mhk 22.06.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Witam Ponowie swoje pytanie: czy macie może kogoś godnego polecenia do kompleksowego wykończenia wnętrza domu? Zapotrzebowanie na wiosnę przyszłego roku. Marcin - 668616496 -prosze powiedziec ze od Moniki - bedzie łatwiej , bardzo porzadny i słowny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dado01 22.06.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Marcin - 668616496 -prosze powiedziec ze od Moniki - bedzie łatwiej , bardzo porzadny i słowny człowiek Dziękuję jak nie wiem co, zadzwonię na pewno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dado01 23.06.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 To znowu Ja z zapytaniem.Mam zamiar zacząć walczyć o podłączenie mediów, jak to wygląda?Kiedy gdzie i do kogo mam się zwrócić?W jakiej kolejności? ( pierwszy pewnie prąd i woda są niezbędne na budowie). Jaki jest koszt przyłącza wody ( gm. Jedlinsk) , prądu, gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa222 24.06.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Nie wiem jakie są piorytety ale ja bym zaczeła od gazu bo się najdłużej czeka prąd w drugiej kolejności najszybciej podłączyli nam wodę na gaz pan nam powiedział dwa lata na prąd rok tak więc korzystamy z uprzejmego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielh 24.06.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Hej, gdzie można kupić przyzwoitą blachodachówkę? Jakie firmy polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dado01 24.06.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Hej, gdzie można kupić przyzwoitą blachodachówkę? Jakie firmy polecacie? Dachówke kupiłem na ul. Słowackiego bodajże 153a firma APK przed rondem po lewej stronie, ale o ofertę prosiłem w kilku miejscach m.in. Tendach ul. Warszawska na wprost Reala oraz w trzech miejscach na Warszawskiej już za rondem na Wa-we. Tendach i APK dali najlepszą ofertę i między nimi wybierałem. Musisz sam poszukać, w Tendach wraz z zakupem mogą polecić też wykonawcę w dobrej cenie. Mi zaproponowali za położenie 300 m2 dachówki z orynnowaniem wykonawcę za 11tyś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dado01 24.06.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Nie wiem jakie są piorytety ale ja bym zaczeła od gazu bo się najdłużej czeka prąd w drugiej kolejności najszybciej podłączyli nam wodę na gaz pan nam powiedział dwa lata na prąd rok tak więc korzystamy z uprzejmego sąsiada Dzięki za odpowiedź i pocieszenie , na bieżąco będę informować o postępach w walce, i relacjonować każdą stoczoną bitwę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 25.06.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Hej, gdzie można kupić przyzwoitą blachodachówkę? Jakie firmy polecacie? Mogę pomóc w kwestii dobrej blachodachówki. Wiadomość poszła na pw. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.06.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 O, ja właśnie też szukam kogoś do położenia blachodachówki i byłabym wdzięczna za jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 29.06.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam Planuję budowę w okolicach Radomia według projektu karmel 3. Czeka mnie właśnie wizyta u architekta - wstępnie wybrałem Maxpol na Żeromskiego. Niestety nie mam rozeznania w temacie i zastanawiam się czy to dobry wybór. Może ktoś miał jakieś doświadczenia z nimi lub może polecić mi dobrego i sprawdzonego architekta w Radomiu. Wiecie takiego co doradzi, podpowie jak trzeba, a i skóry nie zedrze... Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 30.06.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 O, ja właśnie też szukam kogoś do położenia blachodachówki i byłabym wdzięczna za jakieś namiary. Witam. Wiadomość poszła na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 01.07.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witam. Wiadomość poszła na PW. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 01.07.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Dachówke kupiłem na ul. Słowackiego bodajże 153a firma APK przed rondem po lewej stronie, ale o ofertę prosiłem w kilku miejscach m.in. Tendach ul. Warszawska na wprost Reala oraz w trzech miejscach na Warszawskiej już za rondem na Wa-we. Tendach i APK dali najlepszą ofertę i między nimi wybierałem. Musisz sam poszukać, w Tendach wraz z zakupem mogą polecić też wykonawcę w dobrej cenie. Mi zaproponowali za położenie 300 m2 dachówki z orynnowaniem wykonawcę za 11tyś. Pozdrawiam. Dado, a czy już masz położony ten dach? Chodzi mi o współpracę z firmą APK, bo nam w sumie też przypadli do gustu. A może ktoś inny może się wypowiedzieć o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 01.07.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Zapytam jeszcze o okno włazowe na dach. Czy to jest wymóg formalny? Mamy niski dom (parterówka) i dlatego jakoś nie braliśmy tego pod uwagę myśląc, że drabina wystarczy, ale postraszono nas, że kominiarz może odmówić przeglądu komina, albo wręcz nie dostaniemy odbioru domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dado01 03.07.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dado, a czy już masz położony ten dach? Chodzi mi o współpracę z firmą APK, bo nam w sumie też przypadli do gustu. A może ktoś inny może się wypowiedzieć o nich? Tą firmę polecił mi mój wykonawca, który z nimi współpracuje. Dachówka czeka na położenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 03.07.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam wszystkich w Grupie Radomskiej Oczywiście przychodzę z zapytaniem, może ktoś polecić firmę robiącą wylewki z miksokreta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 04.07.2014 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witamy kolejną forumowiczkę. Czemu to tak późno koleżanka dołącza do grupy?Odpowiadając na twoje pytanie.Z pełną odpowiedzialnością mogę polecic pana Jarka tel:601-701-297. Robił nam wylewki jak i kilku osobom na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 04.07.2014 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Zapytam jeszcze o okno włazowe na dach. Czy to jest wymóg formalny? Mamy niski dom (parterówka) i dlatego jakoś nie braliśmy tego pod uwagę myśląc, że drabina wystarczy, ale postraszono nas, że kominiarz może odmówić przeglądu komina, albo wręcz nie dostaniemy odbioru domu. MAja rację. Kominiarz napisze że nie mógł dojśc do komina i bedzie miał rację. Takie okno przydaje się też do konserwacji szczelności kominów kominów czy obsługi anten na dachu. Okno wyłazowe jest droższe od wyłazu dachowego ale jest ocieplane a to znacząco zmniejsza wychładzanie poddasza podczas mrózów w zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 04.07.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 O, ja właśnie też szukam kogoś do położenia blachodachówki i byłabym wdzięczna za jakieś namiary. A nie chcieliście położyć dachówki zamiast blachy? Materiał dużo bardziej solidny i trwały. W waszym przypadku macie prosty dach i koszt nie byłby wysoki a poddasze nie nagrzewało by się tak od dachu jak w przypadku blachy. Myślę, że jakby wycenić nawet najtańszą dachówke (Roben) to różnica nie byłaby znacząco większa w porównaniu z dobrą blachą a trwałość nieporównywalnie większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 04.07.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witamy kolejną forumowiczkę. Czemu to tak późno koleżanka dołącza do grupy? Odpowiadając na twoje pytanie. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecic pana Jarka tel:601-701-297. Robił nam wylewki jak i kilku osobom na tym forum. Dzięki za namiar Na swoje usprawiedliwienia napiszę , że stale podczytuję, ale zazwyczaj czasu brakuje aby się udzielać. Poza tym jak dotąd nie mogę polecić żadnej z moich ekip więc mały tu ze mnie pożytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts