bugmar 06.07.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Bugmar dzięki za info! Super strona, daj znać jak z cenami. Propozycje na zdjęciach bardzo fajne- proste, nowoczesne, ciekawe rozwiązania. Ja tej balustrady niewiele potrzebuję ale musi być fajna. cena niestety 600zł za metr:( nie wiem czy to dużo, czy normalnie. Sprawdzam dalej np. w innej firmie (INOX czy coś takiego na ul. Garbarskiej) ceny podobne od 500-2000zł! zależy z czego, jaki wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 06.07.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Kurde przez ten dzisiejszy deszcz mam plany na suficie. Okazało się że tak zacina że woda kropelka po kropelce wpadała przez kominki wentylacyjne w dachu bugmar - kurde zaje drogie te balustrady a już byłem zainteresowany zrobieniem takiej na balkonie, chyba jednak samemu trzeba ją zrobić z kształtowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kex 07.07.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 600 zł i więcej ??? Kurcze to niestey nie na moją kieszeń, może za parę lat... jak się odkujemy. Czyli muszę szukać czegoś innego. Jeśli znajdziesz coś ciekawego (tańszego) daj znać. Dzięki za info Bugmar A po deszczach podzielę się rewelacjami- mam zalany sufit w garażu- balkon źle uszczelniony... kur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 07.07.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Nie jesteście sami. U mnie też zacieki przez nieskończony balkon. Szok w związku z balustradą też jest. Pewnie się okaże, że to normalna cena... Dobrze, że już tak nie leje. Gorzej, że teraz na poddaszu będę mieć saunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 09.07.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Witam i z góry przepraszam ,ale ja trochę z innej beczki - gdzie w R-miu bądź okolicy można kupic trampolinę ogrodową. W Selgrosie widziałem jakieś takieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 10.07.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 bugmar - kurde zaje drogie te balustrady a już byłem zainteresowany zrobieniem takiej na balkonie, chyba jednak samemu trzeba ją zrobić z kształtowników. No własnie strasznie drogo to wychodzi! Chyba też zrobimy z kształtowników, lub szwagierek zrobi coś kutego (jak się pięknie uśmiechnę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 10.07.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 A u nas cieknie kominami!!! Dach skończony byl na jesieni, wtedy też nieźle lało i było sucho! Co się teraz dzieje z tą pogoda to szok! W dodatku cały ten tydzień ocieplają wełną dom. Mam nadzieję, że nic złego nie powinno sie z nią stać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 10.07.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 A u nas cieknie kominami!!! Dach skończony byl na jesieni, wtedy też nieźle lało i było sucho! Co się teraz dzieje z tą pogoda to szok! W dodatku cały ten tydzień ocieplają wełną dom. Mam nadzieję, że nic złego nie powinno sie z nią stać! Bugmar wełna nie może zawilgnąć bo inaczej traci swoje właściwości termoizolacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 11.07.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Słuchajcie mam prośbę podalibyście mi namiary na kumatego hydraulika do podłogówki. Wiem że już ktoś tu polecał ale obecnie przez kilka dni mam neta po GPRS i tragedia , więc wybaczcie że nie szukam tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 11.07.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Bugmar wełna nie może zawilgnąć bo inaczej traci swoje właściwości termoizolacyjne. Wiem, zabezpieczają sobie rusztowania plandekami i od razu tynkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 11.07.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Słuchajcie mam prośbę podalibyście mi namiary na kumatego hydraulika do podłogówki. Wiem że już ktoś tu polecał ale obecnie przez kilka dni mam neta po GPRS i tragedia , więc wybaczcie że nie szukam tego wątku. Ja mam kumatego hydraulika, zresztą dawno dawno temu byl polecanu na tym forum: to Pan Jacek Fryszkowski 692 613 916 bardzo solidna i szybka ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 11.07.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ja mam kumatego hydraulika, zresztą dawno dawno temu byl polecanu na tym forum: to Pan Jacek Fryszkowski 692 613 916 bardzo solidna i szybka ekipa Możliwe, że polecany przeze mnie bo robił u nas rozprowadzenie rur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 11.07.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 niestety facet zajęty dopiero ma czas za dwa tyg, jutro mam wycenę gościa z anonsów zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 12.07.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 niestety facet zajęty dopiero ma czas za dwa tyg, jutro mam wycenę gościa z anonsów zobaczymy.. Namiar do instalatora, który działał u nas, 507 542 621, p. Rogulski. Skorzystasz lub nie. My jesteśmy zadowoleni. Gorzej może być z terminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 12.07.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 niestety facet zajęty dopiero ma czas za dwa tyg, jutro mam wycenę gościa z anonsów zobaczymy.. Pośpiesz nie jest przy budowie absolutnie wskazany. Ja bym poczekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 12.07.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Pośpiesz nie jest przy budowie absolutnie wskazany. Ja bym poczekał. Ja też. Co to jest 2 tygodnie w skali całej budowy? Nie skorzystałabym z oferty fachowca z ogłoszenia , który jest wolny od jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 12.07.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ja też. Co to jest 2 tygodnie w skali całej budowy? Nie skorzystałabym z oferty fachowca z ogłoszenia , który jest wolny od jutra... Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 12.07.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 niestety nie mogę czekać, gość sprawiał wrażenie że wie co mówi i zna się na rzeczy jutro ma przesłać mi wycenę, jutro mam też mieć wycenę z innego źródła zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 13.07.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 słuchajcie ile was tak średnio wynosiła robocizna za hydraulikę w domu i co wchodziło w ta cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 14.07.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 słuchajcie ile was tak średnio wynosiła robocizna za hydraulikę w domu i co wchodziło w ta cenę? U mnie dopiero początek hydrauliki, tzn. jesteśmy przed wylewkami. A jak do tej pory zapłaciliśmy jakieś 3tyś. Wlicza się w to: rozprowadzenie wody, kanalizacji, co (szafy, wyjście pod kocioł), odkurzacz centralny. Wydaje mi się że cena rozsądna, bo chałupka spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts