mhk 07.08.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Mi wystracza dwa naocznie widziane wypadki z Air Show w tym jeden dosc blisko mojego domu i mam dosyc - wytraczy ze lataja po moim niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka26 07.08.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 To troszkę głośno tam macie i czasami niebezpiecznie? Niedaleko nas(ok 60 m) mają budować obwodnicę Radomia, więc też już nie będzie tak spokojnie jak jest teraz:-x , pozdrawiam i uciekam, zasiedziałam się ..............jak zwykle:sleep:, miłego sobotniego wieczorku i niedzieli wszystkim......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.08.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 My mamy oczyszczalnię. Montowaliśmy ją sami. Nasza jest drenażowa z firmy Euro-Plast z Ciechocinka http://www.euro-plast.biz.pl/?oczyszczalnie=kontakt ale kupowana w Obi Całość z kruszywem wyszła nas połowę tego, co biorą firmy za takie oczyszczalnie (znam ceny bo sąsiedzi robili). U nas chodzi od 2007r i naprawdę, nie zamieniłabym jej w zyciu na szambo Tak naprawdę to nie wiemy co to znaczą ścieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 08.08.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 tradycyjne dzięki Mayland btw: gdzie kupowaliście Radomiu rycerza lub grzybka na kominy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.08.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 na słowackiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.08.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Taaaa ja też kupowałam w systemach kominowych na Słowackiego 2szt. Jeden, ten na kominie od kominka jest nadal. Za to ten na kominie od pieca na ekogroszek wytrzymał jeden sezon!!! Po sezonie wiatr zdmuchnął nam z dachu istne sitko. Nie uwierzyłabym komuś, że tak moze wygladać nierdzewka po jednym sezonie. Potem zasiegnelam języka i dowiedziałam się, że przy ekogroszku nie montuje się tych strażaków. Wchodzą w reakcje z dymem i ulegają takim uszkodzeniom. Przy ekogroszku powinno się stosować nakładki ceramiczne. Ja obecnie nie mam żadnej Forumowa wiolasz robiła nakładke na komin do ekogroszku samodzielnie tzn. kupili odpowiednia blache i zespawali kominek z daszkiem. Ta ich blacha wytrzymuje. Nie pamietam tylko jaki to jest rodzaj blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 08.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Wiecie może gdzie można tanio kupić papę w Radomiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 08.08.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Ja kupowałem na Młodzianowskiej.Tam dostałem papę Matizol w najlepszej cenie.Jakościowo bardzo dobra.Polecam także Icopal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukiimag 08.08.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam grupę radomską Ja buduję się w okolicach Przytyka. Mam pytanko o więźbę dachową... gdzie zamawialiście. Chodzi mi o zakład lub tartak gdzie dobre drewno maja i więźba jest za rozsądną cenę. I czy ktoś z Was miał styczność z firmą Paciorek z Przytyka? Chciałbym ich wynająć do dachu i tynków i ciekaw jestem czy ktoś ich wynajmował? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.08.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Taaaa ja też kupowałam w systemach kominowych na Słowackiego 2szt. Jeden, ten na kominie od kominka jest nadal. Za to ten na kominie od pieca na ekogroszek wytrzymał jeden sezon!!! Po sezonie wiatr zdmuchnął nam z dachu istne sitko. Kurcze to niezle - ja poki co mam i nic sie z nim nie dzieje, ciagnie juz 3 sezon z tym ze pierwszy to lekkie przepalanko bo nie mieszkalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 09.08.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Przy okazji wspomnę o projektantce wnętrz z której także jesteśmy bardzo zadowoleni (zaprojektowała łazienki oraz kuchnię). www.kingaszwedo.pl jakby ktoś chciał skorzystać z projektantki to ja też polecam, na priv mogę podesłać namiary telefoniczne - generalnie projekty całego domu: kuchni, łazienek, doboru kolorów na ścianach, ułożenia podłóg, światło, dekoracje okien... - cała chata.. lub to na co macie ochotę ulanka26, skorzystałaś z jakiś moich namiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka26 09.08.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Skorzystałam magduska, dzwoniliśmy do murarza i jesteśmy wstępnie umówieni na rozmowę, wycenę na przyszły tydzień , napiszę co i jak, na architekta dostalismy namiary też od znajomych i dzwoniłam dzisiaj ale niestety chyba bez tych pozwoleń się nie da nic zrobić na naszej działce w tym roku,ze wzgl. na planowaną budowę obwodnicy w naszej okolicy, każdy odradza robienie czegokolwiek bez papierka, nie ma możliwości przyspieszenia- a miałam nadzieję, no cóż możemy póki co robić częściowo ogrodzenie, kupić materiał bo podobno ma zdrożeć i................... to byłoby na tyle z moich marzeń o wylaniu chociaż fundamentów w tym roku. Mayland dzięki za namiary na tą firmę od poś, jak będzie bliżej już tego etapu będę miała na pewno więcej pytań jeśli chodzi o instalację itp bo firma solidna, z tego co podpatrzyłam, no i Twoja opinia jako użytkownika tej poś też BARDZO DUŻO znaczy, więc tą sprawę mam już " załatwioną":D Dzisiaj byliśmy po papierki w Starostwie, potem w gminie, potem znowu w starostwie i .....................nic nie załatwiłam,dowiedziałam się za to że na załatwienie tego mają m-c ale mają się postarać na przyszły tydzień jeśli ta Pani która się tym zajmuje wróci ze zwolnienia w piątek:mad: Oj, uczą cierpliwości w tych urzędach, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 10.08.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Skorzystałam magduska, dzwoniliśmy do murarza i jesteśmy wstępnie umówieni na rozmowę, wycenę na przyszły tydzień , napiszę co i jak, na architekta dostalismy namiary też od znajomych i dzwoniłam dzisiaj ale niestety chyba bez tych pozwoleń się nie da nic zrobić na naszej działce w tym roku,ze wzgl. na planowaną budowę obwodnicy w naszej okolicy, każdy odradza robienie czegokolwiek bez papierka, nie ma możliwości przyspieszenia- a miałam nadzieję, no cóż możemy póki co robić częściowo ogrodzenie, kupić materiał bo podobno ma zdrożeć i................... to byłoby na tyle z moich marzeń o wylaniu chociaż fundamentów w tym roku. no daj, daj znać..., ciekawa jestem jak Cię wyceni ..odnośnie pozwoleń to ja bym nie robiła nic bez papierków - trochę strach jak dla mnie i trochę za poważna inwestycja... a w razie czego wszystko będzie zależało od tzw. "baby w urzędzie" i jej dnia cyklu... szkoda by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 11.08.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Jeżeli ma ktoś sprawdzonego hydraulika,któremu nie są obce "nowe" technologie to byłbym bardzo wdzięczny za kontakt.Potrzebuje aby,obliczył zapotrzebowanie mojego domu na ciepło i pomógł w wyborze systemu c.o i c.w.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.08.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Mysle ze ten jest ok 502597446 p.Żuchowski - niestety go nie wzielam i zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 11.08.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Super dzięki.Dzwonię od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_jacek 12.08.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam i dziekuje za przywitanie Jesteśmy na poczatku budowy, mamy juz parter zrobiony i ekipa zrobiła sobie wolne ) ale panowie bardzo szybko robia wiec obiecali do września skończyć. Teren nieststy mamy tak mokry że każda ulewa powoduje problemy, teraz nie ma np. jak sie podłaczyc do wodociągów bo woda stoi ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.08.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Kilka razy przejawiał sie temat rolet zewnętrznych. Wczoraj montowali mi z Taparelli. Wszystko ok. Nie mam zastrzeżeń. Cenowo też myślę, że ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 13.08.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Blachodachówka Szwedzka SSAB PRELAQ NOVA: (30lat gwarancji) 29,70zł/m2 brutto Blachodachówka belgijska gruboziarnisty mat (10lat gwar.): 22zł/m2 brutto Blachodachówka połysk (10lat gwar.): 21zł/m2 Brutto Blachodachówka RUUKKI PURAL MAT (50lat gwarancji): 35zł/m2 brutto Zapraszam. p.w. ART-MAXul. Warszawska 19648 360-06-52696-094-636 Ceny dla forumowiczów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.08.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 A w jakiej cenię moge kupić Arię Budmatu czarny mat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts