T i A 19.01.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Wam,też nie przychodzą powiadomienia na e-maila?Tylko z grupy radomskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.01.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 No mi tez nie dochodzi wrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 22.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Sorry tylko z "grup" mi nie przychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anarkh 24.01.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 mhkoglądałem twoje zdjecia z dziennika i bardzo zainteresował mnie twój taras, czy możesz podesłaąc mi jakieś szczegóły albo skąd pomysł, bo właściewie o czymś takim myślę. jakieś uwagi? a może ktoś ma jeszcze jakiś fajny pomysł na taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.01.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 mhk oglądałem twoje zdjecia z dziennika i bardzo zainteresował mnie twój taras, czy możesz podesłaąc mi jakieś szczegóły albo skąd pomysł, bo właściewie o czymś takim myślę. jakieś uwagi? a może ktoś ma jeszcze jakiś fajny pomysł na taras? Hm ale pomysl czego - samego tarasu? od poczatku wiedzielismy ze bedzie drewniany i ze bedzie duzy - plan zostal wykonany - jezlei chodzi o pomysl samego wykonania to przerzucilismy pare roznych rysunkow i zdjec i robilismy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.01.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 http://lh4.ggpht.com/_j4uXOUVYyC8/TUHpj9onO-I/AAAAAAAAAdI/IFF2ZlCba6k/s720/SNV38949.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.01.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 http://lh5.ggpht.com/_j4uXOUVYyC8/TUHq2ch-DbI/AAAAAAAAAdg/5spvmZyLnNQ/s720/SNV38950.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.01.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 deski tarasowe bagikirai - kupiony po okazyjnej cenie II gatunek - grube bale to pozostale krokwie po naszym dachu, beleczki poprzeczne dawane co pol metra - nie pamietam jakie drewno ale moge dopytac - sruby specjalne do tarasów - ale malz mowil ze drugu raz kupil by takie z podwojnym gwintem - lepiej trzymaja po prostu http://www.podlogiswiata.pl/images/home/wkret-do-deski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anarkh 28.01.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 deski tarasowe bagikirai - kupiony po okazyjnej cenie II gatunek ] taras super, sam chce taki i duży jak u ciebie, i nie wiem co zrobic czy murowac czy zrobic tak jak ty... u mnie taras bedzie na wysokosci jakies 60 cm, wiec sam nie wiem. to białe pod tarasem to jakias geowłoknina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.01.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 tak wloknina - a jezeli 60 to mozesz schodki zrobic albo skarpe - i przy drewniamym nie zapomniij ze to co roku wydatek ok 1000zl na olejowanie - oczywiscie przy tak duzym tarasie jak my mamy - 2x w roku olejujemy 2-oma wartswami oleju - jakos wczesniej sie nad tym nie zastanwialaismy a jest to dodatkowy wydatek jezeli wymurujesz i polozysz plytki masz moze mniej ladnie ale ekonomiczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 30.01.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 tak wloknina - a jezeli 60 to mozesz schodki zrobic albo skarpe - i przy drewniamym nie zapomniij ze to co roku wydatek ok 1000zl na olejowanie - oczywiscie przy tak duzym tarasie jak my mamy - 2x w roku olejujemy 2-oma wartswami oleju - jakos wczesniej sie nad tym nie zastanwialaismy a jest to dodatkowy wydatek jezeli wymurujesz i polozysz plytki masz moze mniej ladnie ale ekonomiczniej Jak tak patrzę na ten tarasik, to dochodzę do wniosku, że tego tysiączka bym chyba odżałował Fajny - nie ma porównania do tarasu z płytkami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 30.01.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam. Takie trochę nietypowe pytanie:) Czy ktoś z forumowiczów nie orientuje się, gdzie w Radomiu jest jakiś normalny sklep z częściami do agregatów tynkarskich? Albo chociaż jakiś porządny sklep z narzędziami do tynkowania? (ale nie jakieś castorama,obi itp Zawsze zamawiam na allegro jakieś potrzebne graty, ale nie ma to jak wziąć coś w rękę i ocenić to na żywo. Z góry dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 31.01.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Hm nie jestem pewna ale sprobuj w Technolandzie na Lubelskiej - a jak juz bedziesz tam a nie beda mieli to zapytaj czy nie wiedza gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 31.01.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Jak tak patrzę na ten tarasik, to dochodzę do wniosku, że tego tysiączka bym chyba odżałował Fajny - nie ma porównania do tarasu z płytkami. Pozdrawiam Porównania pewnie ze nie ma - ale wolałam napisac zeby miec swiadomosc po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anarkh 31.01.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam. Takie trochę nietypowe pytanie:) Czy ktoś z forumowiczów nie orientuje się, gdzie w Radomiu jest jakiś normalny sklep z częściami do agregatów tynkarskich? Albo chociaż jakiś porządny sklep z narzędziami do tynkowania? (ale nie jakieś castorama,obi itp Zawsze zamawiam na allegro jakieś potrzebne graty, ale nie ma to jak wziąć coś w rękę i ocenić to na żywo. Z góry dzięki. Pozdrawiam metbud na warszawskiej po prawej stronie przed światłami na firlej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anarkh 31.01.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 gdzie można kupić dobre drzwi metalowe typu np gerda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 31.01.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 31.01.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 WitamCo do drzwi Gerdy to kupowaliśmy na wernera w firmie oknobud Ale szczerze nie polecam po dwóch latach przedni panel sie odkształcił zapewne od słonca drzwi są zamontowane od strony południowej ale nad wejciem mam zadaszenie które niewiele pomogło Wróce na chwilę do tarasów mamy z przodu i z tyłu wylane schody betonowe i postanowiliśmy je obłożyć płytami tarasowymi bruk bet strasznie mi sie podobają pozdrawiam MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 gdzie można kupić dobre drzwi metalowe typu np gerda ?? Sprobujcie obejrzec sobie drzwi Dierre - jakies rok temu widzialam je w fachowcu na 1905roku - ma je moja siostra i chwali - wtedy tez jej je polecilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 02.02.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam. Poszukuję desek jesionowych, dębowych na podłogę na legarach. Deski długie, cięte na wymiar. Nie wiecie, gdzie można takie zdobyć? W Zadobrzu takich nie mają. Jestem w kropce, bo jesion z różnych względów by mi pasował a zdobyć go będzie chyba niezbyt łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts