Wilko 15.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Marcel widzę, że podniosłeś ściankę kolankową. Szkoda, że nie ocieplili Ci ścianek na lukarnie jak kładli blachę na dachu. Będzie trochę problemu przy ociepleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam i najlepszego w Nowym 2012 Roku ja zaczynam zabawe z budową .Poczytam trochę lektury bo Moose pisze ciekawie i domek jej podoba mi się . To narazie pozdrawiam Stanisław. Bardzo mi przyjemnie Pozdrawiam i cierpliwości przy budowie życzę, oraz jak najmniej fahofcuf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mono50 19.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam po małej przerwie jak zwykle to bywa u początkujących budowniczych czas zajęty uzupełnianiem dokumentów ,bo nie mam pieczątki prawomocnej,że pod budynek gospodarczy muszę wykreślić z gruntów rolnych teren i zapłacić 2300zeta itd. Wilko co do wyboru projektu to temat przemyślany .Mamy działkę prostokąt 25,5 metra szeroka i 60 metrów długa i garaże z wiatą będą na końcu działki bo mam więcej niż jedno autko i garaż jednostanowiskowy nie miałby sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mono50 19.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Bardzo mi przyjemnie Pozdrawiam i cierpliwości przy budowie życzę, oraz jak najmniej fahofcuf Dzięki za słowa otuchy Moose i cierpliwość się przyda ,naszym z żoną pierwotnym zamierzeniem była budowa domu z drewna projekt zawoja lub z prywatnego projektu domek przy trasie nr8 przed Piotrkowem Trybunalskim ,ale może jeszcze wybuduję pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.ma 21.01.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Widzę że wszyscy na tym forum już zakończyli budowy i sam będe musiał się męczyć ale co tam damy radę. a gdzie tam zakończyli, ja się męczę strasznie. Przebieram nogami, żeby już pakować pudła i zwiewać z blokowiska. Witaj w radomskim gronie:) Z mojej strony możesz liczyć na wyrozumiałość w kwestii narzekania na papierologię i fachowców-inaczej. Miała być przeprowadzka na Euro, ale szanse marne. Tak jak i szanse orłów na wyjście z grupy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dzięki za słowa otuchy Moose i cierpliwość się przyda ,naszym z żoną pierwotnym zamierzeniem była budowa domu z drewna projekt zawoja lub z prywatnego projektu domek przy trasie nr8 przed Piotrkowem Trybunalskim ,ale może jeszcze wybuduję pozdrawiam. Też w pierwszej wersji miałam budować Zawoję ale wybrałam nieco większy projekt... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Miała być przeprowadzka na Euro, ale szanse marne. Tak jak i szanse orłów na wyjście z grupy;) Podejrzewam, iż Twoja przeprowadzka ma jednak DUŻO WIĘKSZE SZANSE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Bardzo mi przyjemnie Pozdrawiam i cierpliwości przy budowie życzę, oraz jak najmniej fahofcuf Moose juz sie pare razy zastanawiałam - gdzie jest twoj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 31.01.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Taka mała pomoc w formalnosciach dla zaczynających budowę własnego gniazdka:http://muratordom.pl/gazety/murator/o-jakich-formalnosciach-budowlanych-trzeba-pamietac-etapy-budowy-domu-poradnik,173_8637.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mono50 09.02.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Zamarzły łącza w Radomiu bardzo tu cicho a ja mam pytanie. Czy szprosy między szybami obniżają standard okna tzn okno staje się zimniejsze? i czy Oknoplast z Warszawskiej 156 to handlowiec polecany tu na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 09.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Co do szprosów to z tego co pamiętam delikatnie obniżają współczynnik szyby ale raczej nie az tyle aby się tym jakoś przejmować. Ale popytaj na forum o oknach. A co do tej warszawskiej to tak to polecany tu handlowiec Pan Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 10.02.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Co do szprosów to z tego co pamiętam delikatnie obniżają współczynnik szyby ale raczej nie az tyle aby się tym jakoś przejmować. Ale popytaj na forum o oknach. A co do tej warszawskiej to tak to polecany tu handlowiec Pan Marcin. Witajcie , ja z innym tematem - szukam niedrogiego projektanta do zrobienia wizualizacji łazienki i kuchni . Może mi ktoś kogoś sprawdzonego poleci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 10.02.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Głowy nie dam ale z tego co pamiętam to wydaje mi się że mayland zajmuje się projektowaniem wnętrz Spytaj jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 10.02.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Głowy nie dam ale z tego co pamiętam to wydaje mi się że mayland zajmuje się projektowaniem wnętrz Spytaj jej. O śliczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 10.02.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A ja chciałam zapytać gdzie zamawialiście kuchnie. Możecie kogoś polecić ? Właśnie przymierzam się do kuchni, mniej więcej wiem czego chcę i szukam solidnego wykonawcy, takiego co nie zawala terminów no i pracuje na dobrych materiałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 10.02.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 no niestety ja swojego ci nie mogę polecić . Co do materiałów to prawie każdy zrobi ci z tego czego będziesz chciała no chyba że uda mu się cię przekonać do jego racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 10.02.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Głowy nie dam ale z tego co pamiętam to wydaje mi się że mayland zajmuje się projektowaniem wnętrz Spytaj jej. Dokładnie. Mayland udzieli Ci bardzo fachowej pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 10.02.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A ja chciałam zapytać gdzie zamawialiście kuchnie. Możecie kogoś polecić ? Właśnie przymierzam się do kuchni, mniej więcej wiem czego chcę i szukam solidnego wykonawcy, takiego co nie zawala terminów no i pracuje na dobrych materiałach. Proponuję porozmawiać z Mayland a nie będziesz żałować. Stolarza też Ci może polecić sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.02.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ale tu postów! Bardzo dziękuję za polecenia mojej osoby i usług Chłopaki dla Was http://www.gotujmy.pl/ai/858_gatunki-szkockiej-whisky_0_2.jpg Może kiedyś przyjdzie wypić nam w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 10.02.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Panowie , ale macie super koleżankę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts