Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Radomska

Djack

Recommended Posts

Bugmar dzięki za info! Super strona, daj znać jak z cenami. Propozycje na zdjęciach bardzo fajne- proste, nowoczesne, ciekawe rozwiązania. Ja tej balustrady niewiele potrzebuję ale musi być fajna.

cena niestety 600zł za metr:( nie wiem czy to dużo, czy normalnie. Sprawdzam dalej np. w innej firmie (INOX czy coś takiego na ul. Garbarskiej) ceny podobne od 500-2000zł! :o zależy z czego, jaki wzór.

• Odpowiedzi 4,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kurde przez ten dzisiejszy deszcz mam plany na suficie. Okazało się że tak zacina że woda kropelka po kropelce wpadała przez kominki wentylacyjne w dachu

bugmar - kurde zaje drogie te balustrady a już byłem zainteresowany zrobieniem takiej na balkonie, chyba jednak samemu trzeba ją zrobić z kształtowników.

600 zł i więcej ??? Kurcze to niestey nie na moją kieszeń, może za parę lat... jak się odkujemy. Czyli muszę szukać czegoś innego. Jeśli znajdziesz coś ciekawego (tańszego) daj znać. Dzięki za info Bugmar :)

A po deszczach podzielę się rewelacjami- mam zalany sufit w garażu- balkon źle uszczelniony... kur...

bugmar - kurde zaje drogie te balustrady a już byłem zainteresowany zrobieniem takiej na balkonie, chyba jednak samemu trzeba ją zrobić z kształtowników.

No własnie strasznie drogo to wychodzi! Chyba też zrobimy z kształtowników, lub szwagierek zrobi coś kutego (jak się pięknie uśmiechnę :D)

:mad: A u nas cieknie kominami!!! Dach skończony byl na jesieni, wtedy też nieźle lało i było sucho! Co się teraz dzieje z tą pogoda to szok! W dodatku cały ten tydzień ocieplają wełną dom. Mam nadzieję, że nic złego nie powinno sie z nią stać!

Bugmar wełna nie może zawilgnąć bo inaczej traci swoje właściwości termoizolacyjne.

Słuchajcie mam prośbę podalibyście mi namiary na kumatego hydraulika do podłogówki.

Wiem że już ktoś tu polecał ale obecnie przez kilka dni mam neta po GPRS i tragedia :(,

więc wybaczcie że nie szukam tego wątku.

Ja mam kumatego hydraulika, zresztą dawno dawno temu byl polecanu na tym forum: to Pan Jacek Fryszkowski 692 613 916

bardzo solidna i szybka ekipa :yes:

słuchajcie ile was tak średnio wynosiła robocizna za hydraulikę w domu i co wchodziło w ta cenę?

U mnie dopiero początek hydrauliki, tzn. jesteśmy przed wylewkami. A jak do tej pory zapłaciliśmy jakieś 3tyś. Wlicza się w to: rozprowadzenie wody, kanalizacji, co (szafy, wyjście pod kocioł), odkurzacz centralny. Wydaje mi się że cena rozsądna, bo chałupka spora