Moose 31.10.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Moose - jak będziesz zadowolony z tych schodów to podeślij namiar na wykonawcę Dziś się okaże... zaraz jadę sprawdzić co i jak ... i już się boję co zastanę na miejscu:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 31.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Dziś się okaże... zaraz jadę sprawdzić co i jak ... i już się boję co zastanę na miejscu:confused: Może nie ma się co bać!...tańszy nie znaczy gorszy! Poprosimy zdjęcie schodów Podglądnęłam twój domek! Bardzo klimatyczny i ciekawy! Gratulacje! U Ciebie to już bliżej niż dalej do zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Wrzucę w komentarzach moich...Zdjęcia marne, bo z komóry... Ale schody wykonane super Jestem zadowolona. Jeszcze brak barierek... będą w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 02.11.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Ano od 8 do 14 tysięcy... Różnych firm wyceny były i różne drewno mi proponowano... Stanęło na 8,5 bezsęczna sosna, jutro będą montować... Moose, czy to jest cena schodów z barierką? Polecisz fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 02.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Wrzucę w komentarzach moich...Zdjęcia marne, bo z komóry... Ale schody wykonane super Jestem zadowolona. Jeszcze brak barierek... będą w środę. schody fajne! ale teraz do mnie dotarło, że skoro ty zapłaciłaś tyle za takie "lekkie" schody, to ile ja zapłace za "dywanowe" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 04.11.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Bugmar pewnıe nıe malo ale wygladaja bardzo fajnıe.http://www.schodydywanowe.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nowy 35 05.11.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 dzięki waszym opiniom zamówiłem 3 tyg temu rolety zewnętrzne naokienne do zabudowy w firmie tapparella. Obiecałem, że opisze wrażenia więc słowa dotrzymuje, a mianowicie: 1.jakość wykonania idealna rolety wykonane solidnie, pracują cicho i lekko nazwa rolet to Revo nadstawna do zabudowy2. obsługa i doradztwo na piątkę z plusem( naprawdę ludzie znają się na roletach)3. montaż profesjonalnie i bez zarzutu 4. cena bardzo dobra ale rabat dostałem dopiero po tym jak się zdecydowałem na nich bo tak to sztywno się trzymali ceny.5. z tego co widziałem to są to jedyne rolety na rynku, które mają tak mocną skrzynkę, która jest orginalnie mocowana na kotwy do nadproża - nic nie lata jak mi wszystko zatynkują to wyślę wam zdjęciaPozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.11.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 nowy 35 dobrze wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 06.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Dobijcie mnie albo pocieszcie - ocieplenie welną + struktura 43zł/m to na nasz region dużo, czy normalnie? Bo dowiedziałam się że nieźle przepłaciłam A jeśli to dużo, to gdzie ludzie znajdują tańsze ekipy? i dlaczego ja na takie nietrafiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Moose, czy to jest cena schodów z barierką? Polecisz fachowca? Tak polecam... Namiary na priva jeśli chcesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Może nie ma się co bać!...tańszy nie znaczy gorszy! Poprosimy zdjęcie schodów Podglądnęłam twój domek! Bardzo klimatyczny i ciekawy! Gratulacje! U Ciebie to już bliżej niż dalej do zamieszkania. Obawy się nie potwierdziły... Schody ŚWIETNE!!! Przeprowadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 07.11.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Obawy się nie potwierdziły... Schody ŚWIETNE!!! Przeprowadzam się Gratuluję! I zazdroszczę A za namiar będę wdzięczna. Wkrótce sama będę zbierać oferty m.in. na schody, więc im więcej sprawdzonych fachowców tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 07.11.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dobijcie mnie albo pocieszcie - ocieplenie welną + struktura 43zł/m to na nasz region dużo, czy normalnie? Bo dowiedziałam się że nieźle przepłaciłam A jeśli to dużo, to gdzie ludzie znajdują tańsze ekipy? i dlaczego ja na takie nietrafiam? Hej. 43 zł/m2 to dość niska cena jeśli chodzi o docieplanie wełną. Pocieszyłem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 07.11.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Za oceplenie styropianem jest zazwyczaj cena od 30 do 40 zł/m2 wiec za welne na pewno bedzie troche drozejJesli dobrze wszystko zrobili i ladnie to nie zalowal bym wydanej kasy Cena wg mnie straszna nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 07.11.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dzięki uspokoiło mnie to! tym bardziej że moją ekipę z czystym sumieniem polecę każedemu! A swoja drogą, Ci co jeszcze nie budują, to myślą że wszystko za darmo dostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 07.11.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Obawy się nie potwierdziły... Schody ŚWIETNE!!! Przeprowadzam się Gratuluje przeprowadzki i czy ja też mogę namiary na człowieka od schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 07.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dobijcie mnie albo pocieszcie - ocieplenie welną + struktura 43zł/m to na nasz region dużo, czy normalnie? Bo dowiedziałam się że nieźle przepłaciłam A jeśli to dużo, to gdzie ludzie znajdują tańsze ekipy? i dlaczego ja na takie nietrafiam? Ja mam ugadaną ekipę od ociepleń na 85zł/m2 na gotowo z ich materiałem,styro 15 grubości i kolor jaki sobie życze plus na metariały pisze mi kolo fakturkę rzecz jasna - krotko mówiąc wchodzą robią i wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anarkh 08.11.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witam, mam do sprzedania styropian 15 cm jakieś 9m3 wprzystępnej cenie 95zl/m3 + ok 1000 kołków do pustaka 25zl/paczke- odbiór własny. nie wiem co z tym zrobić a cena do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 08.11.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja mam ugadaną ekipę od ociepleń na 85zł/m2 na gotowo z ich materiałem,styro 15 grubości i kolor jaki sobie życze plus na metariały pisze mi kolo fakturkę rzecz jasna - krotko mówiąc wchodzą robią i wychodzą Uzgadniales na jakich materialach beda ci robic? To dosyc istotny aspekt w ogolnej cenie. Po co faktura skoro placisz za gotowe metry a wykonawca zakup materialow bierze na siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 08.11.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witam, mam do sprzedania styropian 15 cm jakieś 9m3 wprzystępnej cenie 95zl/m3 + ok 1000 kołków do pustaka 25zl/paczke- odbiór własny. nie wiem co z tym zrobić a cena do negocjacji Anarkh a do hurtowni z powrotem nie chca przyjac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts