qraska 11.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ WESOŁYCH ŚWIĄTƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Moc prezentów od zajączka co kwiatuszka trzyma w rączkach Wielu wrażeń,mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! . . . . . . . . . . . .... ... ___. . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-.. . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-.. . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \. ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/.......... . .... (. ..:oOOOOOOo:. . )............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-'...._.........,-"--,_....//'.../..\....../...____\.//. . . .. . /|...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - '...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --.....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --'..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'`......\/.....= \......;_ '/.//- '......|...........`--´__ ;//.......`.,____....-'´......`|........._/........... .._-.__/... ..,-´..............,-´| ||...,-/................/....| \\(´..|.............../_..../.\|..`-\.................`\--;`......` -.................|....|........).............../.._/......../...........__. '...'--,.......(.......... )...(........)......`---------´ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ WESOŁYCH ŚWIĄTƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 13.04.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 witam Potrzebuje kogos do suchej zabudowy k/g (sufity podwieszane ,zabudowy na ścianach) , polećcie kogoś godnego uwagi bo mam tego dość sporo i nie chcę sie naciąc na jakiegoś "fachmena" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 14.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ponawiam prosbe - prosze o kogos do wylewek , ci co wyzej są nie mają wolnych terminów : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 14.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ponawiam prosbe - prosze o kogos do wylewek , ci co wyzej są nie mają wolnych terminów : ) Tomek Rogacz 605-698-902 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 14.04.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 zetknal sie ktos z forumowiczow z firma FORMAT z Belchatowa, maja w swej ofercie tynki perlitowe. moze z fachowcami z powyzszej firmy lub poleconych przez nia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 14.04.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 SZUKAM murarza Murarzy !!! mój nas wystawił do wiatruuuu sprawa dośc PILNAAAAAA POMOCYYYY jak coś na pw lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 14.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam Pisze po raz pierwszy, buduje dom w Broniszewie Nowym, w tej chwili jestem na etapie stropu nad parterem. Jeśli mielibyście jakieś pytania w temacie zbrojenia (ławy, stropy) chętnie pomogę albo przynajmniej się postaram. A teraz prośba, poszukuje murarza który dokończyłby szalowanie stropu i wyciągnął szczyty, ten z którym byłem umówiony zostawił mnie, delikatnie mówiąc, na lodzie. Jeśli moglibyście kogoś polecić będe wdzięczny. Pozdrawiam Leszek czy znalazłeś już ekipę mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiler82 14.04.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Sprobujcie z ta ekipa. http://grzegorzstepien.ovh.org/index.php?id=kontaktNie sa bardzo drodzy i wiem ze mieli teraz terminy. Ja sie zdecydowalem na inna firme i dlatego z nich zrezygnowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 14.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Sprobujcie z ta ekipa. http://grzegorzstepien.ovh.org/index.php?id=kontakt Nie sa bardzo drodzy i wiem ze mieli teraz terminy. Ja sie zdecydowalem na inna firme i dlatego z nich zrezygnowalem ...ale widzę że też miałeś obawy co do tej ekipy!! ja jestem umówieony na wizytę z dwoma panami "murarzami" ...ale zapisałem sobie wszystko i jak coś niech robią a co mi tam i tak wielkie dzęki oczywiście nie omieszkam poinformowac co mi powiedzą a nie wiesz jakie stawki tobie zaroponowali piszesz że nie są bardzo drodzy a czy tani sa nie wiadomo ale i tak wielkie dzęki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 15.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Murarz godny polecenia - Mieczysław Michalak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 15.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Murarz godny polecenia - Mieczysław Michalak TERMINY i może jakiś namiary drogi tani szetelny itd... sprawa jeszcze aktualna!! pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 16.04.2009 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mieczysław Michalak tel: 668950407 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeslawB 16.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 czy znalazłeś już ekipę mam ten sam problem hmm... szukam dalej BYłem umówiony z dwoma fachowcami wczoraj, jeden był drugi przez nieobecność zdyskwalifikował się sam, niedługo podam jego nazwisko ku przestrodze. Cały czas szukam... Pzdr Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeslawB 16.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mieczysław Michalak tel: 668950407 Czy możesz coś więcej napisać o tym Panu ? Czy to ekipa, singiel, skąd jest, dlaczego warty jest polecenia ? Pzdr Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiler82 16.04.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Jesli chodzi o Mnie to nie wiem ile za metr. Ja prosilem o kosztorysy. Interesowala Mnie calosc.Moze sprobujcie na tej stronce http://budowlane.getup.pl/ ewentualnie http://www.podklucz.czwa.pl/index_pliki/Page388.htm U mnie glownie decydowala cena. Z tym ze owa firme polecil mi moj kier bud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 20.04.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Mam pytanie gdzie kupię tanio ale przyzwoitej jakości gniazdka i włączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ajk 20.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Mam pytanie gdzie kupię tanio ale przyzwoitej jakości gniazdka i włączniki. wg mnie najtaniej w sklepach internetowych - kiedy ja kupowałem cena detaliczna w sklepie była niższa niż w hurtowni Onninen po upustach dla naszej firmy, a trochę rzeczy od nich kupujemy. sprawdź np: http://allegro.pl/sklep/9575345_elektro_hurt albo http://www.elenet.com.pl - linki podane dla systemu Legrand Cariva - przyzwoita jakość za rozsądną cenę, ale oczywiście Beckers to to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberek-ek 20.04.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ANPIOBUD znam i polecam! Wykonywali u mnie kuchnie, łazienkę z hydrauliką i przedpokój w bloku. Precyzyjnie wykonana praca. Glazura i terakota wyłożone profesjonalnie-bez zarzutu. Mam nr 606-853-620 lub 604-992-240 Gdyby ktoś był zainteresowany KONSTRUKCJĄ Z DREWNA na Dach TO również zostawiłem na przyszłość sobie namiar 888-481-047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 20.04.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 szukam kogos do zrobienia kominka, polecicie kogos? anemonko znalazłaś kogoś ? masz wiedzę nt. kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 20.04.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 czy znalazłeś już ekipę mam ten sam problem hmm... szukam dalej BYłem umówiony z dwoma fachowcami wczoraj, jeden był drugi przez nieobecność zdyskwalifikował się sam, niedługo podam jego nazwisko ku przestrodze. Cały czas szukam... Pzdr Leszek CZE i co ja zaryzykowałem i wybrałem Grzegorz stępień od środy zaczynają!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts