mhk 09.03.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Mam pytanie do płci pięknej na tej naszej grupie ) Panie czy mogły byście polecić jakiś salon lub producenta, który ma w swej ofercie narożniki do salonu (oglądalismy już na domagalskiego, 1905r ), może znacie jeszcze jakiś? Salon na toruńskiej - galeria wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Mam pytanie do płci pięknej na tej naszej grupie ) Panie czy mogły byście polecić jakiś salon lub producenta, który ma w swej ofercie narożniki do salonu (oglądalismy już na domagalskiego, 1905r ), może znacie jeszcze jakiś? Polecam również: http://www.momastudio.pl/sklepy/346 to wycieczka do janek ale moze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.03.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 a tutaj zrobia na zamowienie http://www.studio-21.pl/ salon na wierzbickiej 26, kiedys mieli jeszcze w galerii gama nie wiem czy jeszcze jest stoisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 10.03.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Wielkie dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JUSTI_P81 20.03.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam ponownie. Poszukujemy dobrej, sprawdzonej i polecanej ekipy od wylewek. Zastanawiamy się nad wylewką anhydrytową, ponieważ będzie ogrzewanie podłogowe. Jakie są orientacyjne ceny wylewek anhydrytowych i betonowych w okolicach Radomia? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 20.03.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Zadzwoń do Grześka: 889 391 929 trochę już jego wylewek widziałem i są ok.A czy robi anhydrytowe to nie mam pojęcia - warto spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 20.03.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 o do wylewek anhydrytowych to najlepiej zadzwoń do firmy Knauf (doradca na teren Radomia to Pan Michał Derlecki : 695 151-128 )oni ci polecą sprawdzoną ekipę z naszych okolic.a tez się zastanwiałem nad tymi wylewkami ale jednak w koncu zrobilem zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 04.04.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Moi Drodzy:)Chyba wszyscy nie wypuszczają łopat do odśnieżania z rąk i nie mają czasu pisać.Ale w nast. tyg. już ma być lepiej, więc może się tu coś ruszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 05.04.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ja tam już nie wierzę, że wiosna kiedykolwiek przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.04.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Właśnie pada........... śnieg :bash::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 16.04.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 I nastała wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 16.04.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 nastała nastała ja już powoli zaczynam prace na zewnątrz - kilka drzewek już wsadzonych a i warzywniaczek powoli się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.04.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Warzywniczek to i moze mi wtym roku sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 25.04.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kochani, piszę tutaj, ponieważ kogoś poszukuję. Pan robił u nas hydraulikę. Wszystko musieliśmy po nim poprawiać. W umowę wpisał nieprawdziwe nazwisko, dane, wszystko! Od pół roku dziada szukam! Mieszka w Radomiu, nazywa się Krzysztof (podobno Patyna), jest hydraulikiem. Nie odbiera od nas telefonów, a jak dzwonimy z obcego numeru odbiera i odkłada słuchawkę. Jego żona ma na imię Beata, maja 3dzieci. Przestrzegam! instalację całą spartolił, spadki porobił jak się później okazało w przeciwnym kierunku. Nie wystawił nam faktury, nie możemy domagać się spełnienia warunków gwarancyjnych z umowy, etc.Na szczęście przed zalaniem posadzki coś nas tknęlo i wzięliśmy innego hydraulika, żeby sprawdzil instalację! Dzięki Bogu! Podaję numer tego OSZUSTA 609 252 527. Jeżeli ktoś go zna, wie jak mogę go znaleźć, proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.04.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dobrze, że ostrzegasz przed takimi partaczami Katti. Miejmy nadzieje, że nikt już nie weźmie tego goscia jako wykonawcę.Próbowałaś podstawić kogoś chcącego zrobić sobie hydraulike aby zwabić gościa do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 25.04.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Od pół roku dziada szukam! Mieszka w Radomiu CEIDG sprawdzalas? uwzgledniajac wykreslone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 25.04.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dobrze, że ostrzegasz przed takimi partaczami Katti. Miejmy nadzieje, że nikt już nie weźmie tego goscia jako wykonawcę. Próbowałaś podstawić kogoś chcącego zrobić sobie hydraulike aby zwabić gościa do niego? Przypałętał się z jedną z ekip. Budujemy na śląsku. A na próby zwabienia go w moje okolice odpowiadał rezygnacją ze zlecenia ze względu na odległość. Dzwoniłam do Urzędu Skarbowego - poradzili, żeby napisać donos. Ale jak mam cokolwiek napisać nie znając jego danych? Patowa sytuacja. Męczy mnie to, bo dostał pieniądze, podpisał kp, spisał umowę i co? Tyle go widzieliśmy. Mogę popatrzeć tylko na zdjęcia, a których nawet opublikować nie mogę. Gdyby je znalazł na takim forum jak te, mógłby sprawę oddać do sądu. Jeżeli ktoś chce zobaczyć tego oszusta, chętnie wyślę zdjęcie na priv! Może to jakiś sposób działania: podać niepełne bądź nieprawdziwe dane (nie mam pewności), spartolić i zniknąć. Pamiętajcie jest z Radomia, przyjechał do mnie z ekipą z Szydłowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 26.04.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Patowa sytuacja. Męczy mnie to, bo dostał pieniądze Katti jest w CEiDG, uwzględniając wykreślone, wpis na podane przez Ciebie dane Radom ul. 25 Czerwca 13 lok. 7 Dotyczył robót hydraulicznych. Moze to "Twój człowiek" ?? Wyślij mu coś za potwierdzeniem odbioru będziesz miała zwrotnie jego podpis do porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 26.04.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Katti jest w CEiDG, uwzględniając wykreślone, wpis na podane przez Ciebie dane Radom ul. 25 Czerwca 13 lok. 7 Dotyczył robót hydraulicznych. Moze to "Twój człowiek" ?? Wyślij mu coś za potwierdzeniem odbioru będziesz miała zwrotnie jego podpis do porównania. Ależ człowiek jest czasami durny DZIĘKUJĘ! Wszystko wskazuje na to, że to właśnie TEN CZŁOWIEK! Wpiszcie sobie te dane na listę osób, z którymi nie należy współpracować Dziękuję Celtorku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuniek07 30.04.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam, Właśnie rozpocząłem współpracę z hydraulikiem (kontakt od znajomych), na razie etap odpływy ale jak czytałem Twój post Katii to faktycznie trzeba tak uważać na każdym etapie. Podłączam też wodę i chciałem się zapytać ile ekipy od podłączeń biorą za tą usługę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts