Daila 03.10.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 A czemu to nie chcecie deskowac i papować jeśli mozna wiedzieć? Ja bym stanowczo radził to zrobić. Ja też kiedyś nie chciałam. Tam gdzie pytaliśmy o wyceny na dachówkę to wszyscy doradzali deskowanie. A jak masz poddasze użytkowe to jeszcze dochodzi m.in. wyciszenie dachu podczas deszczu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 07.10.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 A czemu to nie chcecie deskowac i papować jeśli mozna wiedzieć? Ja bym stanowczo radził to zrobić. temat przemyslany, papujemy i deskujemy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 08.10.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Brawa za rozsądek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wu-zetka 08.10.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 To ja z innej beczki.Jak to jest naprawdę z tym wygrzewaniem podłogówki? Czy należy to zrobić bezwzględnie przed ułożeniem płytek na podłodze?Czy można sobie odpuścić .Jak Wy to robiliście u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 08.10.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 My nie wygrzewaliśmy podłogówki i póki co jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 09.10.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ja wygrzewałem, zresztą mój glazurnik chciał abym wygrzał wylewki.Ale tak naprawdę to wszystko zależy od tego jak długo masz już te wylewki i jak szybko po położeniu płytek będzie uruchomiona podłogówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wu-zetka 09.10.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wylewki zrobione 2 m-ce temu. I cały problem w tym ,że cały czas czekam na załatwienie formalnosci w gazowni do włączenia pieca....wiec ,żeby wygrzać trzeba by było kombinować inne żródło ciepła a to już niestety trochę zachodu i "kasiorki".Czytałam skrajne opinie na ten temat od tych,że "koniecznie wygrzewać" po te "a po co?" i tak naprawde mam mieszane uczucia. Podłogówka będzie włączona w tym roku po ułożeniu płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ros77 09.10.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Znam dobrych gosci od gładzi i karton gipsów ale obawiam się, że będą mieli czas dopiero na wiosnę. Bugmar miała też jakaś ekipę od K-G . Możesz jej zapytać czy była z nich zadowolona. Wilko! Dzięki kontaktowałem się z Bumar! Powiem Ci, że chciałbym pogadać jeszcze z Twojmi Fachowcanmi od poddasza! Terminy nie śpieszy mi się! Jest ok! Wiosna czy lato itp.... to wolę poczekać dłużej:-}Jak dokładni i cenowo! A mam pytanko jak Oni sobię liczą za ocieplenie poddasza plus gładzie na gotowo! Dawno coś takiego robieś u Siebie! Pozdrawiam:-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 09.10.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Bugmar a nie Bumar bo nam się koleżanka obrazi Chłopaki od poddasza są naprawdę OK. Ja w zeszlym roku płacilem 40 zł/m2. Gładzie robili mi ich koledzy bo oni mieli nabranych za dużo robót i się nie wyrabiali. Za gładzie płaciłem 13 zł./m2 i też chłopaki OK. Wszystko zalezy od tego jaki masz dach . U nas był prosty dwu-spadowy więc prosta robota. Bugmar placiła chyba coś koło 60 zł ale to i tak wydaje mi się dobra cena przy dachu kopertowym i tylu skosach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 09.10.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ja wygrzewałem, zresztą mój glazurnik chciał abym wygrzał wylewki. Ale tak naprawdę to wszystko zależy od tego jak długo masz już te wylewki i jak szybko po położeniu płytek będzie uruchomiona podłogówka Gelo gdzieś ty się podziewał chłopie??? Dawno się nie odzywałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 10.10.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 ) Praca i praca - maże o urlopie i z tego powodu jakoś bardzo sporadycznie wpadam na forum. Choć zima tuz tuż więc może i czasu będzie więcej. A żeby nawiązać do tematu forum ) to właśnie buduje kojec dla psa i skończyłem po części rozciągać siatkę na ogrodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ros77 13.10.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Wilko:-} dzięki za szybką odpowiedz.Myślę, że koleżanka Bugmar się nie obraziła:-} W tym tygodniu spotkam się z fachowcami i wiem jak już rozmawiać. Ja równeż mam dach dwu-spadowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 14.10.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 WitajcieZostało mi 9 arkuszy blachy trapezowej T-8 Thyssen Krupp kolor czarny mat RAL 9005 Odsprzedam po niższej cenie , wiadomość proszę na priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 14.10.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ela jakim cudem zostało ci aż tyle tej blachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 15.10.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Była kupiona na podprzybitkę , ale okazało się , że trzeba jeszcze dokupić prawie połowę (tak było byle jak wymierzone )więc się zdenerwowałam i kupiłam pcv , a ta mi została , ot i cała historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 15.10.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 W takim razie ten twój spec od podprzybitki dał ciała.Szkoda że nie zrobiłaś z blachy ten podprzybitki. Bardzo to ładnie wychodzi z blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JUSTI_P81 16.10.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 WitamMam do sprzedania 220 budowlanych stempli drewnianych o długości 2,85 - 2,90 m. Cena za sztukę 3zł. Odbiór w kwestii kupującego w miejscowości Trablice. Chętnych proszę o wiadomość na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefretetee 16.10.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Witam, Ponieważ dłuższy czas nikt nie poruszał tematu, więc małe odświeżenie. Poszukuję sprawdzonej, dobrej, ekipy budowlanej. Jeśli ktoś mógłby mi polecić byłbym wdzięczny. I jeszcze może ktoś się orientuje jakie aktualnie są ceny robocizny: murowanie ścian, ciesielka, deskowanie, stropy etc? Pozdrawiam ja mogę polecić pana Sławka który ma super piasek do budowy do tynku 602-326-154. ogólnie facet ma pojecie i może doradzić. http://www.piach-radom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefretetee 16.10.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 a może ktoś poleci dobrą ekipę do układania kostki? i przy okazji jestem na etapie kuchni... gdzie najlepiej takową zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 16.10.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 a może ktoś poleci dobrą ekipę do układania kostki? i przy okazji jestem na etapie kuchni... gdzie najlepiej takową zrobić? W sprawie kuchni to najlepie zwróć się do naszej forumowej expertki czyli Mayland. Wielu z nas doradzała w sprawach wystroju kuchni jak również pozostałych pomieszczeń. Myslę że wszyscy byli równie zadowoleni jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts