Wilko 02.03.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 kashia możesz umówić się ze stolarzem i liczyć, że on poleci projektanta. Tak też jest to praktykowane przez niektórych. Ja akurat pracuję odwrotnie - wykonuję projekt i daję namiary na sprawdzonego stolarza z którym współpracuję już kilka lat. Jeśli nie spodoba Ci się jego wycena to masz projekt, który możesz dać do wycenny innym wykonawcom. Ja, otrzymując zlecenie wykonania projektu kuchni nie ograniczam się tylko do układu szafek. Projekt zawiera także elektrykę i ewentualne okładziny ścienne czy zabudowy karton-gips. W większości przypadków jakie znam, gdy projekt był dogadywany przez stolarza, ograniczał się on tylko do układu mebli a nie całej kuchni np. nie zawierał doboru krzeseł czy lamp itp. bo tego dany stolarz nie wykonuje i to go poprostu nie interesuje. Jeśli zainteresuje Cię taka współpraca to zapraszam (wystarczy info na pw z podaneim nr tel. i oddzwonie) Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekt83 05.03.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam...potrzebuję namiarów na fachowca, który może wykonać przyłącze gazowe od szafki do budynku ok 25m...proszę o namiary na rzetelnych wykonawców...z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsm 06.03.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witam szanowne grono budowniczych i super doradców:welcome:. Mam pytanie odnośnie powietrznych pomp ciepła do cwu. Czy ktoś takowej używa. I druga sprawa - wymienniki cwu - jakie i gdzie w radomiu lub okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MQ1719506696 06.03.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 .potrzebuję namiarów na fachowca, który może wykonać przyłącze gazowe ... wysle na privw styczniu robil mi podobne przylaczeod szafki w ulicy 28 m do domu i przed domem rozgałęzienie na dwa wejscia ( dwie szafki małe z zaworami)- do kotłowni i kuchnina gotowo zapłaciłem 2800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 08.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego najlepszego dla wszystkich naszych Forumowiczek z okazji Dnia Kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 10.03.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Kashia tak ci się tylko wydaje, że wiesz co chcesz Nam też się tak wydawało dopóki nie porozmawialiśmy z Mayland. Teraz żona mi mówi że to była bardzo dobra decyzja. Są i niewielki minusy Musiałem przerobić całą elektrykę w kuchni bo nie pasowała do projektu i podobno jedna centralna lampa na środku już jest niemodna Nie radzę kupować płytek i projekt ci dadzą gratis. Nie przykładają sie wógóle do projektu. Zrobią pierwszy lepszy i tyle. Moja siostra to przetrenowała. Dlatego też napisałam,że MNIEJ WIĘCEJ WIEM czego szukam. Elektryki nie zamierzam przerabiać, jedynie na suficie możliwe są zmiany. Mam światło wyprowadzone na środek, w wykuszu gdzie będzie stół i planuję jeszcze nad całym blatem roboczym( będzie albo podwieszany sufit albo kilka lampek luzem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.03.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja dopiero dzisiaj zagladam i rowniez dziekuje za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 10.03.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dlatego też napisałam,że MNIEJ WIĘCEJ WIEM czego szukam. Elektryki nie zamierzam przerabiać, jedynie na suficie możliwe są zmiany. Mam światło wyprowadzone na środek, w wykuszu gdzie będzie stół i planuję jeszcze nad całym blatem roboczym( będzie albo podwieszany sufit albo kilka lampek luzem) POgadamy jak już zrobisz te "niewielkie" zmiany elektryki To się tylko tak wydaje przed robotą a w trakcie wszystko wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.03.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Moich Krokusów ani widac ani słychac - chyba zapomnialy o wiosnie - ale za to hiacynty i pierwsze tulipany wystawiły głowy :) bedzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 19.03.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 odnośnie roślinek to ja wczoraj wsadziłem na działce 7szt dębów błotnych które wyhodowałem z żołędzi mam nadzieję że się przyjmą tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.03.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ja sie musze zabrac za trawnik - wyglada niezbyt wyjsciowo po zimie - przyciac wierzby itp itd moze jak zgrabie ta sucha trawe to i krokusy sie pokarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 20.03.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Witam wszystkich budujących i tych, co już mieszkają.mam do odsprzedania dwie butle na gaz 33 kg. każda. Przez dwa sezony zasilała nasz piec w gaz, teraz jesteśmy już podpięci do sieci miejskiej i butle okazały się zbędne. Zainteresowanych prosze o info na prov.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.03.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Sezon ogniskowy uważam za otwarty - wczoraj do 22 tego mi było trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Taaaa a ja w sobote odświeżyłam taras olejem a od dzis na antybiotyku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaka 27.03.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam, jestem tu zupełnie nowy, ale mam nadzieję na skorzystanie z wiedzy doświadczonych inwestorów, co to z niejednego chleba piec już zjedli i wiele ekip przetestowali. Na początek małe pytanko - czy możecie polecić jakąś ekipę do wykonania ogrodzenia, systemowego z siatki zgrzewanej lub plecionej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 27.03.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witamy nowego czlonka Forum.Sprawdź czy ci pasują te siatki:http://www.jarmex.com.pl/pl/uslugi/monta-ogrodze.htmlJesli tak to podeślę namiar na kolegę, który tam pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga z Radomia 27.03.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Dlatego też napisałam,że MNIEJ WIĘCEJ WIEM czego szukam. Elektryki nie zamierzam przerabiać, jedynie na suficie możliwe są zmiany. Mam światło wyprowadzone na środek, w wykuszu gdzie będzie stół i planuję jeszcze nad całym blatem roboczym( będzie albo podwieszany sufit albo kilka lampek luzem) Kashia mogę Ci polecić bardzo rzetelnego fachowca -stolarza Pan Robert nr tel. 880210710, powołaj się na /forum-grupa radomska/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga z Radomia 27.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Taaaa a ja w sobote odświeżyłam taras olejem a od dzis na antybiotyku.... Mayland już kiedyś do Ciebie pisałam w sprawie tarasu, proszę napisz jakie masz drewno położone oraz w którym tartaku kupowałaś. Swego czasu miałam dostep do zdjęć z Twojego rancho. Jeśli nie byłby to kłopot prześlij ponownie zdjęcie na priva, dokładnie interesuje mnie taras. Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaka 27.03.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witamy nowego czlonka Forum. Sprawdź czy ci pasują te siatki: http://www.jarmex.com.pl/pl/uslugi/monta-ogrodze.html Jesli tak to podeślę namiar na kolegę, który tam pracuje. Tak, pasuja. Poproszę o kontakt do kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts