Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa częstochowska i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Poszukuję kogoś od mebli kuchennych , gdzie zamawialiście ?? dajcie namiary przyda sie pewnie nie tylko mnie, jakiś specjalista z normlanym stosunkiem jakości do ceny ...

Ja moge polecić od parapetów p. Kowalik tel 501 280 620 ,zrobił super , sklejka jakaś na którą połozony został dębowy obłóg pomalowane bejca i lakierem wyszły super idelanie kolorystycznie do okien , jak zrobi schody tez u niego zamówilismy to dam znac jak wyszły , robi tez drzwi : http://stolmarko.pl/

ja z czystym sumieniem polecam firmę http://www.drewtom.prv.pl

możecie jak będziesz dzwonić że poleca Sławomir Kuraś będzie wiedzał o co chodzi jak z terminami nie wiem ale cenowo się chyba opłaca polecam

tel do niego to 694 486 264 TOMASZ ŚPIEWAK

Też mogę ze spokojnym sumieniem poecić tych dekarzy :D

A czy ktoś zna jakiegoś porządnego kafelkarza ? Mój chyba nas wystawił :evil: a prosić się nie zamierzam :roll: Nie chce przyjść, to nie ...

Kiedyś, na początku budowy wydawało mi się, że jeżeli czegoś nie zrobię w umówionym czasie to bedzie katastrofa... na szczęście już mi przeszło :D

Też mogę ze spokojnym sumieniem poecić tych dekarzy :D

A czy ktoś zna jakiegoś porządnego kafelkarza ? Mój chyba nas wystawił :evil: a prosić się nie zamierzam :roll: Nie chce przyjść, to nie ...

Kiedyś, na początku budowy wydawało mi się, że jeżeli czegoś nie zrobię w umówionym czasie to bedzie katastrofa... na szczęście już mi przeszło :D

Płytkarzy szukałam dość nerwowo, jak gość, który miał u nas robić w ostatnim momencie powiedział, że nie da rady...bo za długo czekał (tak jakby w tym czasie faktycznie nic nie robił :roll: ) ...ale ponieważ nie zamierzam nikomu wchodzić w d.pę dałam sobie spokój. Dostaliśmy namiary na firmę, która zrobi nam karton-gipsy i położy też płytki. Niestety nie wiem jak u nich z terminami :-? ...

Skąd braliście i po ile :) drewno na więźbe ?

Ja brałem z okolic Warzszawy na początku roku tj. STYCZEŃ br. policzył mi 580 za m3 razem z transportem . u nas 730 impregnowane . tam też nawet w czewie nie interesowało ich że chce 10m3 w wawie no problem. miałem jednak cykora bo musiałem na ładne :o oczy wywalić połowę na konto.

...myślę że mi się opłaciło.... :wink: ale strach był ale kto się nie buduje ten nie ryzykuje :p

Skąd braliście i po ile :) drewno na więźbe ?

Ja brałem z okolic Warzszawy na początku roku tj. STYCZEŃ br. policzył mi 580 za m3 razem z transportem . u nas 730 impregnowane . tam też nawet w czewie nie interesowało ich że chce 10m3 w wawie no problem. miałem jednak cykora bo musiałem na ładne :o oczy wywalić połowę na konto.

...myślę że mi się opłaciło.... :wink: ale strach był ale kto się nie buduje ten nie ryzykuje :p

możesz mi podesłać namiar na PRIV (leslawb(małpa)tlen.pl) ?

u mnie więźby będzie około 18m3 a najlepsza oferta jaką dostałem w okolicy to 690 zł (oczywiście netto i nie impregnowane)

Witam grupę częstochowską

czy możecie polecić jakąś firmę z Częstochowy lub okolic (szeroko pojętych) do wykonania projektu wentylacji mechanicznej?

Na razie jestem na etapie papierkologii, budowa rusza w przyszłym roku, zatem to dobry czas aby zaprojektować wentylację (+rekuperator +może GWC) i wykonać ją w trakcie budowy stanu surowego.

Listę firm zajmujących się wentylacją mam ale chodziłoby mi o coś sprawdzonego gdzie się przyłożą i przemyślą temat

dzięki

P.S.

Widziałem w tym wątku kilka takich pytań ale nie dojrzałem odpowiedzi...

Witam grupę częstochowską

czy możecie polecić jakąś firmę z Częstochowy lub okolic (szeroko pojętych) do wykonania projektu wentylacji mechanicznej?

Na razie jestem na etapie papierkologii, budowa rusza w przyszłym roku, zatem to dobry czas aby zaprojektować wentylację (+rekuperator +może GWC) i wykonać ją w trakcie budowy stanu surowego.

Listę firm zajmujących się wentylacją mam ale chodziłoby mi o coś sprawdzonego gdzie się przyłożą i przemyślą temat

dzięki

P.S.

Widziałem w tym wątku kilka takich pytań ale nie dojrzałem odpowiedzi...

Witam

Mnie też zależało na opinii osób, które są już po...ale coś nikt się nie odzywa :roll:

u mnie rekuperacje,tv,elektryke i alarm zakaldala firma color-system - polecam

http://www.color-system.com.pl/rekuperator_zasada.html

pzdr.jurek

O widzisz Jurek, dzięki bardzo za wskazówkę, widzę że robią też odkurzacze centralne, bardzo dobrze, zobaczymy jak podejdą do sprawy, jak z projektem itp.

po wizycie dam znać jak poszło