Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Radomska

Djack

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dziś się okaże... zaraz jadę sprawdzić co i jak ... i już się boję co zastanę na miejscu:confused:

Może nie ma się co bać!...tańszy nie znaczy gorszy! Poprosimy zdjęcie schodów :rolleyes:

Podglądnęłam twój domek! Bardzo klimatyczny i ciekawy! Gratulacje! U Ciebie to już bliżej niż dalej do zamieszkania.

dzięki waszym opiniom zamówiłem 3 tyg temu rolety zewnętrzne naokienne do zabudowy w firmie tapparella.

Obiecałem, że opisze wrażenia więc słowa dotrzymuje, a mianowicie:

1.jakość wykonania idealna rolety wykonane solidnie, pracują cicho i lekko nazwa rolet to Revo nadstawna do zabudowy

2. obsługa i doradztwo na piątkę z plusem( naprawdę ludzie znają się na roletach)

3. montaż profesjonalnie i bez zarzutu

4. cena bardzo dobra ale rabat dostałem dopiero po tym jak się zdecydowałem na nich bo tak to sztywno się trzymali ceny.

5. z tego co widziałem to są to jedyne rolety na rynku, które mają tak mocną skrzynkę, która jest orginalnie mocowana na kotwy do nadproża - nic nie lata

jak mi wszystko zatynkują to wyślę wam zdjęcia

Pozdrawiam

Mariusz

Dobijcie mnie albo pocieszcie - ocieplenie welną + struktura 43zł/m to na nasz region dużo, czy normalnie? Bo dowiedziałam się że nieźle przepłaciłam :cry: A jeśli to dużo, to gdzie ludzie znajdują tańsze ekipy? i dlaczego ja na takie nietrafiam? :bash:

Hej.

43 zł/m2 to dość niska cena jeśli chodzi o docieplanie wełną.

Pocieszyłem? :)

Pozdrawiam

Dobijcie mnie albo pocieszcie - ocieplenie welną + struktura 43zł/m to na nasz region dużo, czy normalnie? Bo dowiedziałam się że nieźle przepłaciłam A jeśli to dużo, to gdzie ludzie znajdują tańsze ekipy? i dlaczego ja na takie nietrafiam?

Ja mam ugadaną ekipę od ociepleń na 85zł/m2 na gotowo z ich materiałem,styro 15 grubości i kolor jaki sobie życze plus na metariały pisze mi kolo fakturkę rzecz jasna - krotko mówiąc wchodzą robią i wychodzą

Ja mam ugadaną ekipę od ociepleń na 85zł/m2 na gotowo z ich materiałem,styro 15 grubości i kolor jaki sobie życze plus na metariały pisze mi kolo fakturkę rzecz jasna - krotko mówiąc wchodzą robią i wychodzą

Uzgadniales na jakich materialach beda ci robic? To dosyc istotny aspekt w ogolnej cenie.

Po co faktura skoro placisz za gotowe metry a wykonawca zakup materialow bierze na siebie?