kajon-ka 20.01.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dzieki,a masz może namiary na tego Wronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dzieki, a masz może namiary na tego Wronę? Proszę bardzo 602367078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 21.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dzięki. trochę późno zaczęliśmy myśleć o tynkach i teraz okazuje się że większość ma juz pozajmowane terminy, więc tym bardziej dziękuję. tak to jest jak się chce trochę odpocząć od budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 tak to właśnie wygląda ja z tynkarzem umówiłam się w grudniu 2007 na czerwiec 2008, a tak naprawdę tynki mam od listopada teraz milczy facet od glazury, nic tylko się pochlastać szukam innego jeśli macie jakieś namiary, będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uwe_czw 24.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Uwaga - nieuczciwa reklama ... Powyżej użytkownik - zawias01 napisał: Witam jeśli jeszcze szukasz ekipy zadzwoń do pana Glińskiego z Blachowni 604417357 jest dokładny i nie drogi .Pozdrawiam a w wiadomości do mnie na PW dodatkowo: Jeśli nadal szukasz ekipy do ocieplenia i karton gipsu to zadzwoń do p. Glińskiego 604417357,właśnie u mnie skończyli są naprawdę dobrzy Postanowiłem to sprawdzić - zadzwoniłem i umówiłem się na spotkanie. Fachowiec wymieniony wyżej przyjechał, obejrzał, pogadaliśmy i gdy poprosiłem o pokazanie mi ostatniej swojej roboty z karton-gipsu okazało się ... że nie może tego zrobić bo wrócił z zagranicy i od kilku lat nic tutaj nie robił !! zawias01 - jak więc mógł skończyć u ciebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Uwaga - nieuczciwa reklama ... Powyżej użytkownik - zawias01 napisał: Witam jeśli jeszcze szukasz ekipy zadzwoń do pana Glińskiego z Blachowni 604417357 jest dokładny i nie drogi .Pozdrawiam a w wiadomości do mnie na PW dodatkowo: Jeśli nadal szukasz ekipy do ocieplenia i karton gipsu to zadzwoń do p. Glińskiego 604417357,właśnie u mnie skończyli są naprawdę dobrzy Postanowiłem to sprawdzić - zadzwoniłem i umówiłem się na spotkanie. Fachowiec wymieniony wyżej przyjechał, obejrzał, pogadaliśmy i gdy poprosiłem o pokazanie mi ostatniej swojej roboty z karton-gipsu okazało się ... że nie może tego zrobić bo wrócił z zagranicy i od kilku lat nic tutaj nie robił !! zawias01 - jak więc mógł skończyć u ciebie ?? bo zawias, zwis czy jak mu tam pewnie wrócił z nim jak widać pajaców nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek_Czestochowa 25.01.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 szukasz jeszcze do g-k to pisz na mój priv. termin na kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 25.01.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam wszystkich, szukam tynkarza pracującego metodą tradycyjną najlepiej na marzec-kwiecień... wiem, że może być ciężko, ale może jednak ktoś się znajdzie Nie mamy jeszcze prądu, więc tynki agregatem odpadają - nie uśmiecha nam się płacić za twynajęcie trójfazowego agregatu około 1500zł + paliwo do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 26.01.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Zamierzam w marcu rozpocząć budowę. Stan surowy będzie na stawiać firma "Sławomir Bugaj" ze Starej Gorzelni. Czy ktoś miał doczynienia z tą firmą bo na forum nie ma o niej ani słowa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 26.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Czy ktoś mi może polecić dobrą firmę która robi przyłącza wod-kan ?bardzo pilne!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barteks31 27.01.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Mam do Was prośbę, napiszcie gdzie w Częstochowie można kupić okna Jezierskiego, Salamander i Oknoplast. I druga sprawa poszukuje jeszcze namiary na kogos kto robi schody drewniane ( znam tylko Domańskiego ). Mieszkam za Radomskiem także nie wiem gdzie co dokładnie u was jest ( ale jak co to mama mape ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.01.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Mam do Was prośbę, napiszcie gdzie w Częstochowie można kupić okna Jezierskiego, Salamander i Oknoplast. I druga sprawa poszukuje jeszcze namiary na kogos kto robi schody drewniane ( znam tylko Domańskiego ). Mieszkam za Radomskiem także nie wiem gdzie co dokładnie u was jest ( ale jak co to mama mape ) Na Krótkiej jest kilka salonów z oknami, ale czy akurat te które wymieniłeś nie pamiętam Oknoplast na Jana Pawła II 66 - tam akurat byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jesli chodzi o jezierskiego to od tego na krótkiej lepsze ceny ma ten na Waszyngtona. Osobiscie polecam avante k=0,5. Pamietaj o jednym że okna o niskim k przeznaczone sa do domow z wentylacjią mechaniczną ( rekuperator). polecam wątek duzo o jezierskim avante i oknoplascie:) http://forum.muratordom.pl/okna-avante-czy-oknoplast,t118646-120.htm Jak się pospieszysz to zdążysz przed wprowadzeniem nowych cen. powodzenia właśnie znalazłam barteks31 może to Ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 27.01.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 czy u kogoś przyłącze wod-kan wykonywała firma ANWOD Dariusza Siedanowskigo? proszę o opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielki dom 27.01.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Mam do Was prośbę, napiszcie gdzie w Częstochowie można kupić okna Jezierskiego, Salamander i Oknoplast. I druga sprawa poszukuje jeszcze namiary na kogos kto robi schody drewniane ( znam tylko Domańskiego ). Mieszkam za Radomskiem także nie wiem gdzie co dokładnie u was jest ( ale jak co to mama mape ) Salon Jezierski Częstochowa ul. Krótka 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 27.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 monikach, wyczatałam gdzieś że masz okna avante... gdzie je kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.01.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 monikach, wyczatałam gdzieś że masz okna avante... gdzie je kupiłaś? Okna mam z salonu na Krótkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 28.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 czy macie może namiar na sprawdzonego stolarza, który podjąłby się wykonania drzwi wewnętrznych wg. wzoru? Obawiam się stolarza pierwszego z brzegu, który twierdzi, że "się zrobi", bo efekt może być marny :/ Czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 29.01.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 monika, u nas robił wod-kan p.Sówka z ul. Królewskiej. Bardzo konkretny facet, mogę spokojnie polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 29.01.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 podnoszę jeszcze raz temat tynków - jeżeli macie namiary na sprawdzoną ekipę od tynków cementowo-wapiennych to poratujcie, proszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts