Wilko 30.07.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witajcie, szukam firmy, która postawiłaby nam wiatę na samochód. Chodzi o wiatę przyścienną o konstrukcji z drewna krytą blachodachówką. Może ktoś ma kogoś wartego polecenia? Wdzięczni będziem Wronki w poniedziałek będę miał namiar na gości, którzy taka wiatę stawiali u mojego kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 01.08.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Wronki w poniedziałek będę miał namiar na gości, którzy taka wiatę stawiali u mojego kolegi. Dzięki Wilko. Na twoje kontakty można liczyć. To od ciebie mieliśmy telefon do pana od schodów. Do dzisiaj go polecam znajomym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 04.08.2014 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Dzięki Wilko. Na twoje kontakty można liczyć. To od ciebie mieliśmy telefon do pana od schodów. Do dzisiaj go polecam znajomym Dzięki za uznanie. Widziałem się kilka dni temu z panem od schodów i powiedział, że właśnie wszyscy go nbiorą z polecenia od innych. Zaglądałaś na jego stronę ostatnio? Jest tam sporo ciekawych zdjęc schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 04.08.2014 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Teraz ja chciałem prosić o radę Forumowiczów. Co polecacie na wykończenie tarasu? Czy np. płytki gresowe to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 04.08.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Teraz ja chciałem prosić o radę Forumowiczów. Co polecacie na wykończenie tarasu? Czy np. płytki gresowe to dobry wybór? my mamy taras z kostki brukowej i płyt betonowych. po kilku latach użytkowania mogę powiedzieć że technologia sprawdziła się we wszystkich warunkach. niestety sąsiadom płytki z tarasu odpadły to pewnie kwestia poprawności wykonania. drudzy też mają płytki, chyba nawet gres, ale w kwestie izolacji przeciwwilgociowej wpakowali fortunę. pierwszą zimę taras przeszedł bez szwanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 05.08.2014 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 My juz mamy taras wylany z betonu i teraz trzeba go czymś obłożyć. Myśleliśmy o płytkach gresowych.Wy mieliscie z pewnością taras budowany od podstaw na gotowo z kostki. Tutaj niestety teraz się nie da tak zrobić. Co do odpadania płytek to niestety przy plytkach trzeba bardzo pilnować szczelności fug i praktycznie co roku sprawdzać czy gdzieś woda nie wyplukała. W żadnym wypadku nie można tego zostawic w takim stanie na zimę bo wszystko odsadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 05.08.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 My juz mamy taras wylany z betonu i teraz trzeba go czymś obłożyć. Myśleliśmy o płytkach gresowych. Wy mieliscie z pewnością taras budowany od podstaw na gotowo z kostki. Tutaj niestety teraz się nie da tak zrobić. Co do odpadania płytek to niestety przy plytkach trzeba bardzo pilnować szczelności fug i praktycznie co roku sprawdzać czy gdzieś woda nie wyplukała. W żadnym wypadku nie można tego zostawic w takim stanie na zimę bo wszystko odsadzi. z gresem trzeba uważać, bo w zimie i po deszczu niektóre płytki robią się bardzo śliskie. My tak mamy przed wejściem na schodach. jesienią i zimą trzeba bardzo uwazać niestety. Wilko, chciałam się przypomnieć w sprawie kontaktu do pana od budowy wiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 06.08.2014 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Wronki poszło na priva. Sorry za opóźnienie ale po poniedzialkowej burzy wysiadł w domu internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo7 06.08.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Teraz ja chciałem prosić o radę Forumowiczów. Co polecacie na wykończenie tarasu? Czy np. płytki gresowe to dobry wybór? A my mamy taras drewniany i jesteśmy mega zadowoleni Żadna płytka nie odda tego, co dobre drzewo na tarasie Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 07.08.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam po dłuższej przerwie, mam pytanie dotyczące tynków kwarcowych, po ile płaciliście za m2 najdalej rok czasu i ile kosztuje to na dziś dzień, czy ze swoim materiałem czy też wykonujący ma zapewnić materiał?Piszcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujący Radom 11.08.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam grupe radomską . jak się cieszę ze was znalazłem.Zacznę od tego ze poszukuję namairu na kogoś od utwardzenia drogi dojazdowej. Oczywiscie taniego i solidnego:yes:Zanim mój domek urośnie to jeszcze trochę czasu minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 11.08.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Wronki poszło na priva. Sorry za opóźnienie ale po poniedzialkowej burzy wysiadł w domu internet. Wilko odpisywałam ci na priva ale chyba odpowiedź zaginęła gdzieś w wirtualnej przestrzeni. Dzięki za kontakt. Tak będziemy pewnie potrzebowali dekarza od pokrycia dachowego. Czy mógłbyś zapytać znajomych, czy pan Grzegorz robił im z pokryciem czy tylko samą wiatę i w jakiej mniej więcej cenie? Umówiłam się z nim na środę na oględziny miejsca zdarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 12.08.2014 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Witaj Wronki, Dokładnie tak. Gdzieś przepadł mail z odpowiedzią dla Ciebie. Wysłałem jeszcze raz. Sprawdź czy doszedł.Kontakt do dekarza również masz w wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 12.08.2014 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Witam po dłuższej przerwie, mam pytanie dotyczące tynków kwarcowych, po ile płaciliście za m2 najdalej rok czasu i ile kosztuje to na dziś dzień, czy ze swoim materiałem czy też wykonujący ma zapewnić materiał? Piszcie proszę Marcel kiedyś (3-4 lata temu) takei tynki cenili sobie 19 zł/m2 + materiał. Nie jestem pewien ale chyba MHK ma tynki kwarcowe. Musisz jej zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 12.08.2014 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Witam grupe radomską . jak się cieszę ze was znalazłem. Zacznę od tego ze poszukuję namairu na kogoś od utwardzenia drogi dojazdowej. Oczywiscie taniego i solidnego:yes: Zanim mój domek urośnie to jeszcze trochę czasu minie. Witamy kolejnego Forumowicza, Możesz zapytać o cenę w tej firmie http://www.drogi-asfalty.pl/utwardzanie-terenu-radom Widziałem, że mają sporo sprzętu budowlanego i sporo się reklamuja w lokalnych mediach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gracek112 12.08.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Witam grupe radomską . jak się cieszę ze was znalazłem. Zacznę od tego ze poszukuję namairu na kogoś od utwardzenia drogi dojazdowej. Oczywiscie taniego i solidnego:yes: Zanim mój domek urośnie to jeszcze trochę czasu minie. Witam, zapraszam do zapoznania się z moją ofertą http://forum.muratordom.pl/showthread.php?229374-Piach-Szlaka-Ziemia-Us%C5%82ugi-Koparko-%C5%81adowark%C4%85-RADOM&p=6577441#post6577441 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 12.08.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Witaj Wronki, Dokładnie tak. Gdzieś przepadł mail z odpowiedzią dla Ciebie. Wysłałem jeszcze raz. Sprawdź czy doszedł. Kontakt do dekarza również masz w wiadomości. Doszło. Wielkie dzięki. Jesteśmy z panem umówieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujący Radom 13.08.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Witamy kolejnego Forumowicza, Możesz zapytać o cenę w tej firmie http://www.drogi-asfalty.pl/utwardzanie-terenu-radom Widziałem, że mają sporo sprzętu budowlanego i sporo się reklamuja w lokalnych mediach. Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Desspero 18.08.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich Dołączam do grupy budującej w Radomiu i okolicach. Budowę, mam zamiar zacząć na wiosnę przyszłego roku, na razie jestem na etapie „papierków”.Jak było / jest w waszym przypadku budowa systemem gospodarczym czy wynajęta firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 23.08.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich Dołączam do grupy budującej w Radomiu i okolicach. Budowę, mam zamiar zacząć na wiosnę przyszłego roku, na razie jestem na etapie „papierków”. Jak było / jest w waszym przypadku budowa systemem gospodarczym czy wynajęta firma ? Witamy na Forum Radomskim. Zazwyczaj każdy buduje systemem gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts