mayland 24.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Dorwałam się do komputera i tak ciągle mi się coś przypomina więc dopisuję... Będę budować też POŚ. Znajomy robił u siebie w ubiegłym roku. Wykonywała mu firma z Antoniówki (taka żółta reklama na beczce w okolicach stacji gazowej i zajazdu pod Lipami). Za POŚ na 6 osób z drenażem zapłacił ok 6500zł. (POŚ+wykonawstwo). Jest bardzo zadowolony. Po rozeznaniu rynku stwierdzam, że to niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 24.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 u nas wynikło jeszcze odlesianie działki, podobno WZ powinnismy dostac w połowie marca (wg pani z gminy) a potem jeszcze do Lasów P. zaczynam watpic czy zdązymy z papierami do lata, chcoziaz w sumie jak sie nic nie zdarzy to jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 24.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 z czego budujecie-pustaki, ytong itd? my zamierzamy z pustaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia7 24.02.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 witam ja też zaczynam budowę w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ja buduję w otulinie w obszarze Natura2000. Na WZ czekałam od listopada więc chyba nie tak długo biorąc pod uwagę ostatnią drażliwość społeczną tego tematu. Najdłużej czekałam właśnie na ustalenie warunków w tym zakresie z ochroną środowiska. Pomogło dzwonienie i molestowanie pana w delegaturze UW w Radomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia7 24.02.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 kupiliśmy już porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 małgosiu witaj w grupie Miło mi Cię powitać, bo coś kobitek to mało tu u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 25.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 My znaleźliśmy nawet niedrogi styropian po 140 zl/m3 (EPS 70) i 170 zl/m3 (EPS 100) firmy Styrmann spod Warszawy. Firma mało znana ale podobno maszyny mają te same co Termo-Organika, a ponieważ są świeżynkami, chcą się wbić na rynek. Takie ceny są w składzie przy trasie na Wierzbicę po lewej stronie, kawałek za skrętem na Kotarwice. Nazwa składu zaczyna się jakoś na Jast ... czy coś takiego. bardzo miła obsługa. Pozdrawiam wszystkich w sile Grupy Radomskiej Amor dzęki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 25.02.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 ja buduję za sołtykowem w Hucie Mazowszańskiej widok na las poprostu cudnie Rzeczywiście bardzo ładna okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia7 25.02.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 dzięki za miłe powitanie nie mogżemy doczekać się tych fundamentów ja oczywiście na tym budowaniu zupełnie się nieznam dlatego czytam jak i co ludzie mówią na ten bardzo miły temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkl3 25.02.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 z czego budujecie-pustaki, ytong itd? my zamierzamy z pustaków My tez z pustaków, tych puławskich. Zamawialiśmy w Kadex-ie na Kieleckiej. Bloczki betonowe mamy z wytwórni betonu na Mokrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkl3 25.02.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Czy robiliście u siebie studnie głębinowe? Może macie jakieś namiary na ludzi/firmy które takie usługi wykonują, i z jakich materiałów? Jakie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 26.02.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Czy robiliście u siebie studnie głębinowe? Może macie jakieś namiary na ludzi/firmy które takie usługi wykonują, i z jakich materiałów? Jakie ceny? Slyszalem ze sensownym wykonawca jest mezczyzna z Jedlni. Stawki w zeszlym roku- 190 zl/mb skały i 140 zl/mb gliny. Jesli chcesz tel daj znac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 26.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 z czego budujecie-pustaki, ytong itd? my zamierzamy z pustaków My tez z pustaków, tych puławskich. Zamawialiśmy w Kadex-ie na Kieleckiej. Bloczki betonowe mamy z wytwórni betonu na Mokrej. Puławskich czyli jakich? U mnie MAX z Hadykówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkl3 26.02.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 z czego budujecie-pustaki, ytong itd? my zamierzamy z pustaków My tez z pustaków, tych puławskich. Zamawialiśmy w Kadex-ie na Kieleckiej. Bloczki betonowe mamy z wytwórni betonu na Mokrej. Puławskich czyli jakich? U mnie MAX z Hadykówki Nie wiem jakich, białych na pewno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 26.02.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 z czego budujecie-pustaki, ytong itd? my zamierzamy z pustaków My tez z pustaków, tych puławskich. Zamawialiśmy w Kadex-ie na Kieleckiej. Bloczki betonowe mamy z wytwórni betonu na Mokrej. Puławskich czyli jakich? U mnie MAX z Hadykówki Nie wiem jakich, białych na pewno . Silikaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkl3 26.02.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 z czego budujecie-pustaki, ytong itd? my zamierzamy z pustaków My tez z pustaków, tych puławskich. Zamawialiśmy w Kadex-ie na Kieleckiej. Bloczki betonowe mamy z wytwórni betonu na Mokrej. Puławskich czyli jakich? U mnie MAX z Hadykówki Nie wiem jakich, białych na pewno . Silikaty? Beton komórkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 27.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ZES-my tez czekamy, gmina Gózd-czyli jesteśmy na podobnym etapie, kiedy chciałłbys/ masz nadzieje zacząć budowe? Cześć Wysłałem Tobie wiadomość na PW - przymierzamy się z żoną do tego samego projektu i chętnie, o ile to możliwe, zobaczylibyśmy jak wygląda Twój dom w trakcie budowy My planujemy w tym roku zakończyć papierkologię stosowaną i ruszyć z budową w roku przyszłym. Pozdrawiam Mariusz Chętnie zapraszam ale u nie nawet szpadel nie został wbity w ziemię. Jestem na etapie WZ, a w planach tego roku mamy zamiar postawić fundamenty. A co do projektu - też UPB-233? - arch. Paweł Boduch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 27.02.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam wszystkich budujących lub dopiero mających to w planach. Niestety swoją inwestycję budowlaną już zakończyłem całkiem niedawno w okolicy osiedla Wośniki (wspominam ten czas naprawdę jako przygodę ekstremalną – pozytywnie) ale nadal udoskonalam i wprowadzam zmiany. Przedarłem się przez gąszcz wykonawców pogonią za dobrą ceną materiałów i majstrów którzy najczęściej mówią „że się nie da”. Posiadam sprawdzonych wykonawców chętnie się podzielę opiniami na tematy materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 27.02.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Niedawno ktos wspominał o planach budowy oświtlenia ulicy co dalej w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts