dzesio 16.12.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 jestem na etapie kładzenia parkietów.Znalazłem firmę, która położy mi parkiet w cenie 220zł / m2 ( w cenie wszystko na gotowo - parkiet dąb gat. I 40x7cm , kleje i lakiery, robocizna, listwy wykończeniowe ).Drogo to jest czy na poziomie??Parkiet surowy mogę mieć w cenie 90zł/m2. Opowiadał, że używa bardzo dobrych klejów i lakierów. Z tego co wiem, to klej TYTAN Profesjonal kauczukowy z baniaczków 21L.Wiecie coś na temat tego kleju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.12.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wiecie coś na temat tego kleju?? dzesio zapytaj w odpowiednim dziale odnośnie podłóg tutaj na forum na przykład tu: http://forum.muratordom.pl/parkiety-kto-pyta-nie-bladzi,t125613.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 17.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 witam. Jesteśmy na etapie wybierania podłów, płytek i wyposarzenia do łazienki, mebli kuchennych. Czy możecie polecić sklepy gdzie kupowaliście te rzeczy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 17.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ja kupowałem płytki (miesiąc temu ) do łazienki w CMB na ul. Jadwigi. Akurat wtedy była promocja Paradyża ( - 25 % ). Cena była taka jak w sklepach internetowych. Rodzaj płytek w poniższym linku. . http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/junona-mogano-genius Myślę obecnie nad podłogą w salonie , kuchni i wiatrołapie. Na pewno kupię gres polerowany. Rodzaj poniżej. Rozmiar 60x60 http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/arkesia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzesio 17.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ja kupowałem płytki (miesiąc temu ) do łazienki w CMB na ul. Jadwigi. Akurat wtedy była promocja Paradyża ( - 25 % ). Cena była taka jak w sklepach internetowych. Rodzaj płytek w poniższym linku. . http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/junona-mogano-genius Myślę obecnie nad podłogą w salonie , kuchni i wiatrołapie. Na pewno kupię gres polerowany. Rodzaj poniżej. Rozmiar 60x60 http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/arkesia pozdrawiam Mamy identyczny gust. W łazience tez mam polozone mogano brown i travena beige. Łazienka wyszła ślicznie, dziś jeszcze odbierałem do niej zamówioną mozaikę, którą będę miał obłożoną wanne. płytki arkesia również chcę położyś w holu, jadalni, kuchni i wiatrołapie. W salonie będzie parkiet. Wciąż jest na paradyż 25% rabatu, a więc cena jak na allegro Możemy się wymienić zdjęciami łazienki jeżeli masz już położone płytki. Mój e-mail to [email protected] Jak prześlesz mi swój adres, to podeślę Ci moje zdjęcia ( przynajmniej tego, co jest dotychczas zrobione, a została tylko wanna do obłożenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 18.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzesio, info i zdjęcia wysłałem na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 22.12.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Ponawiam pytanie: czy ktoś zna w okolicach Częstochowy firmę zasypującą agregatem granulat wełny mineralnej przestrzenie zamknięte? I czy możecie polecić firmę "Ryś" robiącą zabudowę K-G?.Pozdrawiam Krajan i Życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 24.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 "Niech świąteczne życzenia maja moc spełnienia,te całkiem błahe i te ważne,te dostojne i te mniej poważne." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.12.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 "Niech świąteczne życzenia maja moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te mniej poważne." http://coolibeer.pl/murator/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 25.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Powodzenia i walki, sukcesu i ewentualnych darów,w postaci cech charakteru,Uśmiechu, przyjaciół, pogody ducha.Słońca świecącego w dni ciemne i pochmurne!Dróg dobrych i ścieżyn życia, losu łatwego!Zdrowia by móc w nimi brnąćdobrego ducha wiary i myśli w dni 2010. Bonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 26.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaxia27 28.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ja szukam namiarów na fachowców od centralnego ogrzewania ( piec na eko groszek i grzejniki , podłogówki nie bedzie) . Jeżeli ktos ma sprawdzonych i solidnych , marzenie - tanich to poprosze o namiarypozdrawiam sedrecznie poświatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 31.12.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Na szczęście i zdrowiena ten Nowy Rokaby się Wam rodziła kapusta i grochziemniaki jak pniakibób jak chodakia proso,abyście nie chodzili boso. o°°o o°__o°__|HappY|| New |\\Year/\\__/__||__>2010< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 03.01.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam. Czy możecie mi polecic kogoś kto wykonuje wewnętrzną instalację gazową ? Gdzie kupowaliście meble kuchenne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLGIER 03.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam serdecznie,czy mógłby polecić ktoś dobrych i sprawdzonych (w rozsądnych cenach) tynkarzy i instalatorów ogrzewania w okolicach Myszków-Częstochowa?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzesio 04.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 jeżeli chodzi o ogrzewanie, to mogę polecić firmę ZAPR przy ulicy Faradaya 35 ( w tym samym budynku, co fryzjer KADUS ) pomiędzy ulicą Mirowską a Legionów. Robili mi całe ogrzewanie ( piec na ekogroszek + gazowy w jednym obiegu ) Są solidni i dokładni. Znajomy mi ich polecił, zrewanżować im mogę się za dobrze wykonaną robotę polecając ich Ja aktualnie poszukuję kogoś w Częstochowie lub okolicy kto wykonuje drzwi wewnętrzne. Mam upatrzony wzór i chciałbym, by ktoś takie same dla mnie zrobił. Możecie kogoś polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 15.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam, Skończyłem budowę domu (uff!), a ponieważ korzystałem z tego forum czuję się w obowiązku napisać o tym doświadczeniu. . . . Mogę też polecić stolarza od drzwi (wyszły bardzo estetycznie i tak jak chciałem, cena z montażem 1080 zł – p. Krotla, Tel. 886340875). . W pełni mogę potwierdzić pozytywną opinię o tym wykonawcy! Właśnie 2 dni temu zamontowano nam drzwi, może wyszły trochę drożej, bo około 1400zł za szt, ale to zależy od rodzaju drewna i samego typu drzwi. Mimo to i tak wyszło mnie to taniej niż kupno gotowych drzwi. Pan miał wprawdzie mały poślizg w terminie realizacji, ale moge mu to wybaczyć ,bo efekt jest naprawdę ok: drzwi były robione ze wzoru na zdjęciu i kolor wyszedł taki jak chciałam Polecam z czystym sumieniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam, Skończyłem budowę domu (uff!), a ponieważ korzystałem z tego forum czuję się w obowiązku napisać o tym doświadczeniu. . . . Mogę też polecić stolarza od drzwi (wyszły bardzo estetycznie i tak jak chciałem, cena z montażem 1080 zł – p. Krotla, Tel. 886340875). . W pełni mogę potwierdzić pozytywną opinię o tym wykonawcy! Właśnie 2 dni temu zamontowano nam drzwi, może wyszły trochę drożej, bo około 1400zł za szt, ale to zależy od rodzaju drewna i samego typu drzwi. Mimo to i tak wyszło mnie to taniej niż kupno gotowych drzwi. Pan miał wprawdzie mały poślizg w terminie realizacji, ale moge mu to wybaczyć ,bo efekt jest naprawdę ok: drzwi były robione ze wzoru na zdjęciu i kolor wyszedł taki jak chciałam Polecam z czystym sumieniem! Ewosek możesz się pochwalić tymi drzwiami? Może być na priva. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 16.01.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 chętnie się pochwalę, ale najwcześniej we wtorek... mam sporo pracy i mało czasu. Ale obiecuję, że pokażę je najszybciej jak to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 22.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam. Jestem na etapie wybierania podłóg i akcesorii do łazienki. Z jakiego drewna wykonywaliście podłogi na ogrzewanie podłogowe? Z jakiej firmy i gdzie kupywaliście umywalke, kabine czy miske ustępową ? Możecie polecić kogoś od mebli kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts