gaga33 19.06.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Proszę o namiary na sprawdzoną firmę od klimatyzacji ,wentylacji domowych. Znalazłam firme witex na lubelskiej?ktos korzystal z ich uslug? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.06.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ja niestety nie mam namiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iddt 24.06.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Czy możecie polecić sprawdzoną firmę/zakład z naszego rejonu od mebli kuchennych, zabudów, szaf wnękowych? Póki co żona była w Atlas Meble na Żeromskiego. Ktoś ma doświadczenia z tą firmą? Ten z Żeromskiego to chyba jakiś pośrednik Atlasa. O samym Atlasie opinie są różne. Szukamy takiego wykonawcy co nie tylko na pałę zrobi co mu powiemy ale też podpowie jakie rozwiązania są dostępne, zaproponuje układ kuchni, zrobi projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 24.06.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Porozmawiaj z Mayland w tym temacie.Ona ci wszystko powie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 26.06.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 mhk - jaka szkoda, że w Twoim dzienniku jest tak mało aktywnych zdjęć. Te, co są widoczne, pokazują, że masz fajny, przytulny domek, ale tak mało go widać. Może powklejasz jakieś aktualne zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mak-dusi 07.07.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witam Grupe Radomska. Jestem na etapie wykańczania domu. Buduje w okolicach Przytyka/Przysuchy. Potrzebuje namiary na dobrego glazurnika. Mozecie pomóc w poszukiwaniach? Bede bardzo wdzieczny. Dzieki Pozdrowienia Witam, nie wiem czy jeszcze potrzebny ten glazurnik, bo nie śledzę na bieżąco, ale gdyby była jeszcze potrzeba to znam świetnego glazurnika z okolic Radomia: tel. kontaktowy do niego 512 707 302 - Daniel. Korzystałam z jego usług kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolona; chłopak bardzo słowny i solidny; polecałam go w miarę zapotrzebowania znajomym i też nie mieli zastrzeżeń. Jak się okazało po krótkiej zgadce - to zajmuje się całą wykończeniówką: szpachlowanie, malowanie, glazura, terakota, panele, zabudowy z G - K. U mnie dodatkowo wykonywał sufity podwieszane - super bajer. Poleca z czystym sumieniem jako solidnego fachowca nie tylko na wykończeniówkę, ale i do remontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.07.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 mhk - jaka szkoda, że w Twoim dzienniku jest tak mało aktywnych zdjęć. Te, co są widoczne, pokazują, że masz fajny, przytulny domek, ale tak mało go widać. Może powklejasz jakieś aktualne zdjęcia? Dziękuję - zobaczę co sie da zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuniek07 08.07.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Witam, Czy ktoś z Was drodzy forumowicze, nie ma przypadkiem do sprzedania stempli, długich na ok 3 m? Jeśli tak to piszcie na PRIV. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek93 12.07.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 WitamCzy zna ktoś z Was jakiegoś specjalistę z okolic Radomia od wykończenia tarasu nad garażem. Wykończenia w znaczeniu uszczelnienia, ocieplenia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 12.07.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam Czy zna ktoś z Was jakiegoś specjalistę z okolic Radomia od wykończenia tarasu nad garażem. Wykończenia w znaczeniu uszczelnienia, ocieplenia itd. Wszyscy ci którzy mieli taras nad garażem zrobili sobie tam dach i zlikwidowali taras. Jedyny 100% sposób. Na inne szkoda kasy. Juz nie jeden sie o tym dotkliwie przekonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 16.07.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Witam. Zapraszam forumowiczów z radomia i okolic do odwiedzenia naszej siedziby i zakupu blach dachowych i dachówek ceramicznych.Mamy w ofercie blachy RuukkiSSABThyssenKruppYodogawaArcelorCorus hps 200 i dachówki Roben i Euronit Dla forumowiczów specjalne ceny. Zapraszamy.kontakt: 48 360-06-52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 24.07.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Wszyscy ci którzy mieli taras nad garażem zrobili sobie tam dach i zlikwidowali taras. Jedyny 100% sposób. Na inne szkoda kasy. Juz nie jeden sie o tym dotkliwie przekonał. Wilko nie strasz kolegi Wszystko się da dobrze zrobić ale niestety trochę to będzie kosztować Obecnie przecież na rynku są bardzo dobrej jakości papy, lepiki, spoiwa nic tylko wybierać ALE najważniejsze to potem dobrze ich użyć a to niekiedy nie lada problem dla fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.07.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Gelo ja nie mam najmniejszego zamiaru kolegi Leszka straszyć. PO prostu takie są fakty. Powiem Ci że miałem jeszcze gorszy problem niż kolega Leszek bo u nas balkon był nad wykuszem a pod spodem salon czyli pod balkonem część mieszkalna. Podczas zalewania stałem i pomagałem przy zalewaniu stropu nad tym wykuszem. Dalismy podwójne uszczelnienie + 2x folia + malowanie jakimś uszczelniaczem. Pilnowałem żeby nawet przy zalewaniu folia nie została w najmniejszym stopniu nawet przetarta. Wiedziałem, że musze przypilnowac tego wrażliwego miejsca w domu. Nie było cienia wątpliwości żeby cos nie bylo dopilnowane bo sam wszystko kilka razy sprawdzałem. Wszystko bylo dobrze przez kilka miesięcy. Gdy przyszła jesień i deszcze padały przez cały tydzień powoli zaczął przesiąkać ten strop i woda zaczęła kapać na podłogę w salonie. Jeździłem i czytałem w necie różne cuda na temat dostępnych środków. Oczywiście nie dość że kosztują kosmiczne pieniądze to nikt mi nie chciał zagwarantować, że to wytrzyma więcej niz max. 5 lat. Wystarczy, że zimą slońce roztopi ci śnieg a powstała woda wejdzie w fugi a w nocy chwyci mróz. Do tego dojdzie fakt, że od spodu będzie strop grzany od pomieszczenia powiedzmy +15 *C a na zewnątrz będzie - 25 *C co jest normą w naszym klimacie. Domyślasz się co się stanie . Dalszy mój sąsiad miał taką samą sytuacje jak kolega Leszek i po kilku latach walki z wodą i przeciekającym stropem oraz wydanym majątkiem na różnych pseudo fachowców, którzy obiecywali że to zrobia i bedzie OK, zrobił sobie dach nad wykuszem likwidując taras i juz ow wielu lat ma spokój W naszym przypadku kolega bardzo dobry fachowiec od razu powiedził mi żebym, jeśli mam dużo kasy i mocne nerwy to próbował kombinować to uszczelnić ale i tak w końcu po długiej walce zrobić będę musiał daszek. Ponieważ ani kasy u mnie nie za dużó a nerwy jeszcze słabsze to postanowiłem od razu zrobić daszek nad wykuszem. Efekt tego jest taki, że juz od kilku lat mam święty spokój i oto w rtym wszystkim chodzi Jednak jako że jestem ciekawy nowych i sprawdzonych sposobów na takie problemy to chętnie poznam materiały które załatwią ten problem. Jakbyś miał Gelo takie info to możesz się podzielić na forum z innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 03.08.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Poszukuję namiaru na tartak, który ma w ofercie drewno z dębu lub modrzewia. Może ktoś coś wie? Bo jak na razie wszyscy oferują sośninę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuniek07 09.08.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam, nie wiedziałem że z dostaniem różnego rodzaju drzewa może być problem. Mam do zrobienia zadaszenie nad tarasem podparte słupkami i zastanawiałem się nad świerkiem. Więc przyłączam się do pytania makowej_panienki, może ktoś coś wie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budokan 09.09.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam. Stoimy z żoną przed decyzja o zaczęciu budowy w okolicach radomia. Ile trwa w naszym radomskim starostwie załatwienie pozwolenia na budowę. Wiem że to jest ostatni rok na odliczenie ulgi budowlanej a raczej na jej rozpoczęcie. Jakie papiery są potrzebne do składania i od czego zacząć. Z dotychczas zgromadzonym dokumentów mamy: NIC. Nie obudziliśmy się z ręką w nocniku?? Podpowiedzcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 10.09.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 heeeejjjjj Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 10.09.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Witam. Stoimy z żoną przed decyzja o zaczęciu budowy w okolicach radomia. Ile trwa w naszym radomskim starostwie załatwienie pozwolenia na budowę. Wiem że to jest ostatni rok na odliczenie ulgi budowlanej a raczej na jej rozpoczęcie. Jakie papiery są potrzebne do składania i od czego zacząć. Z dotychczas zgromadzonym dokumentów mamy: NIC. Nie obudziliśmy się z ręką w nocniku?? Podpowiedzcie. Na pytania odpowiedzi nie znam, więc cieszę się, że mogłem pomóc Ale życzę powodzenia w budowaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ros77 11.09.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Witam ponownie! Jaką podbitkę wolicie do dachu dwu spadowego PCV czy blacha? Kolor okna mam orzech. Czy wybrać kolor pod kolor okien czy blachy na dachu gdzie jest również dachówka?pozdrawiam:-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 12.09.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witam ponownie! Jaką podbitkę wolicie do dachu dwu spadowego PCV czy blacha? Kolor okna mam orzech. Czy wybrać kolor pod kolor okien czy blachy na dachu gdzie jest również dachówka? pozdrawiam:-} Zdecydowanie ładniejsza jest podbitka z blachy. Wyjdzie trochę drożej ale efekt zdecydowanie wart swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts