ana_a 31.05.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam, a może komuś zostało cegły (najlepiej Porotherm 11,5)? Potrzebuję trochę na ściankę wewnętrzną...Mamy przyczepkę więc z transportem nie będzie problemu. Pozdrawiam Ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 02.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam a może komuś zbywa ziemi? potrzebuję do wyrównania działki po budowie, ale nie gliny i bez śmieci i gruzu. Poza tym nie będę grymasić Abo może ktoś poleci dobre i niedrogie (kurcze, jaka ta ziemia droga jest ;-( źródło ziemi? Wdzięczna będę. Odwdzięczę się adresem, gdzie dobre i tanie nasiona trawy kupić można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.06.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam a może komuś zbywa ziemi? potrzebuję do wyrównania działki po budowie, ale nie gliny i bez śmieci i gruzu. Poza tym nie będę grymasić Abo może ktoś poleci dobre i niedrogie (kurcze, jaka ta ziemia droga jest ;-( źródło ziemi? Wdzięczna będę. Odwdzięczę się adresem, gdzie dobre i tanie nasiona trawy kupić można A ile tej ziemi potrzebujesz? Bo ja 9czerwca będe zdejmował humus u mnie ,ale jeszcze nie wiem ile ziemi zbędnej będzie.Działkę mam prostą i tak się zastanawiałem jak jej będzie za dużo co z nią zrobić. Prawie mi z nieba spadłaś.Mam też na 10czerwca zamówioną koparę to jakbym miał za dużo tej ziemi to odstąpiłbym Ci troszkę,tylko transport musiałabyś sobie zorganizować . Wyślij mi numer na PW jak będę już w PL 9czerw to oddzwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 08.06.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Z góry przepraszam, że tutaj ale może Ktoś przygarnie do swojego nowego domku nowego lokatora z Glinic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 09.06.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 TiA wysłałam ci mój numer na priva. Doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 16.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 WitamMam pytanie do Radomiaków. Gdzie w Waszym mieście możną zobaczyć jakąś niezłą ekspozycję płytek ceramicznych. Z tego co wiem to chyba w OBI. a oprócz tego? Fajnie gdyby były wyklejone całe łazienki, wtedy to bardziej przemawia aniżeli pojedyncze sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Mikołaj o glazurę pytasz?Warszawska to 3 duze salony z wystawkami - Impero, Wema i Ceramika PrimusWierzbicka - duża Galeria ceramikiDębowa i Obrońców - też impero, mniej wystawek ale za to miewają w II gat.Lubelska - kilka mniejszych sklepików z płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaldubel 16.06.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 dzień dobryjestem pracownikiem Fabryki Okien Szewpol plus właściciela marki VILLERGRAN.jesteśmy producentem Stolarki okiennej w PCV drewna i aluminium, posiadamy wieloletnie doświadczenie w produkcji stolarki, szeroką paletę rozwiązań oraz profesjonalną obsługę.zapraszam do przesyłania zapytań dotyczących wykonania stolarki.Michał Dubel tel 605 596 956 mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.06.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jeszcze "Bazar" na Tartacznej i to chyba juz wszytsko - dobre ceny ma gosciu na małeczynskiej 150m od lubelskiej w głebi - warto obejrzec wysatwki w innych sklepach a do niego jechac kupic - ma najlepsze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 17.06.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Szczerze mówiąc, mamy już swoich faworytów. Chodzi o obejrzenie poszczególnych modeli w rzeczywistości, a nie na ekranie komputera. Zauważyłem, że ceny w internecie są znacznie niższe. Macie jakieś doświadczenie w zakupie glazury przez sieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 18.06.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 TiA jeszcze raz dzięki za dobre chęci. Niestety pan od transportu nawalił zupełnie, zwodził mnie, że już jedzie, a potem nie odbierał telefonu. Trudno. Mam nadzieję, że sobie poradziłeś z nadmiarem ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 18.06.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Szanowni, i jeszcze prośba do wszystkich. mam mieszkanie do wynajęcia w samym centrum Radomia: dwa pokoje plus niewielka pracownia, 60 m. kw. Szukam rzetelnych, uczciwych lokatorów. Może ktoś takich polecić? Będę ogromnie wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 20.06.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 TiA jeszcze raz dzięki za dobre chęci. Niestety pan od transportu nawalił zupełnie, zwodził mnie, że już jedzie, a potem nie odbierał telefonu. Trudno. Mam nadzieję, że sobie poradziłeś z nadmiarem ziemi. Nie było mnie kilka dni na forum.Miałem bardzo napięty grafik. Tak poradziłem sobie.Ziemię wykorzystałem do wyrównania i podwyższenia działki,a było jej z 5-7 Stayerów.Częśc KB nawet kazał wsypać w fundamenty,sam piasek praktycznie. Jak będziesz potrzebować transportu następnym razem,to służę numerem do sumiennego gościa. Piach+transport Stayer (20t) 604-661-161 Tani,zawsze na czas,miły i co najważniejsze tam gdzie inny marudzą 30min on wjeżdza bez problemu i dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaRo 21.06.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam i pytam Gdzie w Radomiu można kupić porządne plastikowe okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.06.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja polecam okna na profilach Veka - pare firm w radomiu je sprzedaje np.na lubelskiej, oknoplast - osobiscie mam oknoplast jestem zadowolona A czy ktos ma namiar na kogos do klikieru - potrzebuje na mala robotke - 4 słupki mam do wymurowania - no i dobrze by bylo kogos za 2zl/sztuka albo tansze ale to chyba niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 22.06.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ja polecam okna na profilach Veka - pare firm w radomiu je sprzedaje np.na lubelskiej, oknoplast - osobiscie mam oknoplast jestem zadowolona A czy ktos ma namiar na kogos do klikieru - potrzebuje na mala robotke - 4 słupki mam do wymurowania - no i dobrze by bylo kogos za 2zl/sztuka albo tansze ale to chyba niemozliwe Przyznam,że w Polsce wykonawcy nie maja prawa narzekać. Zaszokowały mnie ich zarobki-ceny.Dodam tylko,że nawet w IRL podczas wielkiego boomu budowlanego nie było takich zarobków. Z tego co policzyłem to średnio płaciłem im 100zł/godzinę (byli to jedni z najtańszych wykonawców na rynku) co jest około 25euro/godz. Nawet w najlepszych i szalonych czasach w IRL płace były w granicy około 15-17euro (teraz to 8-10euro). Tak więc chyba poszukam ekipy na miejscu będzie taniej. Ewentualnie wracam do kraju i zaczynam budować domy. Czy Wam też,nie przychodzą powiadomienia na e-maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradRak 22.06.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam ! Poszukuję sprawdzonej ekipy która ma doświadczenie w ocieplaniu budynków wełną mineralną. Przy okazji pochwalę się, że wkrótce będę miał skończone łazienki i poddasze. Planowana przeprowadzka koniec października (oby się udało).Mogę polecić ekipę do poddaszy a także tynkarza i elektryka. Wszyscy profesjonalni. Pozdrawiam, Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 23.06.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Możecie mi polecić jakąś firmę sprzedająca blacho dachówkę, oraz jakiegoś dekarza. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 24.06.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Gelo kontakt poszedł na Priv-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 24.06.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dla wszystkich tych, którzy mają zamiar kupić drzwi: http://www.youtube.com/watch?v=MH7bYZQYeGs&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts