Wilko 10.02.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ale tu postów! Bardzo dziękuję za polecenia mojej osoby i usług Chłopaki dla Was http://www.gotujmy.pl/ai/858_gatunki-szkockiej-whisky_0_2.jpg Może kiedyś przyjdzie wypić nam w realu Trzymamy Cię MAyland za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 10.02.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Panowie , ale macie super koleżankę ! Wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 11.02.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Wiemy Też szukam niedrogich speców od kuchni. Jeśli ktoś ma będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 11.02.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 no niestety ja swojego ci nie mogę polecić . Co do materiałów to prawie każdy zrobi ci z tego czego będziesz chciała no chyba że uda mu się cię przekonać do jego racji To napisz kogo omijać i dlaczego (czy to ta firma z Młodzianowskiej z której miałeś wycenę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 11.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 12 letnia whisky nono a co do mojej ekipy od kuchni no to nie to że było tragicznie ogólnie meble podobają sie osobą które je widziały, ale nie dokońca spodobało mi sie podejscie tej firmy, może gdyby ich bardziej przycisnąć - no ale ja za dobry jestem albo za duże oczekiwania miałem. Jedyne co mi się spodobało to szybki czas realizacji. Gdyby wszystko przypadło mi do gustu to smiało bym ich polecił ale w związku z tym iż pozostał jakis niedosyt to ani ich niepolecam ani polecam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mono50 12.02.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Trzymamy Cię MAyland za słowo Mam trzecią szklankę i lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.02.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 A ja chciałam zapytać gdzie zamawialiście kuchnie. Możecie kogoś polecić ? Właśnie przymierzam się do kuchni, mniej więcej wiem czego chcę i szukam solidnego wykonawcy, takiego co nie zawala terminów no i pracuje na dobrych materiałach. Ja moge polecic moich stolarzy - porzadnie wykonuja i dotrzymuja terminowa co do ceny tez sie mozna dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Mam trzecią szklankę i lód To i moze mnie wezmiecie ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 13.02.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 To i moze mnie wezmiecie ze soba Musisz z Mayland pogadać To Ona zaprasza Robi się tłoczno i chyba ta jedna butelka może nie wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 13.02.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ja moge polecic moich stolarzy - porzadnie wykonuja i dotrzymuja terminowa co do ceny tez sie mozna dogadac No to ja poproszę o namiar na nich. Zawsze warto zobaczyć co i jak robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 13.02.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ominęlo mnie kilkanaście postów, ale już nadrobiłam zaległości! Również przyłącze się i gorąco polecam mayland jako projektanta! Fajna współpraca, fachowe doradztwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 http://emoty.blox.pl/resource/harmonia.gif Dziękuję bardzo! http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gifTaka współpraca, na jaką klient pozwoli, co oznaczać może tylko, że na samych fajnych trafiam http://emoty.blox.pl/resource/23_129_8.gif mhk no kogo jak kogo, ale Ciebie....jasne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.02.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Na taka odp mialam nadzieje :wave: a ze jestem fanka whiskey to tez cos przyniose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.02.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Zasypało nas nieźle. Sąsiad kupił jednak przed sezonem quada z pługiem i tym oto sposobem moje 200m drogi dojazdowej do ulicy jest przejezdne Przyznam się, ze powątpiewałam czy to małe jeździdełko da radę ale mam dojazd i podwórko odśnieżone Tak więc polecam to rozwiązanie osobom z dłuuugą drogą dojazdową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 17.02.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Witajcie - mam takie pytanie dotyczące odszkodowania za m2 ziemi pod południową obwodnicę Radomia , może ktoś jest akurat w tym temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 17.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Witajcie - mam takie pytanie dotyczące odszkodowania za m2 ziemi pod południową obwodnicę Radomia , może ktoś jest akurat w tym temacie ? Spróbuj może zapytać na tym forum: http://inwestycje.radom.pl/forum/viewforum.php?f=2 Kategoria pod tytułem Obwodnica południowa (miejska), wydaje mi się że tam powinni Ci coś ciekawego powiedzieć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 18.02.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Witajcie - mam takie pytanie dotyczące odszkodowania za m2 ziemi pod południową obwodnicę Radomia , może ktoś jest akurat w tym temacie ? Na początku było 80 zł/m2 a później prazydent Radomia uznał, że to za dużo i zmniejszyli na 56 zł/m2. Z tego co wiem to na początku roku rozpoczęli wypłatę pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 18.02.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Na początku było 80 zł/m2 a później prazydent Radomia uznał, że to za dużo i zmniejszyli na 56 zł/m2. Z tego co wiem to na początku roku rozpoczęli wypłatę pieniędzy. Dzięki Wilko .Czy to 56zł m2 to działka na terenie Radomia czy okolice ? Mam działkę na wsi 10km od Radomia , którą mają mi zabrać pod zachodnią obwodnicę Radomia , właśnie przysłali pisemko o poświadczenie aktu własności będą wywłaszczać , po przetargu na rzeczoznawcę.Dlatego właśnie chciałam się zorientować jak się ceny kształtują , może wiesz coś więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 19.02.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Z tego co mi wiadomo to cena ta była równa dla wszystkich niezależnie od tego czy działka na terenie miasta czy poza nim. Ta cena to dokładnie cena za działkę za Potkanowem. Ceny uśrednili czyli prawdopodobnie ci z Radomia zostali pokrzywdzeni a np. ci z Kosowa są zadowoleni z takiej ceny. Część ludzi miała się odwoływać do sądu od takich cen ale sami wiecie jak to jest z naszymi sądami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 19.02.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Z tego co mi wiadomo to cena ta była równa dla wszystkich niezależnie od tego czy działka na terenie miasta czy poza nim. Ta cena to dokładnie cena za działkę za Potkanowem. Ceny uśrednili czyli prawdopodobnie ci z Radomia zostali pokrzywdzeni a np. ci z Kosowa są zadowoleni z takiej ceny. Część ludzi miała się odwoływać do sądu od takich cen ale sami wiecie jak to jest z naszymi sądami. Coś o tej niesprawiedliwości czytałam , śliczne dzięki za informacje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts