Wilko 23.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Nie, niestety nie potrafię ale mało brakowało a bym wyladował w Dęblinie w WSOSP.A miłośc do latania pozostała do dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 23.07.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 To pewnie Airshow zaliczasz corocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 23.07.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 A raczej co dwurocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 24.07.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 A raczej co dwurocznie I tak juz od kilkunastu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.07.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ja z kazdym rokiem jestem coraz bardziej przerazona - ostatni raz rozbil sie tuz obok nas mam nadzieje ze w tym roku wiatry beda przychylne dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 24.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 W tym roku zaostrzyli przepisy i będą sprawdzać stan pilotów przed pokazami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 25.07.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Macie może jakiś namiar na sensownego gościa od wylewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 25.07.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Wilko, spodziewałam się w linku zobaczyć lot np.szybowcem, a to jest hardcore jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 25.07.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Macie może jakiś namiar na sensownego gościa od wylewek? Zdecydowałeś się na anhydrytowe? Ekipę mam, ale namiar mogę przesłać później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 25.07.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Nie bo jak mi cenę zaśpiewali - około 70zł z metra z materiałem Knaufa , a tańsza ekipa z Warszawy robiąca na materiałach Lafarge krzyknęła 30zł/m ale musi być minimum 250m2. A ja potrzebowałem tylko na poddasze około 100m2. Wilko - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.07.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Macie może jakiś namiar na sensownego gościa od wylewek? Pan JArek 601-701-297 Gelo są jedną z najlepszych ekip jakie u siebie miałem. Poza tym sa z twojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.07.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Wilko, spodziewałam się w linku zobaczyć lot np.szybowcem, a to jest hardcore jakiś Prawda, że dobre Prawdziwy skok adrenaliny. Wiedziałem, że się wielu osobom spodoba Nie no Ka.ma szybowce sa za spokojne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.07.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Nie bo jak mi cenę zaśpiewali - około 70zł z metra z materiałem Knaufa , a tańsza ekipa z Warszawy robiąca na materiałach Lafarge krzyknęła 30zł/m ale musi być minimum 250m2. A ja potrzebowałem tylko na poddasze około 100m2. Wilko - Nie no to już extremalna jazda bez trzymanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 25.07.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 :rolleyes:Widzę, że mała odskocznia od budowania się pojawiła? to dobrze, czasem potrzebna chwila relaksu Ale ja znowu zanudzę! jakiś efekt już u nas sie pojawił, więc chcę to pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 25.07.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Nie zauwazyłem tego piaskowca na kominie. Jeśli przeciekają to kiepsko. Trzeba jeszcze raz rozebrac obróbki na kominie i zrobić od nowa.Zrób zdjęcie jesli to możliwe tych obróbek z bliska to zobaczymy co z nimi nie tak. Nie macie tego jednego komina czasem w tzw. "koszu" czyli załamaniu połaci dachu? Na zdjęciu nie bardzo to widać. Jak widzisz dekarzy raczej nie możesz polecić. Zdjęcia komina z bliska poszukam w wolnej chwili, bo aktualnych nie mam. A komin masz rację wchodził w kosz (błąd projektu - podobno ) dlatego jeden pustak wentylacyjny jest wymurowany do pewnej wysokości, a poza dach wychodzi kominkiem. https://picasaweb.google.com/lh/photo/h1QTGSW-ZpFULU9OSM1fvg?feat=directlink A dekarzom mówię kategorycznie NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.07.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Zdjęcia komina z bliska poszukam w wolnej chwili, bo aktualnych nie mam. A komin masz rację wchodził w kosz (błąd projektu - podobno ) dlatego jeden pustak wentylacyjny jest wymurowany do pewnej wysokości, a poza dach wychodzi kominkiem. https://picasaweb.google.com/lh/photo/h1QTGSW-ZpFULU9OSM1fvg?feat=directlink A dekarzom mówię kategorycznie NIE!!! Komin jednak nie wchodzi Ci w kosz. Gdyby był niżej to tak ale jest OK. Ładnie wyszło z tym ociepleniem. Ciekawe jak będzie z kolorem Co to za rura PCV pod więźbą? Co do dekarzy to się zgadzam. Sprawdź w projekcie jak masz orrynnowanie poprowadzone a w szczególności spusty. Ten spust pod daszkiem zejdzie po słupie i jak dalej? Ktos może powiedziec? Ten drugi spust też jest w złym miejscu. Rura spustowa wypadnie po samym oknie. Jak to bedzie wyglądało? Wg mnie rura powinna przebiegać przy drzwiach garazowych za rogiem, tak aby jej nie było za bardzo widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 26.07.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Bugmar, podbitka lux. Ściany będą docelowo białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 26.07.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Bugmar, podbitka lux. Ściany będą docelowo białe? Tak ściany będa białe i beżowe obramowania wokół okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 26.07.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Co do dekarzy to się zgadzam. Sprawdź w projekcie jak masz orrynnowanie poprowadzone a w szczególności spusty. Ten spust pod daszkiem zejdzie po słupie i jak dalej? Ktos może powiedziec? Ten drugi spust też jest w złym miejscu. Rura spustowa wypadnie po samym oknie. Jak to bedzie wyglądało? Wg mnie rura powinna przebiegać przy drzwiach garazowych za rogiem, tak aby jej nie było za bardzo widac. no widzisz, na to nie zwróciliśmy uwagi!!! W takim razie rynny do poprawki!!! oczywiście jak nową ekipe znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 26.07.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Co do dekarzy to się zgadzam. Sprawdź w projekcie jak masz orrynnowanie poprowadzone a w szczególności spusty. Ten spust pod daszkiem zejdzie po słupie i jak dalej? Ktos może powiedziec? Ten drugi spust też jest w złym miejscu. Rura spustowa wypadnie po samym oknie. Jak to bedzie wyglądało? Wg mnie rura powinna przebiegać przy drzwiach garazowych za rogiem, tak aby jej nie było za bardzo widac. w katalogach gotowce ładnie wyglądają, bo nie mają na elewacjach rur spustowych . To jest jakieś celowe wciskanie kitu? Wilko, o jakim drugim wpuście wpadającym w okno piszesz? Orynnowanie głównej połaci? Patrzę na poprzednie zdjęcia Bugmar i nie widzę kolizji.Rura z zadaszenia nad wejściem pójdzie po słupie i powinna być wpuszczona w schody., bo jak inaczej odprowadzić wodę? U mnie tak jest zrobione na narożnym tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts