Petronelli 20.03.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 słuchajcie ! zastanawiam sie ktore ogrzewanie dodatkowo wybrac - OGRZEWANIE KOMINKIEM Z PŁASZCZEM WODNYM CZY SYSTEM DGP CZYLI SYSTEM DYSTRYBUCJI GORĄCEGO POWIETRZA ??? ciekawe jakie są koszta tego i tego ? napiszcie prosze , jak cos wiecie na ten temat ..a moze ktos z was ma takie dodatkowe ogrzewanie ????? ja mam kominek z płaszczem wodnym , grzałem sporadycznie tej zimy jako rozwiązanie polecam ,ale z buforem ciepła , i oczy wiście sterownik , który steruje praca wentylatora , minusem jest bardziej osmalająca się szyba , co do DGP to sąsiad ma i jak u niego było to wszytsko fajnie ale temperatura jest niesterowalna poza oczy wiscie mniejszym ogniem w kominku ale jak sie zapomni to okna pozostają do otwierania, takze zdecydowanie bardziej polecam z płaszczem i bufor do magazynowania ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 23.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witajcie !!! Mam pytanie - czy po ociepleniu dachu watą dawac łatki drewniane czy robic aluminiowy stelaz ???? Co lejej ? I ciekawe jak to cenowo wyjdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remasczwa 24.03.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 WITAJCIE !!! MAM PYTANIE - CZY PO OCIEPLENIU DACHU WATĄ DAWAC ŁATKI DREWNIANE CZY ROBIC ALUMINIOWY STELAZ ???? CO LEJEJ ? I CIEKAWE JAK TO CENOWO WYJDZIE ?Oczywiście można zastosować łaty drewniane pod płyty gipsowe (tak robią Niemcy) trzeba jednak mieć suche iw miarę proste łaty oraz specjalne śruby dystansowe do regulacji płaszczyzny.Jestem w stanie wykonać pracę na łatach i na tradycyjnym stelarzu. Zapraszam zainteresowanych. http://www.remas.drl.pl Sławomir Wąpierski 605698909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Konrad 26.03.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 prosze , dajcie mi namiary na fachmana od wylewek !!!!!!!! Z mojej budowy, to jeden z niewielu Fachmanów, których spokojnie mogę polecić 693466441 Heniek (nazwiska nie pamiętam) Pana Henka też polecam - wylewka jak masełko w dwa dni 270 m2 zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 26.03.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a ten p. Heniek, to robi ręcznie czy maszynowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Konrad 26.03.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 miksokretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 26.03.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a cenowo jak wygląda ta fachowość p. Heńka ?? ile za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Konrad 27.03.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 ja placilem 13zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 27.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 to w sumie tak jak wszędzie... ale skoro się sprawdził i go polecasz to zaraz do niego zadzwonię Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 31.03.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam Mam do sprzedania stemple budowlane w ilości ok 150 sztuk. W b. dobrej jakości. Długość 2.80 - 3.00 m. Cena do uzgodnienia (ok. 3 zł ).Informacje na priv Pozdrawiam w.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 31.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam!poszukuje solidnej firmy do tynkow: cem. wapienne i gipsowki, chodzi o mixokreta. slyszalem ze gdzies w naszej okolicy robia tynki cem. wapienne tak gladko, ze nie trzeba po nich gipsowac. czy ktos o tym slyszal?jakis fajny piasek maja. jak nie to prosze o namiary na waszych sprawdzonych wykonawcow. podajcie cene jak u was bylo dziekuje i pozdrawiam BONZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeslawB 01.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam Pisze po raz pierwszy, buduje dom w Broniszewie Nowym, w tej chwili jestem na etapie stropu nad parterem. Jeśli mielibyście jakieś pytania w temacie zbrojenia (ławy, stropy) chętnie pomogę albo przynajmniej się postaram. A teraz prośba, poszukuje murarza który dokończyłby szalowanie stropu i wyciągnął szczyty, ten z którym byłem umówiony zostawił mnie, delikatnie mówiąc, na lodzie. Jeśli moglibyście kogoś polecić będe wdzięczny. PozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 02.04.2009 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam ile kosztuje wywrotka piachu? Możecie polecić jakomś firme ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 02.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam Pisze po raz pierwszy, buduje dom w Broniszewie Nowym, w tej chwili jestem na etapie stropu nad parterem. Jeśli mielibyście jakieś pytania w temacie zbrojenia (ławy, stropy) chętnie pomogę albo przynajmniej się postaram. A teraz prośba, poszukuje murarza który dokończyłby szalowanie stropu i wyciągnął szczyty, ten z którym byłem umówiony zostawił mnie, delikatnie mówiąc, na lodzie. Jeśli moglibyście kogoś polecić będe wdzięczny. Pozdrawiam Leszek Witaj Leszku Zgadnij kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeslawB 02.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witaj Leszku Zgadnij kto?? To nie jest trudna zagadka EJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 02.04.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A miałam nadzieję, że mam taki kamuflujący nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiler82 05.04.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Prosze o opinie na temat tych firm:Pod KluczANPIOBUDBacior ZbigniewStępień Grzegorz Jesli ktos mial do czynienia z ktora kolwiek z tych firm to bardzprosze o opinie (tj. jakosc, cene i ogolna ocene) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 06.04.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Sezon rusza wiec pytanie. Ile placiliscie na gotowo za ocieplenie 15 cm + tynk silikatowy za 1m2? Z listwami etc. bez zadnych doliczen? Jesli macie sprawdzonych wykonawcow podzielcie sie namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemonka 08.04.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 szukam kogos do zrobienia kominka, polecicie kogos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 08.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 witajcie sezon sprzyja ile teraz płacicie za m2 murarzowi mój bierze 28zł PLN m2. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts