Renatka 22.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Monika1981, mnie wkrótce podobne zadanie czeka. Oglądałam podłogi na ogrzewanie podłogowe przy ul. św Rocha. Nie znam numeru, ale jest to zaraz za cmentarzem jadąc od centrum miasta, po tej samej stronie. Wielkimi literami jest napisane "wyroby z drewna" czy coś w tym rodzaju. Trafiłam tam przypadkiem gdy kupowałam majstrom sławojkę na budowę. Ładne mają te podłogi i chyba cena jest do przyjęcia w porównaniu innymi. Poznasz to miejsce, bo na placu stoją altanki drewniane, elementy ogrodzenia, drewniane budy dla psiaków ...Jeśli nie zależy Ci na drewnianych panelach to wybór pozostałych jest bardzo duży i tanio np w Liroy Merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgal1 26.01.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam czy ktoś zna firmę PATBUD Dariusza Myśliwca, czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Bardzo proszę o informację, może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 30.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witam Krociutkie pytanie- czy ktos moze polecic firme/ekipe do wybudowania stanu surowego z dachem ( od A do Z) . Lokalizacja: Częstochowa-Stradom. Z gory dziekuje. PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 30.01.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 devilelczek, z czystym sumieniem mogę polecić Ci moją ekipę, która buduje u mnie domek. Są bardzo sprawni i zorganizowani. Nie obijają się w robocie, bo szef ich trzyma żelazną ręką. Gdy podjeżdżałam na budowę, zawsze pracowali, nawet papierochy palili na rusztowaniu nie schodząc. Fakt, że była jesień i było już zimno, to się ruszali, żeby się rozgrzać . Szef to Antoni Wrona tel. (Tel) 0343179073 oraz komórka 602 367 078 Mam z nimi umowę na wykonawstwo razem z materiałami i dostaje fakturę na 7%. Jest uczciwy nie wciska chłamu, ale umowę trzeba dobrze skonstruować. Na forum jest kilka moich zdjęć z budowy w wątku "Grupa budująca Zenit" i tam możesz zobaczyć czy podobają Ci się ściany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiler82 30.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witam Krociutkie pytanie- czy ktos moze polecic firme/ekipe do wybudowania stanu surowego z dachem ( od A do Z) . Lokalizacja: Częstochowa-Stradom. Z gory dziekuje. Pozdrawiam Andrzej Bacior Zbigniew 603435641 Tanio i dobrze. Ja jestem bardzo zadowolony. Jeski bedziesz chcial wiecej info napisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dario25-1978 02.02.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 poszukuje ładnej niedrogiej ziemi brzeziny kolonia 507120305 darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 04.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 zmiana taryfy enion Zachęcam wszystkich którzy mają taryfy budowlane ( droższe) do zmian w zakładzie energetycznym na taryfę zwykłą ( tańszą). Powszechna opinia jest taka iż dopiero po odbiorze budynku przez nadzór można tego dokonać, otóż nic bardziej mylnego. Wystarczy zaświadczenie od uprawnionego elektryka o poprawności wykonanej instalacji i można złożyć wniosek w biurze obsługi klienta o zmianę taryfy. Różnice w opłatach stałych mogą być znaczące.poniżej ciekawy wątek w tym temaciehttp://forum.muratordom.pl/taryfa-budowlana-jest-nielegalna,t150491.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 zmiana taryfy enion Zachęcam wszystkich którzy mają taryfy budowlane ( droższe) do zmian w zakładzie energetycznym na taryfę zwykłą ( tańszą). Powszechna opinia jest taka iż dopiero po odbiorze budynku przez nadzór można tego dokonać, otóż nic bardziej mylnego. Wystarczy zaświadczenie od uprawnionego elektryka o poprawności wykonanej instalacji i można złożyć wniosek w biurze obsługi klienta o zmianę taryfy. Różnice w opłatach stałych mogą być znaczące. poniżej ciekawy wątek w tym temacie http://forum.muratordom.pl/taryfa-budowlana-jest-nielegalna,t150491.htm Już dawno zmieniony a budowa jeszcze nie skończona Kiedy jakieś piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.02.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 devilelczek, z czystym sumieniem mogę polecić Ci moją ekipę, która buduje u mnie domek. Są bardzo sprawni i zorganizowani. Nie obijają się w robocie, bo szef ich trzyma żelazną ręką. Gdy podjeżdżałam na budowę, zawsze pracowali, nawet papierochy palili na rusztowaniu nie schodząc. Fakt, że była jesień i było już zimno, to się ruszali, żeby się rozgrzać . Szef to Antoni Wrona tel. (Tel) 0343179073 oraz komórka 602 367 078 Mam z nimi umowę na wykonawstwo razem z materiałami i dostaje fakturę na 7%. Jest uczciwy nie wciska chłamu, ale umowę trzeba dobrze skonstruować. U mnie robili tynki cemontowo -wapienne, nawet ich polecałam, bo ściany były gładkie i wszystkim się podobały. Niestety płytkarz ich nie chwalił , a podczas montowania drzwi miałam ochotę zadzwonić i zaprosić Panów do siebie - tak krzywo Są też miejsca, gdzie tynk sypie się jak piasek - masakra! Może dobrze budują, ale co do tynków, to nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 05.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Kiedy jakieś piwo? Ja to strasznie zapracowany a Ty z tego co wiem w rozjazdach Wal na priv kiedy Ci pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 08.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Może dobrze budują, ale co do tynków, to nie polecam. Dzięki Monika, moja umowa z nimi kończy się na stanie surowym i wygląda na to, że to będzie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.02.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Może dobrze budują, ale co do tynków, to nie polecam. Dzięki Monika, moja umowa z nimi kończy się na stanie surowym i wygląda na to, że to będzie koniec. Pomyśl czy na pewno. przyjdzie kolejna ekipa i będzie zganiała na tamtą co robiła wcześniej że coś spieprzyli... i tak dalej. Więcej nerwów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.jacek 08.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Oj, dawno tu nie byłem-ot gryzmolę sobie to i owo na budynku...ale nic to powiedzcież mi moi drodzy kto i jakie doświadczenia ma z mixokretami i parkietami ?- nawiasem mówiąc szukam ekip sprawdzonych i rozsądnych do tych zadań!. Przy chwili czasu moze ktoś cos zapoda bo wiosną podobno juz czuć...gdzieniegdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 10.02.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Gdzie kupujecie drewno do kominka?? mój zapas stopniał szybko tej zimy a przydałoby sie jeszcze bo zima nie odpuszcza brrrr...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.02.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ej budowlańcy Częstochowscy i okoliczni. Może jakieś spotkanie na piwku w któryś wikend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 10.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam Termin do uzgodnienia jestem "za" . Pozdrawiam w.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 3 10.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 U mnie tynki i wylewki robił Mariusz Wrona wszystko równiutkie, sprawdzałem wczoraj bardzo dokładnie po poście Moniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 11.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ej budowlańcy Częstochowscy i okoliczni. Może jakieś spotkanie na piwku w któryś wikend? Cały weekend może być ciężko ale na jeden wieczór się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 U mnie tynki i wylewki robił Mariusz Wrona wszystko równiutkie, sprawdzałem wczoraj bardzo dokładnie po poście Moniki Jak zdążyłam się zorientować są 2 firmy działające pod nazwiskiem Wrona... u mnie tynki robił Antoni i Arkadiusz - tak dla ścisłości Myślę, że też się machnęłam i wzięłam nie tych Wronów co trzeba Renatka nie chciałam Ci nic sugerować, u mnie spiepszyli może u Ciebie (skoro robią całość) bardziej się przyłożą ...czego gorąco Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 15.02.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam Mało nas na forum, chyba wszyscy odśnieżamy posesje Jestem na etapie wyboru fachowca od płytek. Jesli możecie mi kogoś polecić to z góry dziękuję. Mam do ułożenia około 120 m2 ( parter + poddasze ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts