Wilko 25.08.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dzięki Łukasz za info w sprawie partaczy. Trzeba tępic takich gości jak tylko się da aby ktos się na nich nie naciął.Współczuję problemów ale niestety każdy z nas miał większe badź mniejsze przejscia ze swoimi ekipami. Zdaje się, że masz taki sam projekt jak Bugmar. Wygląda identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 25.08.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Rzeczywiście, ten sam projekt! "Faworyt II" i dzięki za ostrzeżenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 25.08.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Rzeczywiście myślałam że taki sam projekt, ale nie to jest Rubin, a nasz to Faworyt II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.08.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 A widzisz Bugmar nawet ty myslałaś że to ten sam Od frontu chyba są identyczne. Inny jest zdaje się tylko bok. Fajnie masz bo możesz sobie wcześniej zobaczyc jak ktos inny zrobił. Dobrze, że nie masz tego wielkoiego okna z tyłu. Nawet nie chcę wiedzić ile musiało kosztować ale na pewno majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 27.08.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 A widzisz Bugmar nawet ty myslałaś że to ten sam Od frontu chyba są identyczne. Inny jest zdaje się tylko bok. Fajnie masz bo możesz sobie wcześniej zobaczyc jak ktos inny zrobił. Dobrze, że nie masz tego wielkoiego okna z tyłu. Nawet nie chcę wiedzić ile musiało kosztować ale na pewno majątek. nie mam takiego okna u mnie wygląda tyl tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Czy ktoś z Was robił schody drewniane ??? Macie namiar na dobrego i niedrogiego (chociaż to się pewnie wyklucza ) stolarza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 29.08.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Czy ktoś z Was robił schody drewniane ??? Macie namiar na dobrego i niedrogiego (chociaż to się pewnie wyklucza ) stolarza??? Moose poszło na Priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 29.08.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 nie mam takiego okna u mnie wygląda tyl tak: Bugmar te twoje dwa łukowe też nie nalezały pewnie do najtańszych. Wiem cos na ten temat bo u nas było jedno tyle że mniejsze. Pomyśl o rynnie wzdłuż tego wykuszu bo ci będzie woda z balkonu spływać po elewacji. Dobrze że zrezygnowaliście z tego "bawolego oka" nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Moose poszło na Priva. Dzięki wielkie raz jeszcze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 29.08.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 No problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Wilko, dzwoniłam... przyjedzie pod koniec tygodnia. Teraz tylko kwestia wyceny... Ale może będzie OK... I tak dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 29.08.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ostro się targuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 30.08.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 O widzę że temat na czasie a właśnie ile płaciliście za trepa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knk 30.08.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 tynki z agregatu gipsowe i cementowo-wapienne 505-225-702 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knk 30.08.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 tynki z agregatu gipsowe i cementowo-wapienne 505-225-702 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.08.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Gelo teraz to mało kto robi wycene za trepa czy za m.b. kuchni. Jest tak wiele mozliwosci i materiałów że taka cena nie bedzie adekwatna do włożonej pracy i uzytych materiałów. Np. kuchnia w lakierze czy fornirze naturalnym bedzie kosztowniejsza od kuchni w folii. Schody zabiegowe i spocznikiem to inna konstrukcja, inny trud wykonania. Schody dywanowe wymagają dużej precyzji i sa bardziej czasochłonne.To wszystko wpływa na cenę kuchni czy schodów. Nawet fakt barwienia trepów pod lakier podnosi cenę bo chemia do podłóg i schodów jest droga.Jesli ktoś podaje cene za trepa to sadzę, ze koniec końcow cena za całe schody i tak będzie 2x wieksza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 30.08.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 w sumie to masz racje, no cóż wkrótce się przekonamobecnie mnie rozwalają ceny hydrauliki piep... grzejniki to 5tys a i tak z racji podłogówki zamawiam ich o wiele mniej i sporo mniejsze niż powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 30.08.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Gelo z tymi grzejnikami to bądź ostrozny. Lepiej mieć kilka kW w zapasie i dokręcic na termostacie niż mieć za zimno.Powiem Ci że te 5 tyś. to raczej dobra cena. Uważaj szczególnie na grzejnik w łazience. Nie kazdy producent podaje moc cieplna dla 24*C w pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.08.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 szukam szuakam i znalezc nie moge, macie namiar na dobra ziemie?? wydawalo mi sie ze ktos gdzies podawal ale znalezc nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 30.08.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 wilko ja grzejniki to daje tylko po to aby grzać wiosna i jesienią a tak to mam w całym domu podłogówkę, na początku miałem nie robić grzejników ale... w końcu będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts