częstochowianka 29.06.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 ja moze tez tu zostawie swoj numer - 668 296 889 .. - TO DLA TYCH CO TERAZ BEDą KUPOWAC DACHóWKE , NAJLEPJEJ ZEBY SIE ZEBRAłO KILKA OSOB WTEDY BEDZIEMY MIEC SUPER RABATY .. AHA , OKNA BEDZIEMY KUPOWAC ZA OKOLO 3 TYGODNIE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 29.06.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 witam powiedzcie mi czy 17pln/m2 dachu za robocizne to duzo czy malo. Ile wy placiliscie ciesla w tym roku?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 29.06.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 To strasznie tanio...nasz powiedzial nam 23 zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 29.06.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 to to rzeczywiscie drogo, a macie jakies namiary na dekarzy, chodzi o dachowke ceramiczna pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uwe_czw 29.06.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 do: Uwe_czw ile desek wchodzi na metr ? jesli przyjezdzaja z tartaku to raczej wiedza jak policzyc a jesli to jest odsprzedaz to juz wg mnie cięzko. Nie ma problemu z policzeniem - układamy stosik szeroki na 1 metr, deska obok deski, a następnie kolejne warstwy, co do długości ja przyjmuje w/g najkrótszych desek i powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 30.06.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 to to rzeczywiscie drogo, a macie jakies namiary na dekarzy, chodzi o dachowke ceramiczna pozdro Wiesz co musiałabym zapytać... Bo my kryjemy gontem i wiem że nasz cieśla też się tym zajmuje ale czy dachówką to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 30.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 to to rzeczywiscie drogo, a macie jakies namiary na dekarzy, chodzi o dachowke ceramiczna pozdro Wiesz co musiałabym zapytać... Bo my kryjemy gontem i wiem że nasz cieśla też się tym zajmuje ale czy dachówką to nie wiem. Ta cena dotyczy samej konstrukcji bez deskowania, co w waszym przypadku raczej nieuniknione.za deskowanie zawsze doliczają pare zlotych do metra. moze dlatego wychodzi u mnie taniocha. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 01.07.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 do: Uwe_czw ile desek wchodzi na metr ? jesli przyjezdzaja z tartaku to raczej wiedza jak policzyc a jesli to jest odsprzedaz to juz wg mnie cięzko. Nie ma problemu z policzeniem - układamy stosik szeroki na 1 metr, deska obok deski, a następnie kolejne warstwy, co do długości ja przyjmuje w/g najkrótszych desek i powinno być OK. no niby tak ale szkoda czasu na ułożenie tylu desek po to by za chwile je zapakować na samochód... ale chyba lepszego sposobu nie ma. czy ktoś z Was ma orientacje co do ceny robocizny za ocieplenie budynku ( styro 15 cm +siatka+ szpachlowanie) ? do: częstochowianka Na wspólne zakupy dachowki to juz za poźno moja już na dachu(wkrótce fotki). Co do reszty jestem za Pochwal się na priv gdzie się budujecie skoro mamy być sąsiadami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerem 02.07.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 czy ktoś wie jak wykończyć ocieplenie na poddaszu przy oknie dachowym??? usiłuję znaleźć coś w internecie ale kiepsko mi idzie. chodzi o to, jak przy oknie dachowym wykonczyć tą folią paraprzepuszczalną.okno już jest oczywiście. z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaxia27 03.07.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam !!Jestem tu nowa i może nie w temacie ale moze moglibyscie mi pomóc szukam dobrych fachowców którzy postawia mi dom w stanie surowym ( bez dachu do tego mam już zamówiona ekipę) znacie może jakiś sprawdzonych budowniczych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaxia27 03.07.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 zapomniałam dodać że będę się budowała w gminie niegowa tak wiec najlepiej byłoby jakby były to ekipy z okolic niegowa , Lelowa, czy okolic. Pozdrawiam wszystkiuch i proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 03.07.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ja mam jednego ludzika , on pracuje sam , postawi od fundamentów do stropu , pelen profesjonalizm ..uczciwy -doradzi itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 03.07.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 buduje sie na brata alberta /makuszyńskiego ..a adamki z czewy ??? a moze wierzchowisko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaxia27 03.07.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A możesz dać namiary na tego fachowca? Jeżeli pracuje sam to raczej bedzie potrzebował ludzi do pomocy a z tym będzie u nas różńie? A jak się ceni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 03.07.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 chyba 22 zł za metr , telefon ci jutro napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaxia27 04.07.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No to czekam i z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowaczka 05.07.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witam jestem tu nowa, nie buduje ale remontuje w prawdzie już mieszka w swoim domku lecz zostało mi całe poddasze do zrobienia i tu pytanie o fachowca .od ścianek kartonowo gipsowych ,ma ktoś sprawdzonych? a jeśli kogoś interesuje gruz to ja mam , i nie mam się go jak pozbyć.i jeszcze jedno co do stropu teriva jest u nas w okolicy taka firma która produkuje takie stropy .. znajoma się buduje i orientowała się w cenach wyszło dużo taniej - nazwy nie pamiętam ale jakby ktoś chciał to się dowiem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 05.07.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 galaxia27 - to jest numer do łukasza - murarza - 600-111-984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 głowaczka a gdzie masz ten gruz i jakie warunki "pozbycia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowaczka 05.07.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 już wysłałam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts