 tony drutu i to poszło w fundament. natomiast na strop i nadproża to już kupowałem i kupiłem najpierw tonę a potem jeszcze 10 drutów dobrałem (12mb/szt) i to wszystko kupowałem bodajrze w sierpniu lub wrześniu 2007r. co do samych wyliczeń to wszystko zależy od projektu bo do każdego wychodzi inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 25.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Tomm1927 dziękuję za odpowiedź mam przynajmniej jakieś pojecie ile tego może być. Zajżałam do twojego dziennika żeby zobaczyć co u ciebie słychać, ale widzę, że chyba sobie odpuściłeś zapiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 25.01.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Tomm1927 dziękuję za odpowiedź mam przynajmniej jakieś pojecie ile tego może być. Zajżałam do twojego dziennika żeby zobaczyć co u ciebie słychać, ale widzę, że chyba sobie odpuściłeś zapiski no niestety tyle roboty że nie ma czasu taczki załadować kończę instalację elektryczną i w poniedziałek wchodzą z tynkami więc muszę się uwijać, bo jeszcze bym chciał wodę pociągnąć zanim ściany pociągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Konrad 25.01.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 basiab: Ferrometal to właśnie dawny Centrostal:-) w częstochowskiej nomenklaturze dalej jako centrostal funkcjonuje:-) Ja tam wytargowałem cenę 1950 netto za tone, obojętnie jaka stal, w tym fi6 ale już prostowane co mnie bardzo ucieszyło. Transport ok 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sel 26.01.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 no to super cena kupuje gdzies za tydzień więc mam nadzieje ze jeszcze takie uzyskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weslee 26.01.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 witam poszukuję solidnej firmy do zrobienia instalacji c.o. oraz ciepłej wody użytkowej. Do tego kominek z płaszczem wodnym. Piec będzie gazowy. Budowa w gminie Kamienica Polska. Pilnie potrzebuję namiarów - jeżeli ktoś ma już za sobą instalację czegoś takiego - proszę o pomoc!! pozdrawiam Witam, Z czystym sumieniem mogę polecić P. Witolda Majewskiego jeżeli chodzi o c.o. i c.w.u. Natomiast w kwestii kominka z płaszczem wodnym nie wiem bo nie robiłem tego. W domu mam 35 m2 podłogówki i grzejniki kermi a pracuje to na piecu reco 25 kw i jestem bardzo zadowolony. Gość elastyczny i fachowy. Nie wiem jak z terminami. Namiary 034 3628 263 lub 0600 911 710. Zawsze można zapytać i porozmawiać. Pozdrawiam P.S. Upss... to mój pierwszy post w tym dziale - pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 27.01.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Witam Czy możecie polecic mi dobrego projektanta do adaptacji projektu z Częstochowy lub okolic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 28.01.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 witam poszukuję solidnej firmy do zrobienia instalacji c.o. oraz ciepłej wody użytkowej. Do tego kominek z płaszczem wodnym. Piec będzie gazowy. Budowa w gminie Kamienica Polska. Pilnie potrzebuję namiarów - jeżeli ktoś ma już za sobą instalację czegoś takiego - proszę o pomoc!! pozdrawiam Witam, Z czystym sumieniem mogę polecić P. Witolda Majewskiego jeżeli chodzi o c.o. i c.w.u. Natomiast w kwestii kominka z płaszczem wodnym nie wiem bo nie robiłem tego. W domu mam 35 m2 podłogówki i grzejniki kermi a pracuje to na piecu reco 25 kw i jestem bardzo zadowolony. Gość elastyczny i fachowy. Nie wiem jak z terminami. Namiary 034 3628 263 lub 0600 911 710. Zawsze można zapytać i porozmawiać. Pozdrawiam P.S. Upss... to mój pierwszy post w tym dziale - pozdrawiam wszystkich budujących. skorzystam również z namiarów na p.Majewskiego bo jestem na etapie castingu na hydraulika. a swoją drogą to gdzie dokładniej na stradomiu się weslee budujesz?? bo my z w bliskim sąsiedztwie dawnej strzelnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 28.01.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam Czy możecie polecic mi dobrego projektanta do adaptacji projektu z Częstochowy lub okolic ? bertolo już podawałem tu namiary na projektanta looknij dobrze a znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 28.01.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Tomm1927 dzieki. Widziałem Twoją notkę o P. Wiesławie, ale może jeszcze ktoś ma namiary na innego równie dobrego projektanta. Bo wiesz jedno nazwisko wiosny nie czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa-ma 28.01.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 co do projektanta, jak dla mnie dobra cena i wszystkie formalności w UM załatwił:Tomasz Waligórski tel 604 909 463.Tomm jak tynki - robią się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 28.01.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ... Tomm jak tynki - robią się?? nie wiem Pawle bo jeszcze dziś nie byłem na budowie a dziadek nie ma komfona. okaże się koło 15,30 jak wyląduje na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa-ma 28.01.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 a swoją drogą to gdzie dokładniej na stradomiu się weslee budujesz?? bo my z w bliskim sąsiedztwie dawnej strzelnicy. to ja też się dopisuje do pytania, pozdrawiam sąsiada P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weslee 28.01.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 W takim razie bardzo serdecznie witam budujących się sąsiadów. Do strzelnicy mam także blisko a nazwa ulicy kojarzy się ze stanem cywilnym z czasów kiedy człowiek był bardzo młody i piękny Mam nadzieję i liczę na wymianę doświadczeń. Jesteśmy na etapie oczekiwania wyschnięcia podłogi i tu muszę powiedzieć, że miałem kilka namiarów na ekipę z mixokretem z cenami od 16-25 złotych za m2 ale w końcu znalazłem za 13 zł i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony. 113 metrów zrobili w jeden dzień. Gdyby ktoś chciał to oczywiście podam namiary. Teraz szukamy płytek na ściany i podłogi no a później pozostałe rzeczy. pozdrawiam weslee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa-ma 28.01.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Tomek, to kolega się buduje uliczkę wcześniej niż Ty To ja się przedstawię tak...: mały szary domek kryty papą na środku pól, obok wielkiego słupa energetycznego.... pozdrawiam p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 28.01.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 raczej 2 uliczki wcześniej a nasz domek to 2 na uliczce której "właściciel" myli się tylko raz - taki z antracytowym dachem i ocieploną stroną północną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weslee 28.01.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Tomek, to kolega się buduje uliczkę wcześniej niż Ty To ja się przedstawię tak...: mały szary domek kryty papą na środku pól, obok wielkiego słupa energetycznego.... pozdrawiam p No to sąsiedzi, jesteśmy w zasięgu wzroku - właśnie wróciłem z działki. Gratuluję domku jest bardzo ładny. pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 29.01.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Tomek, to kolega się buduje uliczkę wcześniej niż Ty To ja się przedstawię tak...: mały szary domek kryty papą na środku pól, obok wielkiego słupa energetycznego.... pozdrawiam p No to sąsiedzi, jesteśmy w zasięgu wzroku - właśnie wróciłem z działki. Gratuluję domku jest bardzo ładny. pozdrawiam Tomek he to jest nas już w bliskiej okolicy przynajmniej 3. i tak 3mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoris 03.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Zostało mi po budowie około 200 szt pustaków stropowych tzw "ackermanów" 20 cm, z Cerpolu Kozłowice. Sprzedam w bardzo bardzo korzystnej cenie:) Odbiór w Krzepicach (tel. 604897092) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 06.02.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 witam poprosze o namiary na:tartak z rozsadnymi cenamiekipe ciesliekipe dekarzyfachowca od kanalizacji z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts