kex 20.08.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Pytanie do właścicieli tynków gipsowych- jak po latach użytkowania? czy macie jakieś kłopoty, ubytki itp.?- czy w garażu, kotłowni, łazienkach i kuchni też gips na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.08.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Mam wszędzie gips. Ubytki? Bardziej zrysowałam schody ciagnac po nich komodę na górę. No i pies mi podrapał przy drzwiach ścianę. Ale myślę, że cementowe też by jego pazurów nie wytrzymały Co nie zmienia faktu, że cementowe sa napewno tynkami twardszymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 21.08.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 A tak w temacie ocieplania to macie jakąs sprawdzoną ekipę od styropianu?Będę wdzieczny za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 28.08.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ja tak na chwilkę wyrwałem się z budowy,aby ostrzec innych przed pewna firma.Jest to betoniarnia z ulicy Zubrzyckiego 4.Opisze później nie tylko moje doświadczenia z tą pseudo firma.Polecam innym budującym omijanie szerokim łukiem tą betoniarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 28.08.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Wilko, mam namiar na panów od elewacji. U mnie nie robili, ale moi znajomi byli bardzo zadowoleni. Pan Artur, tel.505 227 308. Powiedz, że kontakt masz od kolegi z Woli Gołębiowskiej. Przynjamniej tym mogę się odwdzięczyć za kontakt do pana od schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 28.08.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 I jeszcze szybkie pytanko. Chcemy położyć marmolit na cokole. Ale cokół trzeba najpierw czymś pomalować podobno. Może ktoś wie, co to jest? Grunt? Hydroizolacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.08.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 U mnie był grunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 29.08.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam,może macie jakieś namiary na kogoś kto mi wykona takie ogrodzenie jak na zdjęciu? http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageview&var1=domek%2Fplot.jpgProszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.08.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 I jeszcze szybkie pytanko. Chcemy położyć marmolit na cokole. Ale cokół trzeba najpierw czymś pomalować podobno. Może ktoś wie, co to jest? Grunt? Hydroizolacja? U mnie byl: styropian,klej, siatka, klej, grunt, marmolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.08.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam, może macie jakieś namiary na kogoś kto mi wykona takie ogrodzenie jak na zdjęciu? http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageview&var1=domek%2Fplot.jpg Proszę o namiary. Pozdrawiam To pewnie Mayland stolarz da rade takie ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Radę to da napewno ale on tak zajęty, że nawet o nim nie piszę bo wiem, ze roboty ma na kilka miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 29.08.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Mayland, no więc, ja na razie chcę się zorientować, z tego co gadałam z mężuchem to na wiosnę będziemy robić..., więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 29.08.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Mam do was pytanie ile płaciliście za m2 krycia dachu ( deskowanie + papowanie + łacenie + układanie blachodachówki )? mam ofertę na 24zł i się zastanawiam czy to dobra oferta.. muszę się chyba jeszcze pokręcić po dekarzach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.08.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 u mojego sasiada klada 300m2 dachu za 7tys - to chyba tez jakos tak wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 No tak wyjdzie. Jak z deskowaniem to nie jest to zła cena myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 30.08.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 My płaciliśmy 8400 za około 350m2 dachu - za tą opcję deskowanie + papowanie + łacenie + układanie blachodachówki - dach kładliśmy.. w kwietniu tego roku jakoś Mayland, dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 30.08.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 magduska a w tej cenie mieliście też rynny, okna i obróbki kominów ? A tak w ogóle to fajny ten Wasz domek. Pozdrawiam z melodii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 31.08.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 magduska a w tej cenie mieliście też rynny, okna i obróbki kominów ? A tak w ogóle to fajny ten Wasz domek. Pozdrawiam z melodii:) cholercia, źle Ci napisałam.. 8400 zapłaciliśmy za łacenie i układanie blachodachówki + rynny + okna + obróbki kominów - deskowanie i papowanie wykonywała nam firma,która budowała chatkę sorry.., mąż mi przypomniał jak to było... ..a domek mam nadzieję, że będzie fajny jeszcze długa droga przede mną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.08.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 magduska to ja tyle samo płaciłam w 2007r. za ten sam zakres prac i powierzchnia dachu też taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 31.08.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 No u mnie te 24 zł za metr to tez z obróbką, oknami chyba do nich jutro zadzwonię żeby zaczynali jak tylko skończy się ten potop.Dziś rozglądałem się za papą i sporo składów proponuje mi papę firmy TES ( 58zł za rolkę - Matizol 75zł ) kładł może ktoś z was tą papę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts