Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Radomska

Djack

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam Drogą Grupę Radomksą :)

Mam pytanie odnośnie pieca co na ekogroszek (plus ewentualnie pelety). Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego sprzedawcę/ dystrybutora z naszych okolic?

Będę wdzięczny też za opinie, bo im więcej czytam tym mam większy mętlik. Ale to w sumie poważna inwestycja więc lepiej ją dobrze przemyśleć :)

Dzięki na pewno się wybiorę.

Zastanawiam się jeszcze nad dwoma lokalnymi producentami - Piecbud z Radomia i Krzaczek z Góry Puławskiej. Macie doświadczenia z tymi piecami.

Postanowiłem już. że będzie to kocioł na ekogroszek z podajnikiem i możliwością palenia peletami i drewnem. Pozostaje kwestia od którego producenta :)

Dzięki na pewno się wybiorę.

Zastanawiam się jeszcze nad dwoma lokalnymi producentami - Piecbud z Radomia i Krzaczek z Góry Puławskiej. Macie doświadczenia z tymi piecami.

Postanowiłem już. że będzie to kocioł na ekogroszek z podajnikiem i możliwością palenia peletami i drewnem. Pozostaje kwestia od którego producenta :)

Ostatnio właśnie dwie osoby z rodziny wymieniały piece z piecbudu po jakiś 6-7 latach użytkowania

trochę za szybko się przepaliły Klenczaj się popsuł

Ja użytkuję SAS-a bodajże 4 sezon i jest wszystko ok

moim zdaniem dużo zależy od użytkowania danego pieca jak ktoś pali na 40-45 stopni to piec długo nie podziała

Co do namiaru na sprzedawcę do Sellbud na Warszawskiej - sprawdzona hurtownia