Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Radomska

Djack

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam po małej przerwie jak zwykle to bywa u początkujących budowniczych czas zajęty uzupełnianiem dokumentów ,bo nie mam pieczątki prawomocnej,że pod budynek gospodarczy muszę wykreślić z gruntów rolnych teren i zapłacić 2300zeta itd. Wilko co do wyboru projektu to temat przemyślany .Mamy działkę prostokąt 25,5 metra szeroka i 60 metrów długa i garaże z wiatą będą na końcu działki bo mam więcej niż jedno autko i garaż jednostanowiskowy nie miałby sensu.

Bardzo mi przyjemnie :)

Pozdrawiam i cierpliwości przy budowie życzę, oraz jak najmniej fahofcuf :rolleyes:

Dzięki za słowa otuchy Moose i cierpliwość się przyda ,naszym z żoną pierwotnym zamierzeniem była budowa domu z drewna projekt zawoja lub z prywatnego projektu domek przy trasie nr8 przed Piotrkowem Trybunalskim ,ale może jeszcze wybuduję pozdrawiam.

Widzę że wszyscy na tym forum już zakończyli budowy i sam będe musiał się męczyć ale co tam damy radę.

a gdzie tam zakończyli, ja się męczę strasznie. Przebieram nogami, żeby już pakować pudła i zwiewać z blokowiska. Witaj w radomskim gronie:) Z mojej strony możesz liczyć na wyrozumiałość w kwestii narzekania na papierologię i fachowców-inaczej.

Miała być przeprowadzka na Euro, ale szanse marne. Tak jak i szanse orłów na wyjście z grupy;)

Dzięki za słowa otuchy Moose i cierpliwość się przyda ,naszym z żoną pierwotnym zamierzeniem była budowa domu z drewna projekt zawoja lub z prywatnego projektu domek przy trasie nr8 przed Piotrkowem Trybunalskim ,ale może jeszcze wybuduję pozdrawiam.

Też w pierwszej wersji miałam budować Zawoję ale wybrałam nieco większy projekt...

Powodzenia :)

• 2 weeks później...
Co do szprosów to z tego co pamiętam delikatnie obniżają współczynnik szyby ale raczej nie az tyle aby się tym jakoś przejmować. Ale popytaj na forum o oknach. A co do tej warszawskiej to tak to polecany tu handlowiec Pan Marcin.

Witajcie , ja z innym tematem - szukam niedrogiego projektanta do zrobienia wizualizacji łazienki i kuchni . Może mi ktoś kogoś sprawdzonego poleci ?

A ja chciałam zapytać gdzie zamawialiście kuchnie. Możecie kogoś polecić ? Właśnie przymierzam się do kuchni, mniej więcej wiem czego chcę i szukam solidnego wykonawcy, takiego co nie zawala terminów no i pracuje na dobrych materiałach.

Proponuję porozmawiać z Mayland a nie będziesz żałować. Stolarza też Ci może polecić sprawdzonego.