nakoto 12.03.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Cytat Napisał krzysiekt83Witam...szukam geodety do wytyczenia budynku w Radomiu...prosze o namiary!!! Marcin Skowroński - 501024621 - git malina, nie ma lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 12.03.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Cytat Napisał Witam...szukam geodety do wytyczenia budynku w Radomiu...prosze o namiary!!! Marcin Skowroński - 501024621 - git malina, nie ma lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 13.03.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 nakato - galwanizowanie cynkowanie to na wrocławskiej firma się chyba nazywa ptak albo coś w ten deseń jest też zakład w jednej z uliczek za Leclerkiem w kierunku oś Południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Cholera....nadal mi nie pokazuje subskrypcji tego wątku. Wogóle mi si egrupa nie wyswietla. Za kazdym razem muszę jej szukać na grupach Nie macie takiego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 14.03.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Mi na szczęście działa . Chociaż jakiś czas nie działało ale jeszcze raz wszedłem na Narzędzie dyskusji --> subskrypcja. Troszkę ucichło na forum ) pewnie wszyscy na budowy wykorzystać te podrygi wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.03.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Cholera....nadal mi nie pokazuje subskrypcji tego wątku. Wogóle mi si egrupa nie wyswietla. Za kazdym razem muszę jej szukać na grupach Nie macie takiego problemu? Mayland ja mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.03.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam...szukam geodety do wytyczenia budynku w Radomiu...prosze o namiary!!! Marcin Biernat 502372504 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 No ciszej, ciszej. Budowy ruszyły to fakt. Ja altane skończylam Budowaliśmy ją 2xdłużej niż dom Chyba zmeczenie materiału nastąpiło żeby nie nudzić zmęczeniem kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 18.03.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 bramę garażową segmentową mogę zamontować już teraz czy najpierw garaż musi być otynkowany i ułożona posadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 19.03.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 bramę garażową segmentową mogę zamontować już teraz czy najpierw garaż musi być otynkowany i ułożona posadzka? Najpierw musisz otynkować garaż. Posadzka może być po zamontowaniu bramy. Co do bramy to polecam Hormann. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 19.03.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Popieram to co pisze "Wilko" i podpisuje się pod tym obiema rękoma, Hormann to towar z wyższej półki - jakość w przystępnej cenie! Ja już zamówiłem i czekam na dostawę i na montaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 19.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 A słyszeliście cos na temat bram litewskiej firmy "RYTERNA"? bardzo fajnie wyglądają, tak nowocześnie, nie znam jeszcze ceny będę miała wycenę ok. środy.marcel7755 można wiedzieć jaki jest koszt Hormanna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 19.03.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Czekam również na wycenę okien z kilku firm. Ma ktoś może okna z ALUPLAST i może coś o nich powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 20.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Kwota za moją bramę wraz z montażem to 4100PLNJeśli chodzi o tę Litewską firmę to pomyśl sobie w dalszej perspektywie - dostepność serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego - ja bym się nie pchał tam. Na początku przymierzałem się do firmy Normstahl ale cena za najwyższy model to wydatek w granicach 5000PLN - odpuściłem więc sobie.Podaję ci linka do firmy gdzie ja zamawiałem bramę:http://www.nova-bud.eu/Okna też mam od nich!!Polecam bo mają dobre podejście do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 20.03.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 A słyszeliście cos na temat bram litewskiej firmy "RYTERNA"? bardzo fajnie wyglądają, tak nowocześnie, nie znam jeszcze ceny będę miała wycenę ok. środy. marcel7755 można wiedzieć jaki jest koszt Hormanna? Wzory może ciekawe ale brak przedstawicielstwa w Polsce skutecznie odstrasza. Ja bym radzil nie eksperymentowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 21.03.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Wiecie może gdzie w Radomiu mogę kupić workowany piasek kwarcowy (taki do tynków c-w )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 21.03.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Wiecie może gdzie w Radomiu mogę kupić workowany piasek kwarcowy (taki do tynków c-w )? Witam Piasek kwarcowy widziałem na allegro firma wikbuk siedzibe mają na Warszawskiej tam gdzie jest ten największy komis samochodowy obok składu budowlanego sell bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 21.03.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Kwota za moją bramę wraz z montażem to 4100PLN Jeśli chodzi o tę Litewską firmę to pomyśl sobie w dalszej perspektywie - dostepność serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego - ja bym się nie pchał tam. Na początku przymierzałem się do firmy Normstahl ale cena za najwyższy model to wydatek w granicach 5000PLN - odpuściłem więc sobie.Podaję ci linka do firmy gdzie ja zamawiałem bramę:http://www.nova-bud.eu/ Okna też mam od nich!! Polecam bo mają dobre podejście do klienta Ta kwota to za bramę z pojedynczym garażem? bo ja mam podwójny garaż i z Normstahl za zjakiegoś zwyklaka wyliczyli coś ponad 6000zł. Czekam nadal na wycenę tej Litewskiej, ale kurcze rzeczywiście zastanawiam się co z serwisem? tego się nie dopytałam z Normstahla tez mają takie chromowane bajery, dowiem się jutro dokładnie ile chcą za taką bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 21.03.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 A jakie polecacie drzwi zewnętrzne stalowe czy drewniane? Teraz w bloku mam drewniane i sa do d...! wypaczyły się, a co dopiero gdy będą wystawione na działanie czynników atmosferycznych? sprzedawcy polecają drewniane, bo wiadomo o wiele droższe! A co jest złego w stalowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 22.03.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Ta kwota to za bramę z pojedynczym garażem? bo ja mam podwójny garaż i z Normstahl za zjakiegoś zwyklaka wyliczyli coś ponad 6000zł. Czekam nadal na wycenę tej Litewskiej, ale kurcze rzeczywiście zastanawiam się co z serwisem? tego się nie dopytałam z Normstahla tez mają takie chromowane bajery, dowiem się jutro dokładnie ile chcą za taką bramę Jesli masz bramę na podwójny garaż to na 100% musi być dobrek klasy. Nie brał bym nic prócz Normstahla lub Hormanna. Za dobrego Normstahla wyjdzie ci na pewno sporo ponad 7000. Jesli Ci wyliczyli coś ponad 6000 to chyba ogołocona ze wszystkiego. Na pewno musi byc droższy i mocniejszy napęd do takiej bramy i sprężyny skrętne do zwijania. Nie wiem jaki macie projekt domu ale trzeba zwracac uwagę na drzwi wejsciowe z domu do garażu żeby prowadnice od bramy nie przeszkadzały. Brama oczywiscie ocieplona. Pytałaś u Marcina w Oknoplascie o bramę Hormanna? Powołaj się na forum muratora. Bedzie dodatkowy rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts