Wilko 20.12.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 To tak jak moja. Też powiedziała że ma być ciepło i już Dziś dostałem jeszcze lepszą ofertę na tego Klimosza. Normalnie chyba są jakies świąteczne promocje na kotły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Zębiec to tragiczny piec. Wiem co piszę bo sama mam Każdemu odradzę. I nie chodzi o awaryjność a poprostu o tandetę. Co zaś się tyczy dodatkowego podajnika i palenia drewnem to.... jak palę 4 sezon groszkiem tak nie miałam potrzeby ani ochoty palić drewnem czy czym innym. Poprostu jak sie juz kupi piec na dane paliwo to inne alternatywy stają się bezuzyteczne. Co z tego, ze np. mogłabym palic drewnem gdy nie ma pradu i nie działa podajnik skoro cała kotłownia wtedy też stoi i żadna pompa nie działa. Dla mnie te alternatywy są do niczego. Nie ma sensu inwestować w piec z podajnikiem na ekogroszek skoro mysli się o paleniu drewnem. Lepiej już kupić tańszy piec na drewno i węgiel i palić 2-3 razy dziennie. Jako uzupełneinie kominek z GRC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 22.12.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 .. w 100% masz mayland racje odnośnie dodatkowego paleniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 23.12.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wesołych Radosnych Świąt wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.12.2011 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekt83 02.01.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witam wszystkich w Nowym Roku:) mam pytanie odnośnie tynkówczy macie godną polecenia ekipę lub osobę od tynków ??bardzo proszę o kontakt i opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 02.01.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 MHK polecała swoich. Musisz ją zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mono50 13.01.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Witam i najlepszego w Nowym 2012 Roku ja zaczynam zabawe z budową .Poczytam trochę lektury bo Moose pisze ciekawie i domek jej podoba mi się . To narazie pozdrawiam Stanisław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 13.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 A witamy, witamy nowego Forumowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mono50 14.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Widzę że wszyscy na tym forum już zakończyli budowy i sam będe musiał się męczyć ale co tam damy radę.Może ktoś buduje według projektu Orion III pracownia dobre domy było by łatwiej.Tak więc projekt w adaptacji wszystkie papiery w komplecie,pozwolenie ma byc koniec lutego początek marca i tak do wiosny trza poczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mono50 14.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 a potrzebny będzie jeszcze kierownik budowy może ktoś ma namiar na takowego ? budowa okolice Zakrzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 15.01.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Widzę że wszyscy na tym forum już zakończyli budowy i sam będe musiał się męczyć ale co tam damy radę.Może ktoś buduje według projektu Orion III pracownia dobre domy było by łatwiej.Tak więc projekt w adaptacji wszystkie papiery w komplecie,pozwolenie ma byc koniec lutego początek marca i tak do wiosny trza poczekać . Nie ma tak dobrze i są jeszcze tacy którzy jeszcze nie mieszkają. Poszukaj na forum i na pewno ktoś buduje jeszcze Oriona. Masz tu linka: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?24712-Kto-buduje-dom-quot-ORION-quot/page381 Spojrzałem na wasz projekt. Czemu nie wybraliście projektu Orion 1 z garażem? NAd wykuszem radzę zrobić nie balkon tylko daszek. Unikniecie problemów z przeciekaniem balonu a i będzie znacznie cieplej w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 15.01.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 a potrzebny będzie jeszcze kierownik budowy może ktoś ma namiar na takowego ? budowa okolice Zakrzewa. Ktoś na forum polecał swojego kierownika budowy. Z twojej okolicy jest mój dekarz więc do dachu mogę go polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 15.01.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Widzę że wszyscy na tym forum już zakończyli budowy i sam będe musiał się męczyć ale co tam damy radę.Może ktoś buduje według projektu Orion III pracownia dobre domy było by łatwiej.Tak więc projekt w adaptacji wszystkie papiery w komplecie,pozwolenie ma byc koniec lutego początek marca i tak do wiosny trza poczekać . Witaj i raz jeszcze wszystkiego dobrego w nowym roku. Wszyscy na pewno nie zakończyli budowy własnego domu bo na przykład my ciągle się budujemy http://www.extradom.pl/projekt-domu-tryton-WRP1061, co do projektu my mamy podobny i z tej samej pracowni. Na marginesie mogę dodać że taki sam domu wybudowała siostra mojej żony ! Pozdrawiam i życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 15.01.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Marcel widzę, że dół macie bardzo podobny Mono50. Powiedziałbym nawet że prawie identyczny. Dobrze dla niego bo możesz mu dużo podpowiedzieć jak zrobić dół. Marcel współczujętylko kosztów dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 15.01.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dół jest identyczny to prawda a co do dachu no cóż ten etap prawie w całości jest już za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 15.01.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Wilko jak wstawić zdjęcie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 15.01.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Wilko jak wstawić zdjęcie???? Musisz mieć konto np. na Picasa Web lub Image Shack. https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=pl&continue=https%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2Flh%2Flogin%3Fcontinue%3Dhttps%253A%252F%252Fpicasaweb.google.com%252Fhome&service=lh2<mpl=gp&passive=true http://imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 15.01.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No i mam http://img195.imageshack.us/img195/4710/dsc312.th.png' alt='dsc312.th.png'> w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts