ewosek 23.06.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 czy wiecie, gdzie można pomalować/polakierować sklejkę meblową? Ma posłużyć do wykończenia ścian. To będą duże powierzchnie więc malowanie samemu pędzlem raczej nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 23.06.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 witajcie!! poszukuję fachmenów : ELEKTRYK, HYDRAULIK tanich i bardzo dobrych kto u was robił ?? ja mam 155m2 pow. użytkowej i jeste ciekaw ile mnie będzie kosztowało założenie całej instalki CO (ogrzewanie podłogowe wszendzie + drabinki w łazienkach) i podłącz kuchni i łazienki hydraulika nie wiem na jaki kocioł się zdecydować gaz, eko, zwykły wągiel?? P*O*M*O*C*Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 24.06.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Popytaj moze w Redzinach w Dąstalu. Moze by Ci zrobili Dzięki. Dzwoniłem - niestety nie. Jest szansa, że zrobią tu: http://www.stylowe-karnisze.pl/piotr_calus_kontakt.html Może komuś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 24.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 poszukuje kogos do gipsówek , mozecie kogoś polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 25.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 znacie jakies ceny z ułozenie kostki granitowej i brukowej (jezeli sa różnice w cenie za układanie tych materiałów) , gdzie kupowaliście i z jaka firmą układaliście??na Allegro jest dużo kostki granitowej ze Strzegomia mozę ktoś brał od kogos z Allego i jest sprawdzony sprzedawca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 26.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Polecam stolarza (schody, drzwi): Pan Janusz Szulc, tel. 605-548-457.Szybko i solidnie (z cenami rozsądnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 27.06.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 graska u mnie wykonawcą od przyłączy wod-kan i instalacji w domu był Szafert Zdzisław " Instalwod" tel. 601-477-143. Wykonywał przyłącze również u moich znajomych. Godny polecenia Dużo podłogówki ,sypialnie zwykłe grzejniki, łazienka podłogówka plus drabinka - grzejniki dobierał sam tak samo jak i piec / gaz/. Oczywiście za zgodą inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasti 27.06.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witam,z moich doświadczeń dotyczacych wykonawców.Było na forum kilka zapytań o p. Stępień, wydawało się ze w miare ok, ale dopiero na etapie wykańczania pojawiają się problemy i wychodzą błędy. Jesli chodzi o godnych polecenia, to mogę z czystym sumieniem polecić:- p. Włodarczyk (tynki wew. tradycyjne cem-wap, ale wygladają jak gipsowe),- P. Szafert (przyłączy wod-kan i instalacji w domu),- p. Robert (płytkarz),- p. Sebastian (wylewki). Jak coś to proszę pisać na priva. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek-forum 27.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witam Czy ktos sie orientuje gdzie mozna w dobrej cenie kupic stytopian asutrotherma i kleje do styropianu mapeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 27.06.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 graska u mnie wykonawcą od przyłączy wod-kan i instalacji w domu był Szafert Zdzisław " Instalwod" tel. 601-477-143. Wykonywał przyłącze również u moich znajomych. Godny polecenia Dużo podłogówki ,sypialnie zwykłe grzejniki, łazienka podłogówka plus drabinka - grzejniki dobierał sam tak samo jak i piec / gaz/. Oczywiście za zgodą inwestora. tenkya maggi ...ale Ja to NIE graska tylko QRASKA!!!!!!! ode legendarnego QUEEN ale nie o tym widzisz nam sięnie podobaja zwykłe kaloryfery poz tym że zabieaą pole manewru w pomieszczeniach to jeszcze nad nimi się zbiera ... myśle nad gazem ale nie wiem czy mnie będzie stać na utrzymanie rodziny i pozatym domu albo razem ..jeśli więc ogrzewasz mieszkanie napisz mi jaki Masz metraż i jeśli ogrzewałaś w tym sezoeie jeśli to nie tajemnica ile cę wyniosło ogrzewanie u mnie ma wykonywać Paweł Wolfram słyszeliście coś o nim a elektrykę Tomaszewski!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 28.06.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 witam, slyszal ktos z was o firmie CO,WOD-KAN "HOT PLUS"?moze u was robili, prosze o rzetelne opinie. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 28.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Paweł Wolfram zakładał u mnie wodę ,kanalizacje oraz całą podłogówkę- mogę go polecić. Co do ogrzewania gazem, to ja ogrzewam 250m od lutego i kosztuje mnie ok 750pln (razem z ciepłą wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiler82 29.06.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Co do ogrzewania gazem, to ja ogrzewam 250m od lutego i kosztuje mnie ok 750pln (razem z ciepłą wodą Ale ta kwote placisz na miesiac czy 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 29.06.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 WITAM Szukam drewna do kominka, mozecie napisac skad bierzecie i po ile w naszym regionie??chodzi mi o lisciaste oczywiscie, czy bylo sezonowane i czy polupane. dzieki wielkie pozdrawiam bonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 29.06.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 sorka -trochę zamotałem - 500pln miesięcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 30.06.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam:) Czy ktos wie gdzie można kupic niedrogo deski podbitkowe na krokwie? Pozdrwaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 30.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 qraska przepraszam za literówkę. U nas podłogówka ze względów estetycznych i metrażowych. Nie podam kosztów ogrzewania bo pierwsza zima przed nami. Dużo zainwestowaliśmy w piec / ma być oszczędny / a poza tym budujemy z prefabrykatów drewnianych więc przy innej technologii moje wartości mogą być inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 01.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam Czy ktos sie orientuje gdzie mozna w dobrej cenie kupic stytopian asutrotherma i kleje do styropianu mapeja. Spróbuj tu: http://www.domado.pl/product.html Ja sporo kupowałem w BISLEX-ie: http://www.bigduo.pl/szukaj/index.php?rs=80&nf=455&firma=BISLEX%20Materia%C5%82y%20Budowlane Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freemaniek 01.07.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam, Czy ktos juz kupowal wiezbe w tartaku u p.Biernackiego? Przeszukalem forumi sa dobre opinie, podobne ceny ma konkurencyjne i drewno dobre jakosciowo. Bede wdzieczny za jakiekolwiek opinie P.S. czy mozecie polecic jeszcze jakis tartak i ciesle, mam do zrobienia dach pow 280m2, dosyc "polamany" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACEK I MADZIA 01.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jeśli chodzi o firme hot-plus to polecam serdecznie, robią fachowo czyściutko i na 100%, dysponuje zdjęciami z realizacji naprawdę ich instalacje robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts