martaiprzemek 27.10.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witamy Forumowiczów!W przyszłym roku zaczynamy budowe naszego wymarzonego domku:) Jest to KOMETA z Dobrych Domow. Moze ktos z Was buduje wlasnie ten domek, lub spotkaliście sie z nim gdzieś w okolicach Częstochowy. Dziekujemy bardzo za wszelkie informacje.Pozdrawiamy. Marta i Przemek. http://dobredomy.pl/?id_project=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Konrad 31.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Pozostalo mi ok 700 szt. pustaka Thermopor Leier "30" i ok 300 szt. "25". Muraz ostro sie rypnął w obliczeniach a teraz mowi ze ja le kupiłem.Okolice Częstochowy, brak transportu. No i jeszcze paleta akermana "20" tez mi zostala.Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 10.11.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witam, u nas natomiast, po zmianie koncepcji ścian działowych na poddaszu zostały 2 palety Ytonga 11,5. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, proszę o kontakt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 17.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Potrzebuję trochę łat i kontrłat pod dachówkę. Czy komuś z Was nie zostało. Z góry dziekuję za info. Częstopchowa + okoliceZaczeliśmy krycie. Oby tylko pogoda dopisała. pozdr. w.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms73 19.11.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Szukam ekipy do stanu surowego na wiosnę 09. Przejrzałem całe forum i znalazłem tylko dwa kontakty - w tym jeden z nieaktualnym tel. Szukam kogoś z polecenia szanownych forumowiczów - nieduży dom, budowa w Cz-wie. Pozdrawiam Jacek [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 27.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 u nas sciany stawiał niejaki Bażak i jego ekipa - nie polecam. Mury są proste ale kosztowało nas to sporo nerwów - panowie pytali o wszystko - ile strzemiączek w zbrojeniu, gdzie zbrojenie pod okno, na jakiej dł podeprzeć nadproże itp, itp Niekończąca się seria pytań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 27.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Macie może namiary na godną polecenia ekipę do posadzek z miksokretem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaiprzemek 28.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Drodzy Forumowicze:)prosimy o namiary na ekipy budowlane. Oczywiście tylko ludzi godnych polecenia, niestety mamy problem ze znalezieniem murarzy. Z góry dziękujemy za pomoc. MiP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 29.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Macie może namiary na godną polecenia ekipę do posadzek z miksokretem? Polecam Tomka Rogacza tel 605-698-902 , ma kilka ekip u mnie byli młode chłopaki bodajże z Nierady i jestem z nich bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 29.11.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Zostały mi po budowie następujące rzeczy: Dachówka Winerberger Koramic Kasztan Angoba Szlachetna Styropian Termoorganika Gold gr 15cm na zakładkę Styropian Termoorganika Gold Dach-Podłoga gr 5 cm Styropian Ekstrudowany Ursa gr 8cm Drut 6 w kręgu Ceny do uzgodnienia , wiadomość prv lub tel 602-518-760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 30.11.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Dzięki za miksokreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 30.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Słuchajcie, robił ktoś może zestawienie kosztów wykończenia ścian ? Tzn, jak wychodzi porównanie cenowe tynków, gipsówek z płytą k-g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa-ma 01.12.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Cześć, ja robiłem tynki cem-wap wyk tradycyjnie na budowie (piach b. drobny, wapno, cem) i super ekipa = tynki glanz gładkie!!!w tym roku cena za metr z materiałem = ~18 pln/m2pozdrP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.12.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Cześć, ja robiłem tynki cem-wap wyk tradycyjnie na budowie (piach b. drobny, wapno, cem) i super ekipa = tynki glanz gładkie!!! w tym roku cena za metr z materiałem = ~18 pln/m2 pozdr P My też robiliśmy tynki tradycyjne, ale cena m2 z materiałem 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 05.12.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Dzięki dostaliśmy ofertę na 25 za tynki tradycyjne (materiał+robocizna) więc to chyba akceptowalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 09.12.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 pa-ma podaj, jeśli możesz, namiar na tych tynkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa-ma 09.12.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 CZeść nie ma problemu: Marcin Janik tel. 695 191 692, ale uprzedzam ostatnio jak słyszałem ich wolny termin..... to dłuugo, ale a nuż coś się zwolniło... pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms73 10.12.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Proszę o jakiś namiar na sprawdzoną ekipę do stanu surowego [email protected] Pozdrawiam Jacek i z góry dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 12.12.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 witam, szukam sprawdzonej ekipy do zamontowania rolet ochronnych ("antywlamaniowych") w domku jednorodzinnym zamieszkanym. pare firm z Cze-wy,z ul. Rocha oferuja rolety, lecz co polecone to polecone pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 12.12.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 co do rolet , to akurat nie mamy doświadczeń ale brama garażowa to materia niejako zbliżona bramę montował nam Dopler i mogę powiedzieć, że jest zrobiona porządnie i zamontowana też bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts