gsylwek 01.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 jakiś szał pustakowy się rozpętał, ceny wzrosły już do 8-10 zł !!! za jeden my już jesteśmy kilka tysięcy w plecy od lutego, i nadal nie mamy, bo czekamy kiedy nam gość przywiezie i "najśmieszniejsze" że nie wiemy po ile bo co tydzień są droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 02.04.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Podkłady kolejowe sa na złomowisku na podkanowie wjaz ulicą (ta gdzie jest GlobalCosmed) Dzięki agiles 1978 za namiary. Mam nadzieję, że to drewniane podkłady kolejowe? Pozdrawiam i jeszczeraz dzięk!i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 03.04.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 a Wy z czego budujecie? chodzi mi o materiał podstawowy My planujemy pustaki 500 i styropian 12 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Ja mam suporeks ze Świerży i styropian 15 lub 12. Wczoraj przywieźli mi stal. W czwartek mam dostawę pustaków. Część kupiłam już w styczniu a teraz pozostała ilość ma przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 04.04.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 to tak jak my-suporeks tez ze Świerży w tym tyg koleś przywiózł nam po 8,40 ale nie wszystkie i czekamy na resztę Podobno "połówek" na ścianki działowe nie ma teraz wcale, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 04.04.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ahhh po ługim oczekiwaniu i napominaniu Pani w Gminie.... mam WZ'ke. Teraz ruszamy z kopyta --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI NADCHODZąCYCH śWIĄT WIELKANOCNYCH --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.04.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dzięki zes ---------------------------- Ja również przyłączę się do życzeń wielkanocnych, życząc całej Grupie Radomskiej zdrowych, spokojnych Świąt spędzonych z najbliższymi w miłej atmosferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 05.04.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam na wstepie zdrowych i wesolych i oczywiscie mokrego dyngusa mam nadzieje ze niedlugo dolacze do grupy budujacej w radomiu odebralismy juz warunki, projekt tez juz jest (niewielki wariant ii z muratora) czeka na uzgodnienia poszukuje osob które maja juz za soba budowe niewielkigo ii w radomiu lub okolicy (przydaly by sie pewne podpowiedzi) pozdrawiam michal w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 05.04.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIąT I ODPOCZYNKU DLA WSZYSTKICH BUDUJąCYCH I TYCH CO DOPIERO ZAMIERZAJą dla tych co mają już WZ- powodzenia w działaniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.04.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dziś płaciłam suporeks - 9zł, połówka -4,5zł. Cement tona 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.04.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych składam życzenia wielu urokliwych chwil spedzonych w gronie najbliższych. Bądźmy ze swymi bliskimi, tymi w naszych domach i tymi na emigracji, którym nie było dane przyjechać do domu na Święta... Życzę pyszności na stole, radości w sercach, w oczach blasku, w głowach lekkiego szmeru i tego zdrowia co to go w lany poniedziałek z lasu przyniesiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelas 06.04.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Drogo, za cement wczoraj płaciłem 350 zł/t z dostawąmogę podać telefon Za to za cegłe aż 0,85zł - tragedia!! Pozdrawiam i życzę wesołych świąt Gelast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.04.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Gelas oczywiście, że bardzo poproszę o te namiary. Wyślij na maila bardzo proszę. A niedrogi styropian? Wełna? Ktoś da jakąś podpowiedź? Gdzieś mi się obiło o uszy, że w Radomiu jest jakiś producent styropianu Wiecie coś o tym? Dorobiłam się na święta Po wczorajszym rozładunku wylądowałam dziś na pogotowiu Wapno w pyle z pustaków dostało mi się do oka i zaczęło mnie zżerać No i mam... jedno oko zaklejone i reklamówkę kropli i maści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 06.04.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Gdzieś mi się obiło o uszy, że w Radomiu jest jakiś producent styropianu Wiecie coś o tym? Jeżowa Wola ulica chyba Wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 06.04.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Drogo, za cement wczoraj płaciłem 350 zł/t z dostawą mogę podać telefon Za to za cegłe aż 0,85zł - tragedia!! Pozdrawiam i życzę wesołych świąt Gelast cześć Daj tel do cementu Cegła po 0,85 zł też cena ok jak na obecne warunki. Cegła ze składu czy bezpośrednio spod Sandomierza?? Ja kupowałam cegłę zimą po 0,40 zł, ale brzydka. Na targu (chyba w Przytyku) stał człowiek spod Sandomierza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelas 06.04.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 cement 69776960cegła 693091454cegłe kupowałem w ciemno, przywiozą mi po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelas 06.04.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 jeszcze raz cement 692776960 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.04.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Dzięki za namiary A czy może ktoś kupował ten styropian z Jeżowej Woli? Warto kupić czy może lepiej zapłacić za markowy i mieć pewność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 07.04.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witajcie budowlańcy. Dochodzą mnie informacje z coraz szerszych kręgów, że w związku z sytuacją jaka jest obecnie na rynky materiałów budowlanych coraz cześciej zakupy w tym asortymecie dokonywane są u naszych sąsiadów i nie tylko. Cegła i steropian u Czechów i Słowaków a cegła nawet z Holandii ludzie kupują. I podobno to wychodzi nawet taniej. Czy ktos ma informacje na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 08.04.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Właśnie wyszło na to, że wszędzie oczywiste, że to podwyżka. Jeszcze trochę i beton komórkowy będzie materiałem z górnej półki, tyle że cenowej. Może wyceniał ktoś dach w dachówce rupp ceramika. Gdzie dostaliście dobre ceny?? Ruppa zamawialem w Kronie kolo stacji Jet. Wyszlo najkorzystniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts