TomKa 13.03.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Tomm1927 ślicznie dziękuję za namiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewazak3 15.03.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 czy ktoś z Was ma/będzie miał odkurzacz centralny? Możecie polecic jakąś firme która zajmuje się instalacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maigo 16.03.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam, mam do sprzedania ok 100szt. maxa kozłowickiego 288x188 cena 2zł/szt., odbiór własnym transportem z Wierzchowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 18.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam, kto wie gdzie w okolicy można kupić tanio duże ilości kory, najlepiej luzem ?Ale tania workowana też będzie dobra. Na allegro pełno ofert ale żadna z naszego województwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 19.03.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 czy ktoś z Was ma/będzie miał odkurzacz centralny? Możecie polecic jakąś firme która zajmuje się instalacją? z tego co wiem to Color System się tym też zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 21.03.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Witam wszystkich budujących w Czestochowie i okolicach W czerwcu ruszam ze sporą rozbudową budynku. Jak na razie największy problem mam ze znalezieniem speca od schodów (samonośne, ażurowe). Jak na razie wstępnie kontaktowałem się z: - Bogunia (Potok Złoty). - Drew-Slaw (Siedlec), - Kutak (Cz-wa). Generalnie ceny schodów przyprawiają o lekki zawrót głowy. Jestem ciekaw opinii na temat powyższych firm (lub innych z Cz-wy lub okolic). Pozdrawiam - ZUZEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 22.03.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego, w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurczę najlepszego. http://images33.fotosik.pl/188/a50f1fd0958c17aa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Moi drodzy, czy możecie polecić mi kogoś do układania kafelków? Będę baaardzo wdzięczna za namiar do kogoś z kogo byliście zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 02.04.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Poszukuję specjalisty , który zrobi instalacje elektryki, telewizji ,internetu , mozecie kogoś polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 03.04.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Poszukuję specjalisty , który zrobi instalacje elektryki, telewizji ,internetu , mozecie kogoś polecić?? spróbój pogadać w "Dipolu" na Sikorskiego. Moi drodzy, czy możecie polecić mi kogoś do układania kafelków? Będę baaardzo wdzięczna za namiar do kogoś z kogo byliście zadowoleni. 504131788 - Łukasz Grzyb - widziałem jak robi i szczerze mogę go polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 03.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam wszystkich budujących w Czestochowie i okolicach W czerwcu ruszam ze sporą rozbudową budynku. Jak na razie największy problem mam ze znalezieniem speca od schodów (samonośne, ażurowe). Jak na razie wstępnie kontaktowałem się z: - Bogunia (Potok Złoty). - Drew-Slaw (Siedlec), - Kutak (Cz-wa). Generalnie ceny schodów przyprawiają o lekki zawrót głowy. Jestem ciekaw opinii na temat powyższych firm (lub innych z Cz-wy lub okolic). Pozdrawiam - ZUZEK. Podciągam pytanie. Bedę wdzięczny za opinie na temat firm lub namiary na dobrych stolarzy. Pozdrawiam - ZUZEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia111 10.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 witaj miałam ten sam problem ażurowe proste schody w jednej firmie zrobili kosztorys na 20 000 zł a w drugiej o 70% mniej na ul. Wielkoborskiej57A. w dodatku z polecenia od osoby która jest bardzo zadowolona, myślę że powinno być dobrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 10.04.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 witaj miałam ten sam problem ażurowe proste schody w jednej firmie zrobili kosztorys na 20 000 zł a w drugiej o 70% mniej na ul. Wielkoborskiej57A. w dodatku z polecenia od osoby która jest bardzo zadowolona, myślę że powinno być dobrze. pozdrawiam Witam. Dzięki za info. Moje wyceny oscylują właśnie w pobliżu 20.000 PLN (14 szt. zabiegów ażurowych !). Firma Domański (robią piękne schody...) wyceniła się na 42.000 PLN . Wiem, że efekt zazwyczaj jest wart sporych kosztów ale w porównaniu z cenami innych etapów budowy to dla mnie lekkie przegięcie. Jeszcze raz dzięki za info. Pozdrawiam - ZUZEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 13.04.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 WitamCzy ktoś z Was zetknął się z firmą od wylewek i tynków TOMEX ? pzdr. Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weslee 14.04.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A ja mam pytanie w sprawie fachowców co robią sufity podwieszane. Zamierzamy zrobić taki w salonie ale nie mam żadnych kontaktów. Jeżeli ktoś jest już za tym etapem to proszę o namiary. Pozdrawiam P.S. Nareszcie cieplutko się robi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 14.04.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A ja mam pytanie w sprawie fachowców co robią sufity podwieszane. Zamierzamy zrobić taki w salonie ale nie mam żadnych kontaktów. Jeżeli ktoś jest już za tym etapem to proszę o namiary. Pozdrawiam P.S. Nareszcie cieplutko się robi ) Sławek Wąpierski - 605698909 śmiało polecam - robił u nas i jestem z niego zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.r.k. 14.04.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich mam prośbę, musimy doprowadzić wodę do działki i to niestety z drugiej strony ulicy. Jeśli ktoś z Was korzystał kiedyś z usług ekipy, która wykonywała takie prace i robiła przewiert pod ulicą proszę Was o namiary.Nie ukrywam, że terminowo zależy nam jak najszybciej (myślę o maju, czerwcu max jeśli to możliwe w sierpniu). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weslee 14.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A ja mam pytanie w sprawie fachowców co robią sufity podwieszane. Zamierzamy zrobić taki w salonie ale nie mam żadnych kontaktów. Jeżeli ktoś jest już za tym etapem to proszę o namiary. Pozdrawiam P.S. Nareszcie cieplutko się robi ) Sławek Wąpierski - 605698909 śmiało polecam - robił u nas i jestem z niego zadowolony Dzięki za odzew, będę dzwonił do gościa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 15.04.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam, powiedzcie, proszę ile płacicie murzarzowi za metr ściany, u nas konkretnie a ytongu. Nasz chyba zwariował - w stosunku do tego co ustalaliśmy w ubiegłym roku życzy sobie podwyżki 9 PLN na każdym metrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts