Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa częstochowska i okolice

Recommended Posts

jestem na etapie kładzenia parkietów.

Znalazłem firmę, która położy mi parkiet w cenie 220zł / m2 ( w cenie wszystko na gotowo - parkiet dąb gat. I 40x7cm , kleje i lakiery, robocizna, listwy wykończeniowe ).

Drogo to jest czy na poziomie??

Parkiet surowy mogę mieć w cenie 90zł/m2.

Opowiadał, że używa bardzo dobrych klejów i lakierów. Z tego co wiem, to klej TYTAN Profesjonal kauczukowy z baniaczków 21L.

Wiecie coś na temat tego kleju??

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja kupowałem płytki (miesiąc temu ) do łazienki w CMB na ul. Jadwigi. Akurat wtedy była promocja Paradyża ( - 25 % ). Cena była taka jak w sklepach internetowych. Rodzaj płytek w poniższym linku. .

http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/junona-mogano-genius

Myślę obecnie nad podłogą w salonie , kuchni i wiatrołapie. Na pewno kupię gres polerowany. Rodzaj poniżej. Rozmiar 60x60

http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/arkesia

pozdrawiam

Ja kupowałem płytki (miesiąc temu ) do łazienki w CMB na ul. Jadwigi. Akurat wtedy była promocja Paradyża ( - 25 % ). Cena była taka jak w sklepach internetowych. Rodzaj płytek w poniższym linku. .

http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/junona-mogano-genius

Myślę obecnie nad podłogą w salonie , kuchni i wiatrołapie. Na pewno kupię gres polerowany. Rodzaj poniżej. Rozmiar 60x60

http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/arkesia

pozdrawiam

Mamy identyczny gust.

W łazience tez mam polozone mogano brown i travena beige.

Łazienka wyszła ślicznie, dziś jeszcze odbierałem do niej zamówioną mozaikę, którą będę miał obłożoną wanne.

płytki arkesia również chcę położyś w holu, jadalni, kuchni i wiatrołapie.

W salonie będzie parkiet.

Wciąż jest na paradyż 25% rabatu, a więc cena jak na allegro :-)

Możemy się wymienić zdjęciami łazienki jeżeli masz już położone płytki.

Mój e-mail to [email protected]

Jak prześlesz mi swój adres, to podeślę Ci moje zdjęcia :-) ( przynajmniej tego, co jest dotychczas zrobione, a została tylko wanna do obłożenia

Ponawiam pytanie: czy ktoś zna w okolicach Częstochowy firmę zasypującą agregatem granulat wełny mineralnej przestrzenie zamknięte? I czy możecie polecić firmę "Ryś" robiącą zabudowę K-G?.Pozdrawiam Krajan i Życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku.

jeżeli chodzi o ogrzewanie, to mogę polecić firmę ZAPR przy ulicy Faradaya 35 ( w tym samym budynku, co fryzjer KADUS ) pomiędzy ulicą Mirowską a Legionów.

Robili mi całe ogrzewanie ( piec na ekogroszek + gazowy w jednym obiegu )

Są solidni i dokładni. Znajomy mi ich polecił, zrewanżować im mogę się za dobrze wykonaną robotę polecając ich :-)

Ja aktualnie poszukuję kogoś w Częstochowie lub okolicy kto wykonuje drzwi wewnętrzne. Mam upatrzony wzór i chciałbym, by ktoś takie same dla mnie zrobił. Możecie kogoś polecić??

• 2 weeks później...
Witam,

Skończyłem budowę domu (uff!), a ponieważ korzystałem z tego forum czuję się w obowiązku napisać o tym doświadczeniu.

.

.

.

Mogę też polecić stolarza od drzwi (wyszły bardzo estetycznie i tak jak chciałem, cena z montażem 1080 zł – p. Krotla, Tel. 886340875).

.

W pełni mogę potwierdzić pozytywną opinię o tym wykonawcy! Właśnie 2 dni temu zamontowano nam drzwi, może wyszły trochę drożej, bo około 1400zł za szt, ale to zależy od rodzaju drewna i samego typu drzwi. Mimo to i tak wyszło mnie to taniej niż kupno gotowych drzwi. Pan miał wprawdzie mały poślizg w terminie realizacji, ale moge mu to wybaczyć ,bo efekt jest naprawdę ok: drzwi były robione ze wzoru na zdjęciu i kolor wyszedł taki jak chciałam :)

Polecam z czystym sumieniem!

Witam,

Skończyłem budowę domu (uff!), a ponieważ korzystałem z tego forum czuję się w obowiązku napisać o tym doświadczeniu.

.

.

.

Mogę też polecić stolarza od drzwi (wyszły bardzo estetycznie i tak jak chciałem, cena z montażem 1080 zł – p. Krotla, Tel. 886340875).

.

W pełni mogę potwierdzić pozytywną opinię o tym wykonawcy! Właśnie 2 dni temu zamontowano nam drzwi, może wyszły trochę drożej, bo około 1400zł za szt, ale to zależy od rodzaju drewna i samego typu drzwi. Mimo to i tak wyszło mnie to taniej niż kupno gotowych drzwi. Pan miał wprawdzie mały poślizg w terminie realizacji, ale moge mu to wybaczyć ,bo efekt jest naprawdę ok: drzwi były robione ze wzoru na zdjęciu i kolor wyszedł taki jak chciałam :)

Polecam z czystym sumieniem!

Ewosek możesz się pochwalić tymi drzwiami? Może być na priva. :)

Pozdrawiam.