marcel7755 08.03.2017 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 U mnie również nie ma opaski z kostki, ale według mnie to w niczym nie przeszkadza aby wykonać elewację na gotowo, zawsze można użyć mat zabezpieczających powierzchnie przed zabrudzeniem w trakcie prac. Ekipa musi umieć poradzić sobie z takim stanem rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 09.03.2017 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 A ja ci powiem Marcel że zrobie jednak opaske a poźniej elewację bo jakoś wolę nie myślę że mi uszkodzą elewacje. Skoro fachowcy tak radzili to tego sie będę trzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 09.03.2017 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Jasne w ten sposób też można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Desspero 23.03.2017 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Czy składał ktoś ostatnio wniosek o pozwolenie na przydomową oczyszczalnię i mógłby mi odpowiedzieć na parę pytań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 31.03.2017 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Podjęliśmy decyzję o wymianie drzwi wejściowych do domu. Przejechałam się po firmach w mieście i jedyne co mają do zaoferowania to Gerda i Delta. Bardziej skłaniałabym się w strone Gerdy, ale czytam opinie, ze różnie z jakością ostatnio. Delta widziałam, solidne drzwi, ale też czytam, ze z jakością jeszcze gorzej. Tu forumowicze polecają drzwi Wikęd i KTM, ale nie wiem, gdzie w Radomiu mogłabym je obejrzeć. Może ktoś ma doświadczenia i coś mi doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 03.04.2017 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Wronki od której strony świata macie wejscie do domu?Macie zadaszone te drzwi?Gerdy swego czasu nie polecali. Znajomy twierdził, że drzwi Gerdy żeby byly w miare to ok. 3000 trzeba wydać. Teraz nie jestem na czasie.Jedź do Oknoplastu na Warszawską 156 i zapytaj pana Marcina. Jesli chodzi o metalowe to kiedyś polecał właśnie KMT.My mamy drewniane ze Stoplawu i sa OK ale to juz wydatek ok. 3600 zł. Zależy jakim finansem dysponujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 03.04.2017 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Macie może godnego polecenia producenta bram przesuwnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 04.04.2017 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Macie może godnego polecenia producenta bram przesuwnych? Wilko spróbuj ten numer: Grzegorz Karasek 602 308 048 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 04.04.2017 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Wronki od której strony świata macie wejscie do domu? Macie zadaszone te drzwi? Gerdy swego czasu nie polecali. Znajomy twierdził, że drzwi Gerdy żeby byly w miare to ok. 3000 trzeba wydać. Teraz nie jestem na czasie. Jedź do Oknoplastu na Warszawską 156 i zapytaj pana Marcina. Jesli chodzi o metalowe to kiedyś polecał właśnie KMT. My mamy drewniane ze Stoplawu i sa OK ale to juz wydatek ok. 3600 zł. Zależy jakim finansem dysponujecie. Drzwi od zachodu, zadaszone, uderza w nie silny wiatr a latem bardzo nagrzewają się od słońca. Budżet ok. 3,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 04.04.2017 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Czyli raczej w metalowe bym szedł. Za duże ryzyko na drewniane choc to nie strona południowa ale zachodnia niewiele lepsza.Zapytaj w Oknoplascie jakie polecaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 05.04.2017 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Czyli raczej w metalowe bym szedł. Za duże ryzyko na drewniane choc to nie strona południowa ale zachodnia niewiele lepsza. Zapytaj w Oknoplascie jakie polecaja. OK. a jaka firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 05.04.2017 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Chyba KMT ale zapytaj pana Marcina bo ja nie jestem teraz na czasie jeśli chodzi o drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 26.04.2017 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Witam, poszukuję sprawdzonych wykonawców:- balustrad balkonowych i bramy- podbitki metalowej. Będę wdzięczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 16.05.2017 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Witam, poszukuję sprawdzonych wykonawców: - balustrad balkonowych i bramy - podbitki metalowej. Będę wdzięczny za namiary Poszukam ci namiaru na gościa od podbitki i podeśle na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Djack 20.08.2017 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Czy składał ktoś ostatnio wniosek o pozwolenie na przydomową oczyszczalnię i mógłby mi odpowiedzieć na parę pytań? Czesc, troche czasu minelo, ale moze jeszcze moge pomoc. Skladalismy w tamtym roku, ale to nie pozwoloenie, tylko zgloszenie. Wymagane byla mapa z umiejscowieniem oczyszczalni i informacje nt instalowanej oczyszczalni - % oczyszczenia i certyfikaty. Dodatkowo przez wysokie wody gruntowe - mielismy badanie gruntu, ze wzgledu na plyte fundamentowa, a nie fundament - wymagali jakichs dodatkowych wyjasnien ws studni chlonnej - np skad wiemy ze mamy wode guntowa na poziomie 1.2 p.p.t Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts