mhk 04.04.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Studnie glebionową robiła Moose. Gość z Jedlni odpadł i robil jej ktoś inny. Czy wiecie gdzie w Radomiu mogę wypożyczyć wertykulator? hm no pewnie u Jazienickiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 04.04.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 hm no pewnie u Jazienickiego Witam w sobotę działem właśnie wertykulowałem pożyczonym u Jazienickiego sprzętem, fajna spalinowa maszynka hondy tylko pod koniec pracy spadł mi pasek i klops reszte musiałem grabić i dziabać widłami miałam tylko problem z zapisaniem sie, chciałem koniecznie na sobotę (trzeba dzwonić z wyprzedzeniem) a i niestety nie udało mi sie wypożyczyć areatora co do szkółki ogrodniczej to kupowałem swoje szmaragdy na Bielisze (trasa na przytyk) po lewej stronie (tylko po lewej gość ma szkółkę i gospodarstwo) po prawej jest tylko sprzedaż wracając do zakupu wszystkie 120 szt przyjęły sie i pięknie rosną juz drugi rok W tym roku posadziłem od tego samego gościa świerki Conica metr po wsadzeniu więc już je widać Spora szkółka jest też w orońsku kawałek trzeba jechać ale mają spore drzewka bo zazwyczaj w szkólkach niestety mają meleństwa do 1 metra. (fajne kanadyjki i szczepione brzozy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 04.04.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Studnie glebionową robiła Moose. Gość z Jedlni odpadł i robil jej ktoś inny. ciekawe dlaczego odpadł? U mnie jutro zaczynają. Miało być 135zł + kręgi, żwir i pompa, a teraz jeszcze okazuje się że zapłacimy za filtry i jeszcze inne rzeczy o których wczesniej pan nie wspomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.04.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Pewnie odpadl bo inny byl tanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.04.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Studnie glebionową robiła Moose. Gość z Jedlni odpadł i robil jej ktoś inny. ciekawe dlaczego odpadł? U mnie jutro zaczynają. Miało być 135zł + kręgi, żwir i pompa, a teraz jeszcze okazuje się że zapłacimy za filtry i jeszcze inne rzeczy o których wczesniej pan nie wspomniał Bo był droższy niesłowny z tego co pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 05.04.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam u mnie budowa ruszyła pełną parą,mam pytanie gdzie w Radomiu mogę kupić w dobrej cenie blachodachówkę?pozdrawiam Jeżynka dobrą cenę na blachę i dachówkę dostaniesz tu: http://www.tendach.com.pl/6/kontakt Rozmawiaj z panem Norbertem Majem. Obiecał mi, że da dobre ceny. To mój kolega więc na pewno się dobrze postara i będziesz zadowolona. Jesli masz projekt więźby pod dachówkę to ja bym dał dachówkę. Koszty trochę wyższe ale masz 100% pewności na lata. Wysłałem ci też wiadomość na Priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 07.04.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No i mamy studnię. Ale pana z Jedlni raczej nie polecam. Tak jak napisalam Mayland - facet niesłowny. Nie informuje o dodatkowych kosztach, dopiero problem pojawia sie przy końcowym rozliczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 07.04.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No i mamy studnię. Ale pana z Jedlni raczej nie polecam. Tak jak napisalam Mayland - facet niesłowny. Nie informuje o dodatkowych kosztach, dopiero problem pojawia sie przy końcowym rozliczeniu Trzeba było posłuchać Mayland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Black 1068 07.04.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam.Pozdrawiam wszystkich i dołaczam do grypy radomskiej. Budujemy parterówkę bez poddasza użytkowego (200m2) 25 km od Radomia. Etap - zamykanie stanu surowego. Służę pomocą z racji wykonywanego zawodu w zakresie elektryki, alarmówki, tv sat i monitoringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pms 08.04.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Czy ktoś ma namiar na parę wywrotek ziemi do wyrównania ogródka? Nie musi to być super czarnoziem, wystarczy, żeby ziemia była bez gruzu i śmieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.04.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Mi przywiozl facet wczoraj ale platna ze tak powiem moge dac namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 13.04.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Podczytuję od jakiegoś czasu, więc postanowiłam, że wypada się przywitać. Witam b.serdecznie Grupę Radomską. W grupie raźniej. Budujemy kilkanaście kilometrów od miasta w gminie Jedlnia Letnisko. Projekt indywidualny, każda kreska w projekcie jest moja, więc błędy małe i większe mogę wytykać tylko sobie Dom parterowy z poddaszem użytkowym, garaż osobno. Etap tynki wewnętrzne i czas podejmowania decyzji związanych z wykończeniem. Siebie też Będę zaglądać. W razie potrzeby prosić o radę. miłego dnia Wszystkim, ka.ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 13.04.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Podczytuję od jakiegoś czasu, więc postanowiłam, że wypada się przywitać. Witam b.serdecznie Grupę Radomską. W grupie raźniej. Budujemy kilkanaście kilometrów od miasta w gminie Jedlnia Letnisko. Projekt indywidualny, każda kreska w projekcie jest moja, więc błędy małe i większe mogę wytykać tylko sobie Dom parterowy z poddaszem użytkowym, garaż osobno. Etap tynki wewnętrzne i czas podejmowania decyzji związanych z wykończeniem. Siebie też Będę zaglądać. W razie potrzeby prosić o radę. miłego dnia Wszystkim, ka.ma Witamy nowych forumowiczów. Służymy pomocą w razie potrzeby. Widzę, że jesteście sasiadami Mayland. Miła i ładna okolica. Moje znajome strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 13.04.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Podczytuję od jakiegoś czasu, więc postanowiłam, że wypada się przywitać. Witam b.serdecznie Grupę Radomską. W grupie raźniej. Budujemy kilkanaście kilometrów od miasta w gminie Jedlnia Letnisko. Projekt indywidualny, każda kreska w projekcie jest moja, więc błędy małe i większe mogę wytykać tylko sobie Dom parterowy z poddaszem użytkowym, garaż osobno. Etap tynki wewnętrzne i czas podejmowania decyzji związanych z wykończeniem. Siebie też Będę zaglądać. W razie potrzeby prosić o radę. miłego dnia Wszystkim, ka.ma Witam. Podoba mi się Twój optymizm : czas podejmowania decyzji związanych z wykończeniem. Siebie też A na poważnie: powodzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 13.04.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Miła i ładna okolica. Moje znajome strony. No pewnie że ładne a ja na dodatek zostawiłem w nich jeszcze kawałek serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 13.04.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam i pozdrawiam nowego user'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 14.04.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 O, Komitet Powitalny.... Witajcie Mayland chyba mieszka z drugiej strony zalewu i podlega pod sąsiednią gminę. Szukałam kiedyś w tamtej okolicy działki. Widzę, że jest tu wielu miłośników okolic Jedlni. Marcel, zostawiłeś tam kawałek serca i pytać o szczegóły nie mam zamiaru, ale mam nadzieję, że wiąże się to tylko z przyjemnymi wspomnieniami. Okolica fajna, tylko trochę inwestycje stanęły. U nas kanalizacja i oświetlenie będą za lat naście. Dojazdu też czasem nie mamy. Jestem tuż, tuż przed wykańczaniem, stąd jeszcze we mnie optymizm. Większość z Was chyba już szczęśliwie mieszka. Zazdroszczę, że macie to za sobą. Ja nie należę do tych ,którzy mają wizję wnętrz w 100%, nie mam czasu na zastanawianie się nad detalami i może z tego powodu wierzę, że pójdzie to sprawniej i szybciej;) Gdzie kupowaliście swoje wkłady kominkowe + akcesoria? Jak się sprawdzają? Ofertę mam tylko jedną. Z Wsoli. Szukam też poś. Tu mam kilka ofert, ale mam nieodparte wrażenie, że wszyscy się umówili, bo ceny są niemal identyczne. I wcale nie podoba mi się, że wszystkie zaczynają się od 10 000zł netto;) Tu mój optymizm zaczyna się przewracać… :/ Miłego weekendu. kama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.04.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Co za POS takie pieniadze - chyba oszaleli, a kup sobie jak mayland i sami zakopcie - to naprawde nie jest zadna filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja znów NIE DOSTAJE POWIADOMIEŃ W SUBSKRYPCJI O NOWYCH WPISACH Na a teraz, ze tak powiem, juz spokojnie.... Że mieszkam w tej okolicy ale mam inną gminę, to fakt Chwale sobie bo podatki mam niższe No i u nas gmina zafundowała pos-ie całej wsi Przetargiem to załatwili. Ale my mamy poś robiony wcześniej, drenażowy. Poza tym dodam tylko, że zajmuję się projektowaniem wnętrz. Może komuś się przyda kiedyś ta informacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 14.04.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Mayland witam. Póki co, chyba jesteś moją najbliższą sąsiadką Dobrze, że się zjawiłaś, bo już zaczęłam szukać Twojego dziennika i info o poś. Znalazłam tyle, że masz drenażowe. No wszystko fajnie, ale u mnie od 2 lat woda jest tak wysoko, że słychać pod nogami. Dom mam na górce, jest sucho, ale poś wypada mi na mokrym terenie. Jestem laikiem, ale z tego co wyczytałam, zwykły drenaż nie wchodzi w grę. Szukam tańszego rozwiązania niż te 10 000zł . Oferty mam na oczyszczalnie biologiczne z pompą. Ma ktoś poś przy wysokim poziomie wód gruntowych? Poza tym dodam, że też zajmuję się projektowaniem wnętrz, ale w stanie surowym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts