Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa częstochowska i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam ,mam do sprzedania stemple budowlane o długości 2,7 m ,ilość w przybliżeniu ok 150 szt , stemple znajdują się w budyku ale niestety niedługo zaczną przeszkadzać w pracach wykończeniowych .Cena do uzgodnienia , budowa znajduje sie w Rędzinach ,wszyskich zainteresowanych zapraszam na priv.

W temacie schodów - usiłowali nam je dzisiaj zamontować, przy czym usiłowali jaest najlepszym określeniem :evil: :evil: Udało im się poobijać ściany, wypaprać je brudnymi łapami, uszkodzić zabudowę z k-g i na dodatek rozwalić policzek owych schodów razem z jednym stopniem :evil: :evil: Większych matołów to już dawno nie mieliśmy na budowie :evil: :evil: Ciekawa jestem jaki będzie efekt końcowy ich pracy :roll: A a dodatek byli bardzo zdziwieni jak usłyszeli, że obciążę ich kosztami naprawy tego co zniszczyli :o Tak szczerze mówiąc spodziewałam się jakiś tam drobnych uszkodzeń ale nie takiej demolki, kurczę :evil: Sumując, nie jest to ekipa którą mogłabym komuś polecić :-?

W temacie schodów - usiłowali nam je dzisiaj zamontować, przy czym usiłowali jaest najlepszym określeniem :evil: :evil: Udało im się poobijać ściany, wypaprać je brudnymi łapami, uszkodzić zabudowę z k-g i na dodatek rozwalić policzek owych schodów razem z jednym stopniem :evil: :evil: Większych matołów to już dawno nie mieliśmy na budowie :evil: :evil: Ciekawa jestem jaki będzie efekt końcowy ich pracy :roll: A a dodatek byli bardzo zdziwieni jak usłyszeli, że obciążę ich kosztami naprawy tego co zniszczyli :o Tak szczerze mówiąc spodziewałam się jakiś tam drobnych uszkodzeń ale nie takiej demolki, kurczę :evil: Sumując, nie jest to ekipa którą mogłabym komuś polecić :-?

:o :o :o

Matko Kochana...czy oni robili to po raz pierwszy??!! Serdecznie współczuję :(.. Może podaj jakieś namiary na nich...oczywiście ku przestrodze :evil:

Witam,

jesli ktos potrzebuje namiary na solidnych, sprawdzonych m.in. u mnie fachowcow z (okolic) Czestochowy, to polecam:

• p. Bodora (600650519): prace wykonczeniowe, remontowe, ocieplanie, tynkowanie

• p. Kuc (602347459): meble do calego domu (rowniez kuchenne)

• p. Janas (034 3524459): stolarka okienna i drzwiowa

• p. Wieloch (607754699) z firmy Warebud: reku, GWC, pompy ciepla, solary

• p. Wojtyra (603942331): odwiert studni glebinowych

• p. Orlewicz (602245225): systemy alarmowe

• p. Puczynski (600975610): kotly gazowe, systemy c.o.

ewosek,

niestety nie moge wrzucic zadnych zdjec, bo musialbym je najpierw zrobic, a fizycznie rzadko przebywam w domu.

Podaje ponizej kilka blizszych informacji na temat mebli.

Ten stolarz wykonywal w moim domu meble (w naszym przypadku styl nowoczesny) do nastepujacych pomieszczen:

• pralnia: szafa stojaca, szafki wiszace, szafka pod plyte gazowa

• suszarnia: regaly

• spizarnia: komplet szaf stojacych i wiszacych

• fitness: szafa stojaca na ubrania sezonowe, posciel, reczniki, dokumenty

• przedsionek: szafa stojaca, szafka na buty, obudowa tablicy z bezpiecznikami, rama do lustra

• lazienki: szafka pod umywalke, szafka wiszaca, ramy do luster, obudowa dekoracyjnej kratownicy

• sypialnia: szafa stojaca, konsole, lozko,

• biblioteka/gabinet: biblioteczka

W planach mamy jeszcze meble do salonu, kuchni i jadalni (duzy stol).

Niektore z nich sa wykonane calkowicie z drewna (np. biblioteczka - dab), a inne w technologii mieszanej.

Wykonywal rowniez meble dla kilku naszych znajomych (np. kuchnia, stol jadalniany) i sasiadow. Wszyscy bardzo zadowoleni.

Rzeczowy w rozmowie, potrafi podpowiedziec wlasciwe rozwiazanie i przedstawic alternatywne kosztorysy (rodzaj drewna, fornirow, etc.).

Jego glowna specjalnoscia sa kuchnie.

Jesli chcesz obejrzec „na zywo“, to co zrobil do tej pory dla nas (lista powyzej), to moge Cie skontaktowac z moja zona. Jesli jestes zainteresowana, wyslij maila na priva.