milkowska 19.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Witam,czy ktos z Was zamawial okna w firmie Monto-plast z Radomia ul Witolda? Maja jezierskiego i hekaplast?Prosze o info na temat ich rzetelności i fachowości. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 20.10.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam, czy ktos z Was zamawial okna w firmie Monto-plast z Radomia ul Witolda? Maja jezierskiego i hekaplast? Prosze o info na temat ich rzetelności i fachowości. pzdr Na ul. Wıtolda lesj Okno-Plast ı maja tylko swoje markowe okna ı nıe tylko. Tamto co pıszesz to jakas dzıwna frma. Nıe slyszalem o nıej nıgdy. Lepıej zastanow sıe zanım u nıch kupısz. Ja bym nıe ryzykowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 20.10.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ja robiłem u nich wycenę Jezierskiego ale wtedy nie byli atrakcyjni. Wilko chyba ci się pomyliło z ulicą Waryńskiego tam jest Okno-Plast. Ale milkowska jeśli byś miała uderzać na Waryńskiego do Okno-Plastu to ja polecam ul. Warszawską ( sprawdzony punkt z bardzo dobrą ekipa montażową ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 20.10.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Dokladnie Gelo. Dzieki za przypomnienie. Czlowik za granica traci troche poczucie rzeczywistosci. Dzieki za sprostowanie.Chodzilo mi o Waryńskiego.)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 20.10.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam Poszukuję firmy zajmującej się ocieplenie ścian metodą wtłaczania granulatu celulozowego i metodą BSO Z góry dzięki za pomoc Ktos jeszcze tak ociepla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert_kazik 21.10.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ktos jeszcze tak ociepla?? Nie dla siebie a ta osoba właśnie szuka takiego ocieplenia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.10.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ktos jeszcze tak ociepla?? Wiele blokow z pustka powietrzna nad ostatnia kondygnacja jest aktualnie docieplana wlasnie poprzez wdmuchiwanie granulatu. Zapytaj w Inwestbudzie ul.Wjazdowa - oni robia głównie bloki ale zapytac nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 metodą BSO Juz pare razy ktos polecal ekipy ociepleniowe - przejrzyj watek i napewno cos sie znajdzie godnego uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.10.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witam, czy ktos z Was zamawial okna w firmie Monto-plast z Radomia ul Witolda? Maja jezierskiego i hekaplast? Prosze o info na temat ich rzetelności i fachowości. pzdr Jezeli chodzi o Oknoplast - mysle ze warto wycenic w Zwoleniu - sa bardziej atrakcyjni cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 24.10.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ten salon z warszawskiej to właśnie salon firmy ze zwolenia A co do tej firmy ocieplającej metoda granulatu to na glinicach jest taka firma ocieplali dom u mojej rodzinki ale po dwóch latach rodzinka ociepliła dom styropianem . ale trochę takich firm jest http://www.favore.pl/175941_docieplanie-granulatem-radom-mazowieckie-mazowieckie.html http://www.docieplaniegranulatem.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 24.10.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Gdzie najtaniej można kupić w Radomiu farby do wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.10.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ten salon z warszawskiej to właśnie salon firmy ze zwolenia Hm ciekawe dlaczego maja nizsze ceny w Zwoleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 25.10.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 aa tego to nie wiem nie robiłem wyceny bezpośrednio w Zwoleniu.Wyceniałam w EuroOkna na Czachowskiego, Jezierski u Jareko i na Witolda u Kowalczyk-a, Plastsystem i między innymi w OknoplaścieSuma summarum wybierałem potem między Plastsystemem i Oknoplastem ceny porównywalne, a że w Plastsystemie byli mało elastyczni to zdecydowałem sie na Oknoplast i jak narazie nie żałuję decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 25.10.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Witam, czy moglibyście polecić mi kogoś zajmującego się ocieplaniem poddaszy i zabudową g-k poddaszy w Radomiu. Potrzebuję ich na dziś. Byle był solidny i ok, bo będę wymagający Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 25.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Z tym "na dziś" to raczej będzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 25.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 z ekip na dziś to tylko z hydraulika byłem zadowolony a ekipa od ocieplenia szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkowska 25.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Dziekuje Wam za informacje w sprawie okien, ale ja zdecydowalam sie na profil Schuco, wiec raczej wybiore Montoplast bo maja Jezierskiego. Jakby ktos korzystał z ich montażu to proszę coś napisać, będę wdzięczna. Tymczasem proponuje: 7 palet ytonga 24cm, czyli 336 szt. do tego mam jeszcze do sprzedania ceglę klinker CRH kolor tytan N. Prosze o kontakt na priv. okolice Grójca, posiadam samochod dostawczy, wiec możemy dogadać sie odnośnie transportu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Witam, czy moglibyście polecić mi kogoś zajmującego się ocieplaniem poddaszy i zabudową g-k poddaszy w Radomiu. Potrzebuję ich na dziś. Byle był solidny i ok, bo będę wymagający Z góry dzięki. Wiesz z tymi na dzis to chyba żart. Mam dobrych gosci od ocieplenia poddasza ale trzeba na nich poczekac. Dobrzy fachowcy zazwyczaj maja dużo pracy. Za tych moich moge spokojnie dac glowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Dziekuje Wam za informacje w sprawie okien, ale ja zdecydowalam sie na profil Schuco, wiec raczej wybiore Montoplast bo maja Jezierskiego. Jakby ktos korzystał z ich montażu to proszę coś napisać, będę wdzięczna. Tymczasem proponuje: 7 palet ytonga 24cm, czyli 336 szt. do tego mam jeszcze do sprzedania ceglę klinker CRH kolor tytan N. Prosze o kontakt na priv. okolice Grójca, posiadam samochod dostawczy, wiec możemy dogadać sie odnośnie transportu. Pzdr Jezierskiego okna podobno nie sa tanie ale sama zbaczysz efekt po montażu. Podziel sie poźniej opiniami o nich. Sporo ci tych pustakow zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 25.10.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Wiesz z tymi na dzis to chyba żart. Mam dobrych gosci od ocieplenia poddasza ale trzeba na nich poczekac. Dobrzy fachowcy zazwyczaj maja dużo pracy. Za tych moich moge spokojnie dac glowe. Prześlij mi jakieś namiary do nich. thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts