Mriusz_Radom 01.06.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Cześć Wspomożecie namiarami na firmę od wywozu nieczystości ? Ostatnio za wywóz nieczystości ze zbiornika 8m3 zapłaciłem 150 PLN - chyba trochę drogawo jak na Radom i okolice. Oczywiście potrzebuję namiary na legalnie działającą firmę - bezwzględnie muszę mieć rachunek, albo podpisaną umowę na odbiór nieczystości. Pomożecie ? PS: Potrzebuję także namiary na kogoś, kto dowozi ziemię - potrzebuję około 25 ton, pod kwiatki i iglaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 02.06.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Cześć Wspomożecie namiarami na firmę od wywozu nieczystości ? Ostatnio za wywóz nieczystości ze zbiornika 8m3 zapłaciłem 150 PLN - chyba trochę drogawo jak na Radom i okolice. Oczywiście potrzebuję namiary na legalnie działającą firmę - bezwzględnie muszę mieć rachunek, albo podpisaną umowę na odbiór nieczystości. Pomożecie ? PS: Potrzebuję także namiary na kogoś, kto dowozi ziemię - potrzebuję około 25 ton, pod kwiatki i iglaki Zadzwoń do Ecola (namiar znajdziesz w necie) oni mieli najtaniej przynajmniej wtedy gdy ja sie tym interesowałem Ja nie mam z nimi najmniejszego problemu plus bezpłatnie dostałem kosz 120 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mriusz_Radom 02.06.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ok, ale oni wywożą też nieczystości płynne ( z szamba ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 03.06.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Ok, ale oni wywożą też nieczystości płynne ( z szamba ) ? Sorki niedoczytałem że chodzi o nieczystości płynne (szambo) Ecola to chyba tylko nieczystości stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubert_mtb 10.06.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 My także myślimy o konglomeracie. Ktos ma jakieś doświadczenia z tym materiałem? Ja zrezygnowałem z konglomeratu na rzecz marmuru syntetycznego - cena jest niewiele większa, ale jest różnica jest między innymi taka, że nie ma plam po wodzie z doniczki i chyba łatwiej jest utrzymać je w czystości. U moich rodziców jest konglomerat, u mnie marmur syntetyczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubert_mtb 10.06.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 gdzie można kupić dobre drzwi metalowe typu np gerda ?? Witam. Posiadam dwie sztuki drzwi stalowych Gerda model GTT Plus. Gdybym miał kupić drugi raz na pewno bym tego nie zrobił. Problemem są korodujące szyldy już po roku eksploatacji, poza tym drzwi które znajdują się od strony zachodniej nagrzewają się dość mocno co powoduje, że aby je zamknąć trzeba porządnie trzepnąć. Po regulacji w lato celem lżejszego otwierania, jest problem zbyt dużych szczelin w zimie i pojawiającego się szronu na dole drzwi. Poza tym pasowanie i konstrukcja uszczelki według mnie jest niezbyt przemyślana. Obsługa i tempo załatwiania reklamacja przez Oknobud z Wernera jest żałosna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubert_mtb 10.06.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ktoś z forumowiczów może polecić dobrego glazurnika, najchętniej posiadającego maszynkę do cięcia z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 10.06.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 hubert - toś mnie zmartwił tymi drzwiami gerdy ciekawe jak moje tt plus będą się sprawować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.06.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Uwazam ze drzwi Dierre sa niezle - ma je moja siostra, sprzedaja w Fachowcu - przynjamniej kiedys srzedawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 11.06.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Ja zrezygnowałem z konglomeratu na rzecz marmuru syntetycznego - cena jest niewiele większa, ale jest różnica jest między innymi taka, że nie ma plam po wodzie z doniczki i chyba łatwiej jest utrzymać je w czystości. U moich rodziców jest konglomerat, u mnie marmur syntetyczny. Pozdrawiam My mamy parapety z aglomarmury (crystal white). Bardzo ładne parapety i doskonale pasują do białych okien. Najwazniejsze, że żonie się bardzo podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 11.06.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Witam. Posiadam dwie sztuki drzwi stalowych Gerda model GTT Plus. Gdybym miał kupić drugi raz na pewno bym tego nie zrobił. Problemem są korodujące szyldy już po roku eksploatacji, poza tym drzwi które znajdują się od strony zachodniej nagrzewają się dość mocno co powoduje, że aby je zamknąć trzeba porządnie trzepnąć. Po regulacji w lato celem lżejszego otwierania, jest problem zbyt dużych szczelin w zimie i pojawiającego się szronu na dole drzwi. Poza tym pasowanie i konstrukcja uszczelki według mnie jest niezbyt przemyślana. Obsługa i tempo załatwiania reklamacja przez Oknobud z Wernera jest żałosna. Pozdrawiam Słyszałem już podobne opinie o tych drzwiach Gerdy. Trzeba było na forum najpierw zapytać ludzi o doswiadczenia z Gerda a na pewno byś ich nie kupił. Jeszcze gorzej przedstawia się sprawa z Oknobudem z Wernera. Tam się jeździ ogladac drzwi a nie kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 11.06.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Uwazam ze drzwi Dierre sa niezle - ma je moja siostra, sprzedaja w Fachowcu - przynjamniej kiedys srzedawali Ja mogę z czystym sumieniem polecić drzwi firmy Dziadek. Są u moich rodziców od 7 lat i są jak nowe. Niestety mają mały wybór wzorów. Dobrze że się FORUM obudziło bo juz myslałem, że wszyszcy ostro pracują na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.06.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Ja tez sie zastanawialam nad tym naszym forum czy ktos tu bywa ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 12.06.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Ja bywam codziennie ale nie zawsze jest sposobność do pisania. Jeśli jesteśmy już przy drzwiach to polecam drzwi które my zamontowaliśmy i z nich jesteśmy bardzo zadowoleni. Za tę cenę i ta jakość wraz z montażem (3600 PLN) to uważam że jest ok. Firma radomska a zakład produkcyjny jest w Pionkach a oto i link do nich http://www.drewup.pl/index-oferta-pl.htm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 12.06.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Pracują pracują i to ostro . U mnie padła decyzja że teraz robię zabudowę poddasza a później dopiero hydraulikę i wylewki ( akurat teraz mój majster od poddasza ma wolny termin więc stąd ta zmiana harmonogramu ). Trwają też poszukiwania glazurnika bo znajomy który miał u mnie robić złapał kontrakt na cały rok pracy i nie może pozwolić sobie na jego zawalenie. Może macie namiary na jakiegoś dobrego glazurnika? Co do drzwi zewnętrznych to u nas zapadła decyzja na zakup drzwi Stolpaw FAV22, które już zostały zamówione będą pasowały do bramy garażowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 12.06.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Pracują pracują i to ostro . U mnie padła decyzja że teraz robię zabudowę poddasza a później dopiero hydraulikę i wylewki ( akurat teraz mój majster od poddasza ma wolny termin więc stąd ta zmiana harmonogramu ). Trwają też poszukiwania glazurnika bo znajomy który miał u mnie robić złapał kontrakt na cały rok pracy i nie może pozwolić sobie na jego zawalenie. Może macie namiary na jakiegoś dobrego glazurnika? Co do drzwi zewnętrznych to u nas zapadła decyzja na zakup drzwi Stolpaw FAV22, które już zostały zamówione będą pasowały do bramy garażowej MHK ma zdaje się drzwi zewnętrzne ze Stolpawu. Mam nadzieję, że poprawili swoją jakosc bo wczesniej nie było z tym najlepiej. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?103532-Kto-ma-drzwi-zewn%C4%99trzne-quot-Stolpaw-quot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 12.06.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 tez mam taką nadzieje, ponoć większość problemów była z tymi drzwiami z serii optimum, zresztą ze wszystkim teraz to takie będzie ok albo nie będzie , pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarosław_c 12.06.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 12.06.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witamy Kolegę ! Gdzie się budujemy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekt83 13.06.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam serdecznie...poproszę namiar na dobry i niedrogi tartak...potrzebuję deski szalunkowe na strop i drewno na dach...z góry dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts