kate74 11.10.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 WITAM!!!Zes - ja jestem kobietą budującą w gminie Zakrzew...w zeszłym roku udało nam się założyć oświetlenie na ulicy ....ale chodzenia troszkę było...sami musieliśmy zakupić materiał zaś projekt oświetlenia i wykonanie zrobiła gmina.A tak na marginesie fajnie sie już mieszka w swoim domku ...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 17.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 kto jeszcze się buduje lub ma zamiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 25.10.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 pobudowali to już nie zaglądają no nie spać, daleko jeszcze do zimy apropo ile płaciliście za adaptacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomlolo 08.11.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam grupę radomską Odnalazłem ją i chętnie się przyłączam , mieszkam na Przytyckiej a swoje własne cztery kąty zaczynam budować w przyszłym roku na ul. Okrężnej. Jestem na etapie poszukiwań/wyboru ekipy/murarzy, możecie mi polecić uczciwych i solidnych wykonawców ?? Pozdr. Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 25.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Jestem na etapie poszukiwań/wyboru architekta z uprawnieniami do adaptacji projektu - pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 25.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Jestem na etapie poszukiwań/wyboru architekta z uprawnieniami do adaptacji projektu - pomóżcie Proszę bardzo, Mścigniew Marciniak, 600-068-665 to obok na avatarze to jego a więcej tutaj: http://www.ats.pl/~piotrw/projekt/index.html Ja natomiast poszukuję elektryka z uprawnieniami, na początek instalacja od skrzynki licznikowej w płocie do budynku. Tylko żeby był słowny, bo już będzie czwarty Dotychczasowi tylko obiecywać umieli "już jutro", "pojutrze napewno", "nie pan nie dzwoni, ja napewno dddzwonię" itd. itp. I tak zeszło pprawie 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 26.11.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Dzięki za podpowiedź A czy ktoś korzystał z biura OBA na Piłsudskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 29.11.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 WITAM!!Szukam dobrego wykonawcy oraz projektanta do wykonania kostki brukowej tzn.podjazdu i tarasu.Chcę by to była osoba ,która potrafi zaproponować fajne rozwiązania z kosztorysem..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 29.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 WITAM!! Szukam dobrego wykonawcy oraz projektanta do wykonania kostki brukowej tzn.podjazdu i tarasu.Chcę by to była osoba ,która potrafi zaproponować fajne rozwiązania z kosztorysem.. pozdroMam dobrego wykonawcę z dobrą, sensowną ekipą - robili u mnie wjazd a jak wyjdę z ziemi to bedą robić resztę Nie jest to pan Kazio z młotkiem - własne ciężarówki do patelni włącznie, koparka, "takie cuś" do ubijania podłoża - ja jestem zadowolony. Mariusz Wójcicki, 603-597-489 (mówimy oczywiście o Radomiu i okolicach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 29.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Poratujcie dobrzy ludzie namiarem na elektryka, dobrego elektryka, który podejmie się (i wykona) przyłącze kablowe od skrzynki licznikowej do budynku łącznie z odbiorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 30.11.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Rozdzieliłbym te dwie sprawy (projektowanie i wykonanie).Z doświadczenia wiem,że nawet najlepsi wykonawcy mają mierne pojęcie o projektowaniu lub np.kiepski gust.To tak,jakby poprosić malarza o propozycje kolorystyczne do pomieszczeń.Poza tym każdy zaproponuje najmniej pracochłonny i najprostszy do wykonania wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.12.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 LonlyCo tam u Ciebie?Zajrzyj na piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 22.12.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Kurcze jaki jestem zarobiony Zbierałem się zadzwonić do Ciebie ale ostatni miesiąc to szajba. A to Ty miałeś podjechać przy okazji Zajrze, zajrze ale może po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 26.12.2006 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Witaj PattayaInteresuje mnie gdzie zamawiałeś okna Urzędowskiego i jaki uzyskałeś rabat. Pytam ponieważ przy zamówieniu trzeba wpłacić ~40% wartości zamówienia i czekać realnie ok 6 miesięcy, więc szukam sprawdzonego przedstawiciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.12.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Zamawiałem róg Czachowskiego i Żeromskiego.Wszystko było w porządku.Dostawy przed terminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 27.12.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Zamawiałem róg Czachowskiego i Żeromskiego. Wszystko było w porządku.Dostawy przed terminem. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 29.12.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Cześć,witam Wszystkich z grupy radomskiej. Buduję pod Radomiem. Buduję, to za dużo powiedziane, raczej kończę budowę, ale może wspólne doświadczenia ułatwią nam drogę przez mękę jak nazywam wszelkie budowanie.Pozdrawiam Wszystkich i Życzę Pysznej Zabawy Sylwestrowej oraz Szczęśliwego Nowego Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffal 29.12.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Bede budowac sie w Pionkach, witam grupe radomska!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 30.12.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 wSZYSTKIEGO nAJ W NADCHODZąCYM nOWYM rOKU 2007, NIECH SIE MURY PCHNą DO GóRY TAKIE tAM zWARiOwANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 13.01.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Kochani Radomiani! Czy ktoś z Budujących lub Zbudowanych miałby namiar na architekta wnętrz? Taki żeby był rozsądny cenowo i z ciekawymi pomysłami?Prosimy o namiary na priva Pozdrawiamy i liczymy na Was! Swan i s-ka(nadal Radomianie - chociaż odpływowi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts