RL 10.10.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 wie ktoś mogę gdzie mogę kupić najtańszą bramę garażową?? (potrzebuje na 2-3 lata zanim powstanie garaż docelowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 10.10.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 jakiś czas temu widziałem w Praktikerze uchylne po coś koło 1tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nowy 35 11.10.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja mam Tapparele ale zwykle zewnętrzne naokienne rolety. To chyba największy producent rolet i zaluzji w naszym regionie. Wiele firm, które oferują te usługi wystroju okien zaopartuja się u nich. Sam montaż wykonuje wiele firm ale producentów jest niewielu. Ja ze swoich rolet jestem zadowolona. Z ceny też wielkie dzięki dzisiaj zamawiam te rolety jak zamontuja to opisze wrażenie i opinie. Po pomiarze z tapparelli widać, że gość który przyjechał to fachowiec i wie o co chodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 11.10.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Może ktoś z was polecić jakąś firmę produkującą szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 11.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Może ktoś z was polecić jakąś firmę produkującą szamba? Nam hydraulik poleca Bratbud- Zenonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 12.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 gdzie najtaniej kupić płyty osb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 12.10.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Nam hydraulik poleca Bratbud- Zenonów Brałem tam nadproża. Szamba też maja i wyglądały na solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 12.10.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Bugmar zapytaj w Gipspolu na Chorzowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 12.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Bugmar - ja najtaniej kupiłem w OBI ale to było rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Pracowalam tam - moge polecic Może ktoś z was polecić jakąś firmę produkującą szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 13.10.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 mhk - rozumiem że mówisz o firmie Bratbud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 13.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Szukam cieśli do odeskowania i papowania dachu kopertowego ,może jakiś namiar na solidnego człowieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 13.10.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Cieśla tel:508-344-283 Gość jest dobry jako fachowiec ale nieco marudny. Możesz z nim porozmawiać jakby co.Nie wiem jak teraz ceny ale wczesniej było 10 zł./m2Pamiętaj kilka istotnych szczegółów. Deski muszą być bezwzględnie oczyszczone bardzo dokładnie z kory.Pamiętaj tam gdzie kora tam są korniki. Deszki koniecznie impregnowane. Papa dobra np. Matizol. Jakościowo jedna z najlepszych. Deski muszą być wysuszone bo inaczej jak ci wyschną na dachu to będziesz miała duże szczeliny. Najlepiej je suszyć na powietrzu ze 3 miesiące.Deska tzw. wiatrówka, ta do której mocowana jest rynna musi być 1.5" i max. 13-14 cm szeroka bo inaczej blacha obróbkowa wyjdzie bardzo szeroka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 14.10.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dzięki śliczne za podpowiedż - deski mam impregnowane ciśnieniowo ,od p. Kwiatkowskiego z Woli Kozłowskiej więc raczej suche to one nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 14.10.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Jeśli impregnowane ciśnieniowo to powinno być OK. Podobno najlepsza metoda. Ile płaciłas za m3 takiej impregnacji. Przetnij deskę i zobacz czy głęboko sięga impregnacja. Będziemy wiedzieć czy dobrze tam impregnują.Sprawdź czy nie masz tej kory na deskach. Ela przed deskowaniem sprawdź jak masz zrobioną więźbę. Przede wszystkim czy masz jśtki i krokwi poskręcane śrubami min. M12. Możesz wkleić zdjęcie to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kex 16.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Witam! Powoli sezon zimowy się zaczyna i w domku ziiiiimno. I jak tu się wprowadzać, trzeba niedługo zacząć grzać I tu moje pytanie do forumowiczów: czy macie może kominek wolnostojący tzw kozę? Jeśli macie doświadczenie dajcie znać czy jesteście z niej zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kex 16.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Aha i jeszcze jedno pytanie: czy jeśli budynek nie ma barierek balkonowych to można go oddać do użytku? Miał ktoś z was problemy z tą procedurą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 16.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Musi mieć barierki jeśli nie docelowe to np taka prowizorka z desek i słupków (przepisy BHP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 17.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dokladnıe tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert_kazik 19.10.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Witam Poszukuję firmy zajmującej się ocieplenie ścian metodą wtłaczania granulatu celulozowego i metodą BSOZ góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts