maggie_may 18.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Stolarz ,który u mnie wykonuje meble kuchenne i łazienkowe [email protected] ceny przystępne jak z terminami nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 18.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Poszukuję kogoś od mebli kuchennych , gdzie zamawialiście ?? dajcie namiary przyda sie pewnie nie tylko mnie, jakiś specjalista z normlanym stosunkiem jakości do ceny ... Ja moge polecić od parapetów p. Kowalik tel 501 280 620 ,zrobił super , sklejka jakaś na którą połozony został dębowy obłóg pomalowane bejca i lakierem wyszły super idelanie kolorystycznie do okien , jak zrobi schody tez u niego zamówilismy to dam znac jak wyszły , robi tez drzwi : http://stolmarko.pl/ ja z czystym sumieniem polecam firmę http://www.drewtom.prv.pl możecie jak będziesz dzwonić że poleca Sławomir Kuraś będzie wiedzał o co chodzi jak z terminami nie wiem ale cenowo się chyba opłaca polecam tel do niego to 694 486 264 TOMASZ ŚPIEWAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja zamawiałem meble do bloków Zabudowa kuchni i nie tylko z MebloPanku ale czy to jeszce istnieje to nie wiem. Firma mieściła się w Pankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.05.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam czy możecie polecić jakąś firmę jeśli chodzi o rolety zewnętrzne? Najlepiej dobre i niedrogie podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 20.05.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jaką armaturę montujecie? Kupowana w marketach czy sklepach specjalistycznych? Im dalej tym trudniej dziesiątki marek przedziały cenowe ogromne !!!! I co biedna inwestorka ma począć aby zakup był dobry jakościowo i nie zabójczy cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 22.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 WITAJCIE !! mam pytanko proszę o zgłaszanie się na mój PW osoby u których robiła firma pana niejakiego STĘPIEŃ GRZEGORZ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja niestety nie słyszałem o tym Panu więc nie pomogę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 27.05.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie potrzebuje ktos rolki folii PE typ 200? Zostalo mi po wylewkach rolka 5x20 m rolka 4x25m. Cena 65 zl. za rolke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.05.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Hejka! Możecie się wypowiedzieć na temat rekuperacji? Kto wam montował, jak hula i czy jesteście zadowoleni? Pozdrowionka! PS. Polecam dekarzy, na których namiary zdobyłam tutaj...są rewelacyjni (M.E. Gala). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 28.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Też mogę ze spokojnym sumieniem poecić tych dekarzy A czy ktoś zna jakiegoś porządnego kafelkarza ? Mój chyba nas wystawił a prosić się nie zamierzam Nie chce przyjść, to nie ... Kiedyś, na początku budowy wydawało mi się, że jeżeli czegoś nie zrobię w umówionym czasie to bedzie katastrofa... na szczęście już mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Też mogę ze spokojnym sumieniem poecić tych dekarzy A czy ktoś zna jakiegoś porządnego kafelkarza ? Mój chyba nas wystawił a prosić się nie zamierzam Nie chce przyjść, to nie ... Kiedyś, na początku budowy wydawało mi się, że jeżeli czegoś nie zrobię w umówionym czasie to bedzie katastrofa... na szczęście już mi przeszło Płytkarzy szukałam dość nerwowo, jak gość, który miał u nas robić w ostatnim momencie powiedział, że nie da rady...bo za długo czekał (tak jakby w tym czasie faktycznie nic nie robił ) ...ale ponieważ nie zamierzam nikomu wchodzić w d.pę dałam sobie spokój. Dostaliśmy namiary na firmę, która zrobi nam karton-gipsy i położy też płytki. Niestety nie wiem jak u nich z terminami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeslawB 29.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Skąd braliście i po ile drewno na więźbe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 29.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Skąd braliście i po ile drewno na więźbe ? Ja brałem z okolic Warzszawy na początku roku tj. STYCZEŃ br. policzył mi 580 za m3 razem z transportem . u nas 730 impregnowane . tam też nawet w czewie nie interesowało ich że chce 10m3 w wawie no problem. miałem jednak cykora bo musiałem na ładne oczy wywalić połowę na konto. ...myślę że mi się opłaciło.... ale strach był ale kto się nie buduje ten nie ryzykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeslawB 29.05.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Skąd braliście i po ile drewno na więźbe ? Ja brałem z okolic Warzszawy na początku roku tj. STYCZEŃ br. policzył mi 580 za m3 razem z transportem . u nas 730 impregnowane . tam też nawet w czewie nie interesowało ich że chce 10m3 w wawie no problem. miałem jednak cykora bo musiałem na ładne oczy wywalić połowę na konto. ...myślę że mi się opłaciło.... ale strach był ale kto się nie buduje ten nie ryzykuje możesz mi podesłać namiar na PRIV (leslawb(małpa)tlen.pl) ? u mnie więźby będzie około 18m3 a najlepsza oferta jaką dostałem w okolicy to 690 zł (oczywiście netto i nie impregnowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.05.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tartak na ulicy Żyznej w Częstochowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiler82 29.05.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Zobacz na Żyznej ewentualnie w Rudnikach u Guły. Chociaz w tym drugim przypadku nie bardzo mi sie podoba impregnacja.Na ile godzin powinno sie zanurzyc drzewo. W Rudnikach zanurzaja na 8 h i wydaje mi sie ze troche to malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APM 30.05.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam grupę częstochowską czy możecie polecić jakąś firmę z Częstochowy lub okolic (szeroko pojętych) do wykonania projektu wentylacji mechanicznej?Na razie jestem na etapie papierkologii, budowa rusza w przyszłym roku, zatem to dobry czas aby zaprojektować wentylację (+rekuperator +może GWC) i wykonać ją w trakcie budowy stanu surowego. Listę firm zajmujących się wentylacją mam ale chodziłoby mi o coś sprawdzonego gdzie się przyłożą i przemyślą temat dzięki P.S.Widziałem w tym wątku kilka takich pytań ale nie dojrzałem odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam grupę częstochowską czy możecie polecić jakąś firmę z Częstochowy lub okolic (szeroko pojętych) do wykonania projektu wentylacji mechanicznej? Na razie jestem na etapie papierkologii, budowa rusza w przyszłym roku, zatem to dobry czas aby zaprojektować wentylację (+rekuperator +może GWC) i wykonać ją w trakcie budowy stanu surowego. Listę firm zajmujących się wentylacją mam ale chodziłoby mi o coś sprawdzonego gdzie się przyłożą i przemyślą temat dzięki P.S. Widziałem w tym wątku kilka takich pytań ale nie dojrzałem odpowiedzi... Witam Mnie też zależało na opinii osób, które są już po...ale coś nikt się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 31.05.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 u mnie rekuperacje,tv,elektryke i alarm zakaldala firma color-system - polecam http://www.color-system.com.pl/rekuperator_zasada.html pzdr.jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APM 31.05.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 u mnie rekuperacje,tv,elektryke i alarm zakaldala firma color-system - polecam http://www.color-system.com.pl/rekuperator_zasada.html pzdr.jurek O widzisz Jurek, dzięki bardzo za wskazówkę, widzę że robią też odkurzacze centralne, bardzo dobrze, zobaczymy jak podejdą do sprawy, jak z projektem itp. po wizycie dam znać jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts