Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Radomska

Djack

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

czy ktos z Was zamawial okna w firmie Monto-plast z Radomia ul Witolda? Maja jezierskiego i hekaplast?

Prosze o info na temat ich rzetelności i fachowości. pzdr

Na ul. Wıtolda lesj Okno-Plast ı maja tylko swoje markowe okna ı nıe tylko. Tamto co pıszesz to jakas dzıwna frma. Nıe slyszalem o nıej nıgdy.

Lepıej zastanow sıe zanım u nıch kupısz. Ja bym nıe ryzykowal.

Ja robiłem u nich wycenę Jezierskiego ale wtedy nie byli atrakcyjni. Wilko chyba ci się pomyliło z ulicą Waryńskiego :) tam jest Okno-Plast. Ale milkowska jeśli byś miała uderzać na Waryńskiego do Okno-Plastu to ja polecam ul. Warszawską ( sprawdzony punkt z bardzo dobrą ekipa montażową )

Ten salon z warszawskiej to właśnie salon firmy ze zwolenia :)

A co do tej firmy ocieplającej metoda granulatu to na glinicach jest taka firma ocieplali dom u mojej rodzinki

ale po dwóch latach rodzinka ociepliła dom styropianem :).

ale trochę takich firm jest

http://www.favore.pl/175941_docieplanie-granulatem-radom-mazowieckie-mazowieckie.html

http://www.docieplaniegranulatem.pl

aa tego to nie wiem nie robiłem wyceny bezpośrednio w Zwoleniu.

Wyceniałam w EuroOkna na Czachowskiego, Jezierski u Jareko i na Witolda u Kowalczyk-a, Plastsystem i między innymi w Oknoplaście

Suma summarum wybierałem potem między Plastsystemem i Oknoplastem ceny porównywalne, a że w Plastsystemie byli mało elastyczni to zdecydowałem sie na Oknoplast i jak narazie nie żałuję decyzji

Dziekuje Wam za informacje w sprawie okien, ale ja zdecydowalam sie na profil Schuco, wiec raczej wybiore Montoplast bo maja Jezierskiego. Jakby ktos korzystał z ich montażu to proszę coś napisać, będę wdzięczna.

Tymczasem proponuje:

7 palet ytonga 24cm, czyli 336 szt. do tego mam jeszcze do sprzedania ceglę klinker CRH kolor tytan N. Prosze o kontakt na priv. okolice Grójca, posiadam samochod dostawczy, wiec możemy dogadać sie odnośnie transportu.

Pzdr

Witam, czy moglibyście polecić mi kogoś zajmującego się ocieplaniem poddaszy i zabudową g-k poddaszy w Radomiu. Potrzebuję ich na dziś. Byle był solidny i ok, bo będę wymagający :) Z góry dzięki.

Wiesz z tymi na dzis to chyba żart. Mam dobrych gosci od ocieplenia poddasza ale trzeba na nich poczekac. Dobrzy fachowcy zazwyczaj maja dużo

pracy. Za tych moich moge spokojnie dac glowe.

Dziekuje Wam za informacje w sprawie okien, ale ja zdecydowalam sie na profil Schuco, wiec raczej wybiore Montoplast bo maja Jezierskiego. Jakby ktos korzystał z ich montażu to proszę coś napisać, będę wdzięczna.

Tymczasem proponuje:

7 palet ytonga 24cm, czyli 336 szt. do tego mam jeszcze do sprzedania ceglę klinker CRH kolor tytan N. Prosze o kontakt na priv. okolice Grójca, posiadam samochod dostawczy, wiec możemy dogadać sie odnośnie transportu.

Pzdr

Jezierskiego okna podobno nie sa tanie ale sama zbaczysz efekt po montażu. Podziel sie poźniej opiniami o nich.

Sporo ci tych pustakow zostalo.