Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Radomska

Djack

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

mhk napisał:
u mnie z 2 stron nie sa pod dachem ale jest ok

MHK właśnie prawie czegoś takiego szukam. Możesz powiedzieć co to za okładzina (cegła czy tylko płytki), może producent? I co to jest od góry cokołu, mam nadzieję że nie płytki parapetowe, bo cena by wyszła makabryczna.

zaka napisał:
MHK właśnie prawie czegoś takiego szukam. Możesz powiedzieć co to za okładzina (cegła czy tylko płytki), może producent? I co to jest od góry cokołu, mam nadzieję że nie płytki parapetowe, bo cena by wyszła makabryczna.

Wlasnie z tym cokolikiem mielismy maly problem, wiem ze szukalam i szukalam jakiegos zakonczenia ktory nie pograzyl by nas finansowo, poszukam w fakturach i powiem co i jak, w tej chwili nie pamietam :(

Jezeli chodzi o problemy- to nie ma zadnych - nie liczac tego ze od strony tarasu jak jest jakies spotkanie kazdy stawia na tym co moze, a to papierosa, a to jakas dopalajaca sie swieczke na komary i z tego powodu mam pare sladow, wiecej usterek nie stw :)

Wilko napisał:
Czyli wyjdzie za jedna cegłę + zaprawa + ułożenie jakies 7-8 zł/szt. +dodatkowo oczywiście okapniki.

Efekt jest bardzo ładny ale niestety trochę to kosztowne. :-(

Może nie będzie tragedii. Zamiast cegły dam płytkę klinkierowa. W każdym razie dzięki mhk za namiary.