Wilko 06.02.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Widzisz Wilko, a pisałeś, że przesadzamy z tym, że jesteś pomocny, a tu już ludzie nie pytają: ma ktoś namiar na........ tylko: Wilko, masz namiar na ......... Pozdrawiam. Chyba zacznę pobierać symboliczne opłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mono50 07.02.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dzięki Wilko podjadę do Sołtykowa zobaczę co mają albo poczekam na remont lini kolejowej Radom Warka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
regnar 08.02.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam Drogą Grupę Radomksą Mam pytanie odnośnie pieca co na ekogroszek (plus ewentualnie pelety). Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego sprzedawcę/ dystrybutora z naszych okolic? Będę wdzięczny też za opinie, bo im więcej czytam tym mam większy mętlik. Ale to w sumie poważna inwestycja więc lepiej ją dobrze przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 09.02.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Możesz podjechać na Lubelską na wprost Giełdy Rolnej gośc ma kilka pieców.Fajne piece mają na Sowackiego 100 na wprost apteki i poczty.Dobrzy producenci warci uwagi to: SAS, Klimosz, Defro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
regnar 09.02.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dzięki na pewno się wybiorę. Zastanawiam się jeszcze nad dwoma lokalnymi producentami - Piecbud z Radomia i Krzaczek z Góry Puławskiej. Macie doświadczenia z tymi piecami. Postanowiłem już. że będzie to kocioł na ekogroszek z podajnikiem i możliwością palenia peletami i drewnem. Pozostaje kwestia od którego producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 09.02.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Rodzice kiedyś kupili Piecbuda a kolega ma Krzaczka. Jedno i drugie omijć szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.02.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Słyszalam od instalatorow dobra opinia ma SAS ponoc nie znam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 11.02.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dzięki na pewno się wybiorę. Zastanawiam się jeszcze nad dwoma lokalnymi producentami - Piecbud z Radomia i Krzaczek z Góry Puławskiej. Macie doświadczenia z tymi piecami. Postanowiłem już. że będzie to kocioł na ekogroszek z podajnikiem i możliwością palenia peletami i drewnem. Pozostaje kwestia od którego producenta Ostatnio właśnie dwie osoby z rodziny wymieniały piece z piecbudu po jakiś 6-7 latach użytkowania trochę za szybko się przepaliły Klenczaj się popsuł Ja użytkuję SAS-a bodajże 4 sezon i jest wszystko ok moim zdaniem dużo zależy od użytkowania danego pieca jak ktoś pali na 40-45 stopni to piec długo nie podziała Co do namiaru na sprzedawcę do Sellbud na Warszawskiej - sprawdzona hurtownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 11.02.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 A tak. Zapomniałem o SELLbud-zie. Maja tam duży wybór SAS-a i Defro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 11.02.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Mam pytanie do tych którzy już robili wykończeniówkę.JAk wykończyliście styk podłogi z miejscem pod drzwiami tarasowymi?Normalna listwa przypodłogowa jest za wysoka. Czy dawaliście może ćwierćwałek pod drzwi czy może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 11.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ćwierćwałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 11.02.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Tak myślalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 11.02.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ćwierćwałek w sensie: ja tak mam A czy można inaczej? Pewnie jakoś się da - ale nie znam innego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.02.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 U mnie parkiet kończy sie na równi ze scianami, w te 10-15cm do okna polozony mam gres równo dociety do drzwi tarasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 13.02.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Mam parkiet do drzwi tarasowych i wykonczenie cwiercwalkiem, pomalowanym na kolor okna. Nie rzuca sie w i nie drażni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 13.02.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Mam pytanie o styropian, a dokładnie o to w jakiej cenie i gdzie kupowaliscie ostatnio zwykly elewacyjny 040 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 14.02.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Mam pytanie o styropian, a dokładnie o to w jakiej cenie i gdzie kupowaliscie ostatnio zwykly elewacyjny 040 ? Proponuję P. Monika z TESu: 519 517 449 lub allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 14.02.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 RAczej proponuje TES na Młodzianowskiej. Sprawdzona hurtownia. NA allegro musisz kupić duże ilości bo inaczej doliczą ci dużoo za transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 14.02.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 RAczej proponuje TES na Młodzianowskiej. Sprawdzona hurtownia. NA allegro musisz kupić duże ilości bo inaczej doliczą ci dużoo za transport. Trzeba brać min. logistyczne i po kłopocie - 25-30 m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 14.02.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Proponuję P. Monika z TESu: 519 517 449 lub allegro. Można się śmiało powołać na mnie: Piotr Rudzki. Pani Monika jest dobrym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts