ZUZEK 25.08.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Temat może mało budowlany ale jakże częstochowski (no i po meczu w Lesznie byłem "zbudowany"). Mecz już w niedzielę:http://www.ckmwlokniarz.pl/images/articles/plakat_unia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weslee 26.08.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam, Czy ktos moze gdzies widział jakies ogłoszenia dotyczące sprzedazy działek budowlanych w Gminach Konopiska , Poczesna, poludnie Częstochowy. Sprawdzilem na internecie (allegro, ofety.net, onet.pl, gazetadom/czestochowa etc), w lokalnych biurach i wybor jest kiepski. W Poczesnej 3 dzialki po kazda, w Korwinotys , a w Konopiskach wiekszosc to Aleksandria ( raczej niee zainteresowany). Jak juz cos tanszego to albo las rosnie, albo linia energetyczna przechodzi, albo teren podmokły. Czy pod Częstochową jest az tak zle z gruntami ? Szukam czegos w okolm2 do . Prosze dac znac jesli sie cos obije o uszy Dzieki Andrzej Jak wspomniała pa-ma rówloległa do Kwatermistrzów tj. na ul Kawalerzystów jest jeszcze ogłoszenie o sprzedaży działki u sąsiada - niestety szczegółów nie znam ew. kontakt telefoniczny: 601 351 053. U mnie też zalega gruz pomieszany z piachem coś ok. 10 ton - jeżeli komuś się może przydać to byłoby super. Wracam na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasti 27.08.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Szukam , drzwi wewnetrzne przesuwane. Macjie jakies namiary? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.08.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Szukam , drzwi wewnetrzne przesuwane. Macjie jakies namiary? Tomek W zeszłym tyg. oglądaliśmy fajne rozwiązania takich drzwi na Rocha - nr 123 w firmie "Patrycja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s.m. 01.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Mam okazję kupić Toprocka + Superrocka w dobrych cenach. Od 8.09 dożeje wełna mineralna Rockwool. Potrzebuję jednak kogoś kto również chce kupić wełnę ( z Częstochowy lub okolic ), gdyż transport realizowany jest z Rockwoola od 5 palet. Ja potrzebuję 4 palety 210 m2 - Toprocka 150mmoraz180 m2 - Superrocka 50 mm Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o pilny kontakttel 601 858 382 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 02.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Czy ma ktoś namiary na dobrego dekarza ?? Z góry dziękuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms73 03.09.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ja mam na niedobrego - Włodarczyk (bracia) ul. Huculska, szczerze odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.09.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Czy ma ktoś namiary na dobrego dekarza ?? Z góry dziękuje ) Ten jest baaaaaaardzo dobry ..szkoda, że poznałam go dopiero jak trzeba było naprawić to co spieprzyli wcześniejsi Mariusz Gala 604921684 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 03.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 też mogę z czystym sumieniem potwierdzić, że P.Gala zna się na tym co robi - jest jednym z niewielu wykonawców, którego moge ze spokojnym sumieniem polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 03.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a swoją drogą, mało brakło a dach robiłby ten z Huculskiej dlaczego uważacie że nie jest najlepszy, innymi słowy czy mieliśmy szczęście, że terminy nam się nie zgrały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 06.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 witampowiedzcie ile trzeba zaplacic za obicie drewnem schodow zelbetowych, zabiegowych.ile placiliscie stolarzom i jakies namiary na sprawdzonych fachowcow. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 07.09.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 witam powiedzcie ile trzeba zaplacic za obicie drewnem schodow zelbetowych, zabiegowych. ile placiliscie stolarzom i jakies namiary na sprawdzonych fachowcow. dzieki podpinam się pod to pytanie. Też mnie to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł i Edysia 07.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 WitamZaczynamy zabawę w budowanie. Lokalizacja Brzeziny Nowe.Szukam koparki, stali.Chętnie przyjmę GRUZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.09.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam Zaczynamy zabawę w budowanie. Lokalizacja Brzeziny Nowe. Szukam koparki, stali. Chętnie przyjmę GRUZ. Gratulujemy podjęcia decyzji o budowaniu Koparka Kulej Marcin - 603514871 Stal najtańsza w Poraju Eko Plus - 502544975 Co do gruzu to szkoda że tak późno bo ja jeździłem i szukałem gdzie wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 07.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jakie macie pomysły na ogrodzenie stałe. Będziecie inwestować w kamienie, cegłę czy jakaś tańsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 07.09.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 właśnie doszliśmy do wniosku, że szkoda kasy na wymyślny płot-wolimy jechać na porządny urlop. Płot będzie murowany (pójdą pozostałości budowlane ) tzn. słupki i podmurówka, póżniej otynkowany tak jak dom, a wypełnienie damy z płaskownika ułożonego w żaluzję i tyle. Sąsiedzi zrobili płot z gotowych elementów z kost-betu ( takie bloczki imitujące kamień i zalewane betonem) i tez wygląda OK. Ważne żeby było porządnie zrobione i schludnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 07.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam Zaczynamy zabawę w budowanie. Lokalizacja Brzeziny Nowe. Szukam koparki, stali. Chętnie przyjmę GRUZ. Gratulujemy podjęcia decyzji o budowaniu Koparka Kulej Marcin - 603514871 Stal najtańsza w Poraju Eko Plus - 502544975 Co do gruzu to szkoda że tak późno bo ja jeździłem i szukałem gdzie wywalić witam, rowniez pytanko mam o spychokoparke, ile biora z godzine i skad jest ta kopara bo za dojazd tez sobie licza na godziny. chodzi o wyrownanie terenu, wykop na szambo, itp. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 07.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ceny od 80 do 95pln/ h mam dwa namiary z okolic wierzchowiska.Jakiś czas temu gość który u mnie robił doliczył sobie dojazd do czasu prac co mnie poirytowało, natomiast fachowiec którego gościłem ostatnio nie liczył już dojazdu. pozdrawiam --------------------------------------------------------------------WC z płyty osb sprzedam po kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 07.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Zostały nam 2 palety ytonga 11,5 na ściany działowe. Może komuś by się przydały?, cena bardzo okazyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 08.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 witam powiedzcie ile trzeba zaplacic za obicie drewnem schodow zelbetowych, zabiegowych. ile placiliscie stolarzom i jakies namiary na sprawdzonych fachowcow. dzieki 14 trepów (zabieg) + duży półkolisty podest z dwoma dużymi łukowatymi schodami - barwiony buk wraz z balustradą - 12.000 PLN Janusz Szulc 605-548-457. Jestem b. zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts