mayland 14.04.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Na wysoki poziom wód gruntowych mozna zrobić poś drenażową z kopcem. Oczywisice musi byc pompka. Taką oczyszczalnie będzie teraz robił brat męża. Ma wycenę na 8tys. Zapytam kto mu tak wycenił. Z tego co pamietam to na osprzęcie Pipelife chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 14.04.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Mayland, będę wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.04.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Mi też nie przychodza dalej powiadomienia ale spr co jakis czas - ale widze ze sie nam wiosenne autoprezentacja wlacza, to dobrze przynajmniej sie troche bardziej poznamy :) ja ze swojej strony moge powiedziec ze realizuje projekty budowlane + wnetrza Zapraszam również i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 18.04.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 To i ja się ujawnię, że też buduje w gminie Jedlnia letnisko, chociaz do Jedlni mam kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 18.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Nie zaglądałam kilka dni i wyczytałam że koleżanki zajmują się projektowaniem wnętrz? To super bo chyba będę potrzebowała takiej usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.04.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Zapraszamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 bugmar to blisko mnie się budujesz Z nadzorem łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 21.04.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Bugmar, witaj. Do Jedlni to i ja mam kawałek, jeżdżę tylko przymusowo w sprawie papierów. Mayland, czy sprawa namiaru na poś jest wciąż aktualna? Autoprezentacja jak widać może też przynieść korzyści. Szczególnie jeśli ktoś pracuje w branży okołobudowlanej pozdrawiam, kama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 ka.ma pamietam. Po świętach podeślę namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anarkh 22.04.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 To i ja się dołącze, buduje w Sławnie k-k Wolanów i... (auto-reklama) wykonuje instalacje elektryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 22.04.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Mayland , miałam nadzieję, że w święta zdobędziesz namiar. W przyszłym tygodniu muszę właściwie podejmować decyzję. Skoro o świętach.. Wszystkim Wam życzę fajnych chwil z Bliskimi. Pogoda ma być boska, więc życzę też spędzenia czasu na świeżym powietrzu i symbolicznej ilości wody w poniedziałek. Szczęśliwi ci, którzy spędzają je już w nowych domach Pozdrawiam, kama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.04.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 ka.ma namiar na poś poszedł na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 28.04.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Czy ociplał ktoś z was kominy?Jak wykańczaliście swoje klinkier czy tynk mozaikowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 28.04.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ja mam systemowe leiera i wykończyłem je tynkiem mozaikowym, czape zalewałem i została obrobiona blachą, w weekend jak będę na działce to zrobię fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 28.04.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Czy ociplał ktoś z was kominy? Jak wykańczaliście swoje klinkier czy tynk mozaikowy? U nas jest systemowy, a wykończenie to piaskowiec przyklejany na klej. Jak to będzie z trwalością? zobaczymy! Ale bardzo podobają mi sie takie kominy i nie mogłam sobie tego odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 30.04.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Witam ponownie .W tym momencie oferowane przez nas blachy dachowe są w cenach: Szwedzka blachodachówka: SSAB Prelaq Nova (30lat gwarancji) - 32zł/m2 Fińska blachodachówka : Ruukki poliester połysk (30lat gwarancji) - 25,20zł/m2 Ruukki Purex mat (40 lat gw.) - 31,99zł/m2 Ruukki Pural mat (50lat gw.) - 36,99zł/m2 Niemiecka blachodachówka:ThyssenKrupp Steel Pladur mat (15 lat gwarancji) - 25,50zł/m2 Belgijska blachodachówka :Arcelor połysk - 22zł/m2 Podane ceny zawierają vat 23% Zapraszam do wykonania bezpłatnej kompletnej wyceny przez naszą firmę . Do kazdego klienta podchodzimy indywidualnie i z każdym możemy sie dogadać. Oferujemy konkurencyjne ceny , pomiar, kosztorys ,dostawa gratis!!! Ceny te zmieniają sie dosyć często więc po aktualne oferty proszę dzwonić:tel. 696-094-636Zapraszam do obejżenia blachodachówek i blach trapezowych na miejscu.ART-MAX ul. Warszawska 19626-600 Radomtel. 48 360-06-52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 01.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ja mam systemowe leiera i wykończyłem je tynkiem mozaikowym, czape zalewałem i została obrobiona blachą, w weekend jak będę na działce to zrobię fotkę. Gelo nie ocieplałeś swojego komina styropianem? Nie obawiasz się że z powodu różnic temperatur w zimę, gorące spaliny i zimny wiatr z zewnątrz to ten tynk mozaikowy wytrzyma te katorgi? Zrób zdjęcia jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 02.05.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Zdjęcie zrobię jutro. Wydaje mi się że chyba to najtrwalsza metoda ( poza cegłą klinkierową ), płytki, kamień odpada - podobno Komin jak już wspominałem jest systemowy czyli wkład ceramiczny o ściance grubości 2cm potem wełna mineralne no i dość gruba ścianka pustaka obrzutka cementowa na siatce metalowej, 4cm styropianu i dopiero tynk mozaikowy. Spaliny przy wylocie kotła w ówczesnych kotłach na ekogroszek to maks 150C - więc raczej szok termiczny tynkowi nie powinien grozić Ale pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pony68 03.05.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witam, ratunku, co robić woda w wykopie pod fundament.Dreny? Jak? Obok jest rów, działka z lekkim spadkiem względem innych w stronę tego rowu. Koparka zdjęła humus i woda stoi miejscami nawet kałuże!!. Co robić? Czekać, czy odwadniać. Niech ktoś doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pony68 03.05.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witam, ratunku, co robić woda w wykopie pod fundament.Dreny? Jak? Obok jest rów, działka z lekkim spadkiem względem innych w stronę tego rowu. Koparka zdjęła humus i woda stoi miejscami nawet kałuże!!. Co robić? Czekać, czy odwadniać. Niech ktoś doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts