Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa częstochowska i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witajcie!! :lol:

poszukuję fachmenów : ELEKTRYK, HYDRAULIK :o

tanich i bardzo dobrych

kto u was robił ?? 8) ja mam 155m2 pow. użytkowej :-? i jeste ciekaw ile mnie będzie kosztowało założenie całej instalki CO (ogrzewanie podłogowe wszendzie + drabinki w łazienkach) i podłącz kuchni i łazienki hydraulika :oops:

nie wiem na jaki kocioł się zdecydować gaz, eko, zwykły wągiel?? :cry: :roll: :lol:

P*O*M*O*C*Y

graska u mnie wykonawcą od przyłączy wod-kan i instalacji w domu był Szafert Zdzisław " Instalwod" tel. 601-477-143. Wykonywał przyłącze również u moich znajomych. Godny polecenia :roll: :roll: Dużo podłogówki ,sypialnie zwykłe grzejniki, łazienka podłogówka plus drabinka - grzejniki dobierał sam tak samo jak i piec / gaz/. Oczywiście za zgodą inwestora.

Witam,

z moich doświadczeń dotyczacych wykonawców.

Było na forum kilka zapytań o p. Stępień, wydawało się ze w miare ok, ale dopiero na etapie wykańczania pojawiają się problemy i wychodzą błędy.

Jesli chodzi o godnych polecenia, to mogę z czystym sumieniem polecić:

- p. Włodarczyk (tynki wew. tradycyjne cem-wap, ale wygladają jak gipsowe),

- P. Szafert (przyłączy wod-kan i instalacji w domu),

- p. Robert (płytkarz),

- p. Sebastian (wylewki).

Jak coś to proszę pisać na priva.

Tomek

graska u mnie wykonawcą od przyłączy wod-kan i instalacji w domu był Szafert Zdzisław " Instalwod" tel. 601-477-143. Wykonywał przyłącze również u moich znajomych. Godny polecenia :roll: :roll: Dużo podłogówki ,sypialnie zwykłe grzejniki, łazienka podłogówka plus drabinka - grzejniki dobierał sam tak samo jak i piec / gaz/. Oczywiście za zgodą inwestora.

tenkya maggi ...ale Ja to NIE graska tylko QRASKA!!!!!!! ode legendarnego QUEEN

ale nie o tym widzisz nam sięnie podobaja zwykłe kaloryfery poz tym że zabieaą pole manewru w pomieszczeniach to jeszcze nad nimi się zbiera ... myśle nad gazem ale nie wiem czy mnie będzie stać na utrzymanie rodziny i pozatym domu albo razem

..jeśli więc ogrzewasz mieszkanie napisz mi jaki Masz metraż i jeśli ogrzewałaś w tym sezoeie jeśli to nie tajemnica ile cę wyniosło ogrzewanie

:o u mnie ma wykonywać Paweł Wolfram słyszeliście coś o nim

:lol:

a elektrykę Tomaszewski!!

pozdro

qraska przepraszam za literówkę.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

U nas podłogówka ze względów estetycznych i metrażowych. Nie podam kosztów ogrzewania bo pierwsza zima przed nami. Dużo zainwestowaliśmy w piec / ma być oszczędny / a poza tym budujemy z prefabrykatów drewnianych więc przy innej technologii moje wartości mogą być inne.

Witam,

Czy ktos juz kupowal wiezbe w tartaku u p.Biernackiego?

Przeszukalem forumi sa dobre opinie, podobne ceny ma konkurencyjne i drewno dobre jakosciowo.

Bede wdzieczny za jakiekolwiek opinie

P.S. czy mozecie polecic jeszcze jakis tartak i ciesle, mam do zrobienia dach pow 280m2, dosyc "polamany"

Pozdrawiam