danielh 08.05.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Obrzeża Radomia. Nieduży domek, żadnych udziwnień. Fachowiec już znaleziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dado01 09.05.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 WitamMamy z żoną mały problem w postaci gliniastego podłoża na działce, a chcielibyśmy położyć POS. Macie może namiar na dobrego fachowca, który rzetelnie sprawdzi czy jest to możliwe i czy będzie to działać. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielh 10.05.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Orientuje się ktoś w cenach parapetów?Jak cenowo wychodzi marmur, granit i konglomerat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujący Radom 10.05.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 My kupowaliśmy ogrodzenie betonowe na ulicy Nasypowej 32 wjazd ze Starokrakowskiej. Dobrze zrobione przęsła i fachowo zamontowane. Można się z ałaścicielem dogadać odnośnie dobrej ceny. Ogrodzenie mamy prawie skończone. Żona trafiła na niego i się zdecydowała. Teraz dopiero dopatrzyłem sie że go polecałeś. Przyjemny człowiek i rzeczywiscie mozna się dogadać. Widziałem ze poszukiwałeś kruszywa. Ja miałem utwardzaną drogę teraz kruszywem-tłuczniem kolejowym ale takim brudnym z ziemią i kawałkami gruzu. Taki musiałem miec aby sie zaklinował . Od wszystkiego miałem wykonawcę i on to kruszywo gdzieś brał. Mogę dać ci na nego namiar jak aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 10.05.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ogrodzenie mamy prawie skończone. Żona trafiła na niego i się zdecydowała. Teraz dopiero dopatrzyłem sie że go polecałeś. Przyjemny człowiek i rzeczywiscie mozna się dogadać. Widziałem ze poszukiwałeś kruszywa. Ja miałem utwardzaną drogę teraz kruszywem-tłuczniem kolejowym ale takim brudnym z ziemią i kawałkami gruzu. Taki musiałem miec aby sie zaklinował . Od wszystkiego miałem wykonawcę i on to kruszywo gdzieś brał. Mogę dać ci na nego namiar jak aktualne. Cieszy to, że wyszło OK. Bardzo rzetelny wykonawca. Oczywiście jestem zainteresowany kruszywem. Rozumiem, że tłuczeń kolejowy z odzysku. Podeślij namiar na gościa i pochwal się kosztami jeśli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 10.05.2015 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Orientuje się ktoś w cenach parapetów? Jak cenowo wychodzi marmur, granit i konglomerat? Drogo My za konglomerat białego marmuru placiliśmy z tego co pamiętam ok. 450 zł/m2 parapety 3 cm grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 10.05.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Poszukuje dobrego stolarza, który zrobi kuchnie. Poprosze o namiary Nam robił stolarz polecany przez Mayland. Pan Paweł: 698-850-264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujący Radom 10.05.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Cieszy to, że wyszło OK. Bardzo rzetelny wykonawca. Oczywiście jestem zainteresowany kruszywem. Rozumiem, że tłuczeń kolejowy z odzysku. Podeślij namiar na gościa i pochwal się kosztami jeśli możesz. Tak tłuczeń z odzysku. Koszta i namiar wysłane na pw. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Desspero 17.05.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Ile powinno wynosić oparcie nadproży na murze, 15 cm wystarczy ? czy bezpieczniej dać 30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 21.05.2015 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ile powinno wynosić oparcie nadproży na murze, 15 cm wystarczy ? czy bezpieczniej dać 30 ? Wiadomo lepiej więcej ale to tez zalezy jakiej grubości masz mur. Musi ci jeszcze zostać do lica muru ok. 8 cm na obmurowanie płytami stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Desspero 09.06.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Wg. projektu obliczeniowa moc cieplna wynosi 8 kW, natomiast proponowany piec ma 20 kW, z czego wynika taka duża różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 15.06.2015 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Wg. projektu obliczeniowa moc cieplna wynosi 8 kW, natomiast proponowany piec ma 20 kW, z czego wynika taka duża różnica? Kto ci proponował piec 20 kW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Desspero 15.06.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Kto ci proponował piec 20 kW? Tak mam zapisane w projekcie , mam nawet podany konkretny model pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujący Radom 24.06.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Poszukuje betonu komórkowego w dobrej cenie szer. 24cm. oraz silikatów gr. 12cm.Po pierwszych rozeznaniach widzę że Radom opanowany przez H+H a dostepnosć też jest ważna dla mnie. Gdzie kupowaliście i jaki BK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizslawek 24.06.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Nie wiem jakiej ilości potrzebujesz ale zostało mi 2 palety własnie h+h nie rozpakowane, gestość 600 z frezem 5,5 zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujący Radom 25.06.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nie wiem jakiej ilości potrzebujesz ale zostało mi 2 palety własnie h+h nie rozpakowane, gestość 600 z frezem 5,5 zł/szt Wyslij mi kontakt na PW. Może jak chłopakom braknie to wezme od Ciebie. A kiedy kupowałeś i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Desspero 02.07.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Do budujących z Porothermu,o ile więcej pustaków niż było w projekcie poszło wam na wybudowanie , ile liczyć na tzw. odpad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujący Radom 02.07.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Do budujących z Porothermu, o ile więcej pustaków niż było w projekcie poszło wam na wybudowanie , ile liczyć na tzw. odpad? Mam to samo pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 28.07.2015 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Do budujących z Porothermu, o ile więcej pustaków niż było w projekcie poszło wam na wybudowanie , ile liczyć na tzw. odpad? Wszystko zależy od tego czy wprowadzacie jakieś zmiany. Ogólnie to ilościowo się mmniej więceje zgadza z projektem. Jeśli ktos nie chce żeby mu zostało pustaków to proponuję kupić paletę mniej a później ew. dkokupic brakującą ilość szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 30.07.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Witam, panowie i panie doradzcie jakie kupić najlepiej parapety wewnętrzne i gdzie dobrą cenę dostanę, polecacie coś lub któryś punkt sprzedaży? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts