częstochowianka 22.07.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 JURASC2 -witam , mam do ciebie pytanko .. pisales ze robiles hydraulike u pawla i jego ludzi . DOSTALES MOZE JAKIES ZDJECIA NA PLYTCE JAK BIEGNIE OGRZEWANIE PODŁOGOWE U CIEBIE ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 22.07.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 pafcio111 a ile płaciłeś za certyfikat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 22.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 JURASC2 -witam , mam do ciebie pytanko .. pisales ze robiles hydraulike u pawla i jego ludzi . DOSTALES MOZE JAKIES ZDJECIA NA PLYTCE JAK BIEGNIE OGRZEWANIE PODŁOGOWE U CIEBIE ??? Ja prowadziłem fotograficzny dziennik budowy. Jeżeli chcesz zobaczyć ich pracę otwórz link II etap budowy, tam są foty z całej ich pracy. pzdr. Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 22.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 JurasC2Niedługo montuję podłogówkę u siebie. Przeglądałęm starannie Twoje zdjęcia z tego etapu. U mnie też komplet będzie z Purmo. Już kupiłem styropian Roljjet rurki Pex, złączki itp Proszę o odpowiedź na poniższe pytania 1. Jaka jest odległość pomiędzy rurkami w kuchni ,salonie oraz w łazience. Na zdjęciach nie widzę dokładnie. 2. Czy używałeś rurek Pex czy Pex/Al/Pex3. Czy do montażu podłogówki podłogę miałeś idealnie równą. Pytam bo u mnie tynkarze spisali się super z tynkami ale jeśli chodzi o sprzątanie do już gorzej. Teraz kuję, zamiatam itd.4. Czy instalowałeś termostaty w pokojach ( do obsługi podłogówki )5. Jakie masz rodzaj "ogrzewania" Ja u siebie trochę "ryzykuję". Podłogówka będzie w całym domu. Na ten moment tyle. Z góry dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.07.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ja z czystym sumieniem mogę polecić Ekipę która robiła u mnie dom od podstaw. Od wykopania po mury skończywszy na wylewkach i tynkach. Zrobili to perfekcyjnie a sprawdzili to projektanci oraz specjaliści nadzorujący budowę. Robią sumiennie nie opierniczają się na budowie, nie trzeba ich pilnować oraz nic nie ginęło z budowy. Jeśli ktoś byłby zainteresowany albo miał jakieś pytania odpowiem. Ekipa do mnie wraca za półtora miesiąca i będzie wykonywała ocieplenie oraz tynki zewnętrzne. Jak coś podaje numer do Szefa ekipy Może komuś solidni fachowcy się przydadzą. Marian Wielgos tel. kom. 793704455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 23.07.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam Mam pytanie gdzie można kupić niedrogo cegłę klinkierową? Napiszcie ile płaciliście i z jakiej firmy kupowaliliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.07.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Witam Mam pytanie gdzie można kupić niedrogo cegłę klinkierową? Napiszcie ile płaciliście i z jakiej firmy kupowaliliście? Ja kupowałem w Turowie w składnicy materiałów budowlanych "MAROL" Marian Połacik. Dowóz do Częstochowy w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 27.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam Czy ktoś z was zakładał rynny firmy galeco i może się wypowiedziC? Gdzie można w Częstochowie takie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.07.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam Czy ktoś z was zakładał rynny firmy galeco i może się wypowiedziC? Gdzie można w Częstochowie takie kupić? Ja kupowałem w firmie Romont na ul. Jesiennej. Mają duży wybór + na zamówienie co chcesz i ceny atrakcyjne. Tutaj znalazłem najtaniej.Masz dane dzwoń i pytaj. Naprawdę firma godna polecenia. ROMONT ul. Jesienna 209/211 42-200 Częstochowa tel. (34) 366-49-38, fax (34) 361-46-55 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 27.07.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja też kupowałam rynny w Romoncie i również polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.07.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Mam alergie na pseudofachowców wklejam ku przestrodze http://forum.muratordom.pl/tynk-bud-z-czestochowy-nie-wiedza-co-to-poziomica,t164065.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 współczuje.... co za cioty brzydko mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 30.07.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Mam alergie na pseudofachowców wklejam ku przestrodze http://forum.muratordom.pl/tynk-bud-z-czestochowy-nie-wiedza-co-to-poziomica,t164065.htm kontynuując temat NIE POLECAM RÓWNIEŻ FIRMY MURARZY PANA STĘPIEŃ GRZEGORZ jedynie co mogę pochlebnego napisać to to że przychodzili tak jak mieli przychodzić i raczej robotę wykonywali SZYBKO (czyt. NIE DOKŁADNIE) a nie wspomnę o czytaniu rysunków (a raczej brak wyobraźni przestrzennej) pisze bo tak jak ja musiałem mieć na szybko ekipę i się na nich zdecydowałem no a o zmarnowanym materiale nie wspomnę!! no a przecież ja (inwestor) na robocie się nie znam (nie muszę) ale ja tu rządzę nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 30.07.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 bardzo dobrze - WPISUJCIE WSZYSTKIE EKIPY PAPROKÓW I OSZUSTÓW , NIECH WSZYSCY WIEDZĄ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasti 30.07.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam, ja również nie polecam jak poprzednik Grzegorz Stępień. Jesli chodzi o godnych polecenia, to mogę z czystym sumieniem polecić: - p. Włodarczyk (tynki wew. tradycyjne cem-wap, ale wygladają jak gipsowe), - P. Szafert (przyłączy wod-kan i instalacji w domu), - p. Robert (płytkarz), - p. Sebastian (wylewki). Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 31.07.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 znacie moze jakis rozsądnych brukarzy? chcę zrobić podest przed wejściem z kostki granitowej a nie znam nikogo godnego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APM 31.07.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witajcie szukam baraku/kontenera dla ekipy budowlanej, może ktoś z was kończy przygodę z budową i chciałby się go pozbyć? Będę potrzebował go gdzieś na październik zatem jest jeszcze chwila. Jeśli mielibyście coś cenowoprzystępnego oraz standardowoniewygórowanego to dajcie znać amilopm (małpka) gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 31.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 witaj W sierpniu będę chciał się pozbyć fajnej budki z dobrym zamkiem i licznikiem elektrycznym, półkami i ławką. Na mojej budowie sprawdziła się doskonale. Muszę tylko zapytać znajomego który kiedyś coś wspominał że jest zainteresowany czy jest nadal. cena okazyjna, transport własny. pisz na piv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 02.08.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam, Czy ktos moze gdzies widział jakies ogłoszenia dotyczące sprzedazy działek budowlanych w Gminach Konopiska , Poczesna, poludnie Częstochowy. Sprawdzilem na internecie (allegro, ofety.net, onet.pl, gazetadom/czestochowa etc), w lokalnych biurach i wybor jest kiepski. W Poczesnej 3 dzialki po kazda, w Korwinotys , a w Konopiskach wiekszosc to Aleksandria ( raczej niee zainteresowany). Jak juz cos tanszego to albo las rosnie, albo linia energetyczna przechodzi, albo teren podmokły. Czy pod Częstochową jest az tak zle z gruntami ? Szukam czegos w okolm2 do . Prosze dac znac jesli sie cos obije o uszy DziekiAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 02.08.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 nie wiem dlaczego w poprzednim poscie zniknely cyfry...te dzialki w Poczesnej i Korwinowie to po dziewiecdziesiac tysiecy za dzialki tysiac metrowe ( i z hakiem). Troche duzo jak na czassy kryzysowe...a moze nie sa kryzysowe...tylko dlaczego wszyscy moi znajomi sa zagrozeni w pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts