.ajk 02.03.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a ja teraz szukam kogos do zrobienia łazienek, moze znacie kogos wartego uwagi Jeśli znajdzie wolny termin i cena nie jest dla ciebie najważniejsza to polecam: http://www.zumi.pl/281143,Uslugi_plytkarsko-posadzkarskie._Ryszard_Slaby,Czestochowa,firma.html - nigdy nie widziałem płytek lepiej położonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemonka 03.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 03.03.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 monika, czy ta wycena za wod-kan jest od tego hydraulika od nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 03.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam Mam pytanie dot: pompy ciepła czy ktoś ją z Was montował lub zna kogoś w Częstochowie lub okolicach kto ją ma i użytkuję. Poszkuję firmy z Częstochowy lub okolic , która zna temat pomp ciepła nie tylko z teorii. Z góry dziękuję za pmoc pozdrawiam w.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 04.03.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 będziemy mogli coś powiedzieć o pompie za jakiś miesiąc - mniej więcej wtedy nam ją zamontują. my mamy instalatora z rybnika, poleconego przez osobę której zakładał pompę, ale jeszcze nie wiemy czy jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 05.03.2009 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Czy ktoś słyszał jakieś opinie na temat oczyszczalni firmy HYDROTECH opartych na zbiornikach betonowych firmy PROBUD? Ew. o samych zbiornikach PROBUD (myślę o kupnie takiego na deszczówkę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasti 05.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam, odstąpie w dobrych cenach nadwyżki po zakonczeniu budowy (wszystkie materiały przechowywane wew. budynku): - deski calówki np. na dach, 3m3,- jętki 6 x18 o dł. 5,1 m, szt.14,- bloczki Ytong PP4/0,6 gr. 11,5 na ścianki działowe, szt. 120,- nadproże Ytong YN 36,5 dł. 175, szt.1 Zaintersowanych, prosze pisać na priva to zadzwonie. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alek Z 05.03.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam Mam pytanie czy cena za przyłącze instalacji wod-kan 8150zł to dużo ?? bo mnie sie wydaje bardzo dużoMamy bardzo prosta instalcje tylko 1 studzienka żelbetowa oraz 8 m przyłacza wody i 13 kanalizacji Prosze o oponie i ewentualnie namiary na kogoś tanszego i dobrego Ja dalem 4200 z projektem i montazem - okolo 25 m, ale tylko za wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.jacek 08.03.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam, odstąpie w dobrych cenach nadwyżki po zakonczeniu budowy (wszystkie materiały przechowywane wew. budynku): - deski calówki np. na dach, 3m3, - jętki 6 x18 o dł. 5,1 m, szt.14, - bloczki Ytong PP4/0,6 gr. 11,5 na ścianki działowe, szt. 120, - nadproże Ytong YN 36,5 dł. 175, szt.1 Zaintersowanych, prosze pisać na priva to zadzwonie. Tomek deski - podaj wymiary i cenę oczywiście...impregnat?...{tak dużo ci zstało czy używki ?} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 10.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 witam, szukam sprawdzonej ekipy do tynkow perlitowych (zew), najlepiej robiacych to maszynowo. wszelkie namiary mile widziane pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 13.03.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 czy macie może namiar na sprawdzonego stolarza, który podjąłby się wykonania drzwi wewnętrznych wg. wzoru? Obawiam się stolarza pierwszego z brzegu, który twierdzi, że "się zrobi", bo efekt może być marny :/ Czekam na odzew Ja mam, z tym, że nie wiem, czy go polecać, bo jest strasznie nieterminowy:( Drzwi drewniane tj. w środku klejone i obłogowane. Wzór i kolor na życzenie. Sama mam drzwi od niego i efekt jak dla mnie naprawdę OK. Jeszcze jest jeden stolarz na Blachowni, ten z kolei bardzo terminowy i drzwi w takiej samej technologii ma nawet tańsze (widziałam już wykonane w dwóch miejscach). Samo wykonanie drzwi bardzo staranne, ale... gościu bardzo mało "komunikatywny". Niby wszystko pomierzył i sie dogadał z płytkarzem, a później się okazało, że musiały dojść progi, albo płytki wyszły w pokoju:( tzn był problem w różnicy poziomów i do tej pory widziałam u innych, że docinało się drzwi i framugę, a ten się zaparł, głupio sie śmiał i tylko dorobił progi, które się na trzeci dzień wypaczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 13.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A ja mam pytanie, gdzie można kupić kamień pod kostkę (do utwardzenia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasti 15.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam, jeżeli ktoś buduje z Ytonga to odstąpie w dobrych cenach:- bloczki Ytong PP4/0,6 gr. 11,5 na ścianki działowe, szt. 120, - nadproże Ytong YN 36,5 dł. 175, szt.1 Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyk 18.03.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 WitamPotrzebuję namiar na KER. BUDa z Częstochowy. Ile płaciliście za taką przyjemność i jakie obowiązki ma taki Kier Bud. PozdrawiamJJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ibe 18.03.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam wszystkich! Właśnie rozpoczęliśmy wczoraj demolację działki Jestem tu nowa, ale czytam Was od kilku tygodni i mam nadzieję na Waszą pomoc na każdym tapie:) Pozdrawiam wszystkich , a szczególnie rozpoczynających właśnie teraz I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 19.03.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 prosze , dajcie mi namiary na fachmana od wylewek !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 19.03.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 słuchajcie ! zastanawiam sie ktore ogrzewanie dodatkowo wybrac - OGRZEWANIE KOMINKIEM Z PŁASZCZEM WODNYM CZY SYSTEM DGP CZYLI SYSTEM DYSTRYBUCJI GORĄCEGO POWIETRZA ??? ciekawe jakie są koszta tego i tego ? napiszcie prosze , jak cos wiecie na ten temat ..a moze ktos z was ma takie dodatkowe ogrzewanie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 19.03.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 słuchajcie ! zastanawiam sie ktore ogrzewanie dodatkowo wybrac - OGRZEWANIE KOMINKIEM Z PŁASZCZEM WODNYM CZY SYSTEM DGP CZYLI SYSTEM DYSTRYBUCJI GORĄCEGO POWIETRZA ??? ciekawe jakie są koszta tego i tego ? napiszcie prosze , jak cos wiecie na ten temat ..a moze ktos z was ma takie dodatkowe ogrzewanie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.03.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 prosze , dajcie mi namiary na fachmana od wylewek !!!!!!!! Z mojej budowy, to jeden z niewielu Fachmanów, których spokojnie mogę polecić 693466441 Heniek (nazwiska nie pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts