certa 20.09.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 witam Poszukuje namiary na wykonawce bramy przejezdnej wraz z furtkąMozecie kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 20.09.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 witam Poszukuje namiary na wykonawce bramy przejezdnej wraz z furtką Mozecie kogoś polecić Ja kupowałem od nich i jestem mega zadowolony i z ceny i z montażu, tak więc polecam: http://rozanskiogrodzenia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 20.09.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 wielkie dziękuje dobry człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 23.09.2015 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Do Wilko: znalazłem na stronie 147 info o twojej rekomendacji pewnej ekipy zajmującej się poddaszami i stąd moja prośba do Ciebie abyś podesłał mi numer telefonu do nich. Czy mógłbyś poszukać namiary na nich i następnie przesłać do mnie proszę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 23.09.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Do Wilko: znalazłem na stronie 147 info o twojej rekomendacji pewnej ekipy zajmującej się poddaszami i stąd moja prośba do Ciebie abyś podesłał mi numer telefonu do nich. Czy mógłbyś poszukać namiary na nich i następnie przesłać do mnie proszę? pozdrawiam Rzeczywiście znam dwóch dobrych gości od poddaszy ale problem z nimi jest taki, że zazwyczaj mają roboty ustawione na kilka miesięcy do przodu i raczej wcześniej niż na wiosnę to się ich nie załatwi. Dotatkowy problem to to, że robia od 17 bo równocześnie pracują w firmie budowlanej a pracując od 17 do 21 to za dużo sie nie narobi. Dlatego też ocieplanie poddasza trwa u nich długo. Jeśli ci sie nie spieszy a chcesz mieć zrobione dobrze to warto na nich zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 23.09.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Rzeczywiście znam dwóch dobrych gości od poddaszy ale problem z nimi jest taki, że zazwyczaj mają roboty ustawione na kilka miesięcy do przodu i raczej wcześniej niż na wiosnę to się ich nie załatwi. Dotatkowy problem to to, że robia od 17 bo równocześnie pracują w firmie budowlanej a pracując od 17 do 21 to za dużo sie nie narobi. Dlatego też ocieplanie poddasza trwa u nich długo. Jeśli ci sie nie spieszy a chcesz mieć zrobione dobrze to warto na nich zaczekać. Super pasuje mi i jestem jak najbardziej zainteresowany tym tematem i systemem ich pracy, mi nie przeszkadza. Podeślij mi proszę namiary z krótkim info co i jak zagadać. Dzięki Wilko, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 24.09.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 ^ ^ ^ ^ Dziękuję za info, dam Ci znać co i jak na priva, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 24.09.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 ^ ^ ^ ^ Dziękuję za info, dam Ci znać co i jak na priva, pozdrawiam OK. Napisz co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 30.09.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Czy ktoś z was drodzy forumowicze układał u siebie luksfery, czy to jest drogie, jak kosztuje robocizna i może ktoś ma namiary na człowieka który się specjalizuje w tych sprawach. Dajcie znać jak macie taką wiedzę! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 10.10.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 ^ ^ ^ ^ Dziękuję za info, dam Ci znać co i jak na priva, pozdrawiam I jak tam Marcel dogadałeś się z chłopakami od ocieplenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Desspero 22.10.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Czy ktoś z was wykonywał u siebie tynki maszynowe gipsowe i może polecić jakąś sprawdzoną ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 26.10.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 I jak tam Marcel dogadałeś się z chłopakami od ocieplenia? Sorki ale byłem troszkę zajęty aby odpisać, ale już daję sprawozdanie, zaraz po tym jak mi podałeś numer telefonu do niego zadzwoniłem pogadaliśmy co i jak, łatwo było wywnioskować że kolo bardzo zajęty ale wykazał wstępne zainteresowanie, ugadaliśmy termin spotkania, zadzwoniłem do niego jeszcze dwa dni wcześniej aby się przypomnieć - tak nie ma problemu, po czym nastał termin spotkania cytując klasyka z filmu WESELE "wyłączył Qtas telefon", nie odpisał na smsa, totalna olewka. Więcej nie będę pisał, niech każdy z Was z osobna, kto przeczyta tego posta ocenił jego podejście do sprawy, potencjalnego klienta. Przeczuwając co może wydarzyć się, zabezpieczyłem sobie alternatywne rozwiązanie aby nie czuć rozczarowania. I nie żałuję o czym mam nadzieję w przyszłości się z wami podzielę moimi spostrzeżeniami z ugadanej ekipy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 02.11.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Sorki ale byłem troszkę zajęty aby odpisać, ale już daję sprawozdanie, zaraz po tym jak mi podałeś numer telefonu do niego zadzwoniłem pogadaliśmy co i jak, łatwo było wywnioskować że kolo bardzo zajęty ale wykazał wstępne zainteresowanie, ugadaliśmy termin spotkania, zadzwoniłem do niego jeszcze dwa dni wcześniej aby się przypomnieć - tak nie ma problemu, po czym nastał termin spotkania cytując klasyka z filmu WESELE "wyłączył Qtas telefon", nie odpisał na smsa, totalna olewka. Więcej nie będę pisał, niech każdy z Was z osobna, kto przeczyta tego posta ocenił jego podejście do sprawy, potencjalnego klienta. Przeczuwając co może wydarzyć się, zabezpieczyłem sobie alternatywne rozwiązanie aby nie czuć rozczarowania. I nie żałuję o czym mam nadzieję w przyszłości się z wami podzielę moimi spostrzeżeniami z ugadanej ekipy. Pozdrawiam Nie rozumiem jego podejścia. Skoro nie mają czasu to niech od razu powie a nie daje nadzieję. Sorry za niego. Nie spodziewałem się, że tak to załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 02.11.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Nie rozumiem jego podejścia. Skoro nie mają czasu to niech od razu powie a nie daje nadzieję. Sorry za niego. Nie spodziewałem się, że tak to załatwi. Nie ma najmniejszego problemu Wilko, ja do Ciebie nie mam o nic pretensji, wszystko jest w najlepszym porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujący Radom 02.11.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Witam. Podseslijcie prosze namiar na fachowców od łazienek i wykonczeniowki. Interesuje mnie łazienka, wc , glazura w kchni i na podłogach. Z gór dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 03.11.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Nie ma najmniejszego problemu Wilko, ja do Ciebie nie mam o nic pretensji, wszystko jest w najlepszym porzadku Tak wiem ale wkurza mnie, że tak z tobą postąpili. Niesmak niestety pozostaje na długo. Fachowcami są dobrymi ale widać podejście do klienta nie do końca OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 03.11.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Tak wiem ale wkurza mnie, że tak z tobą postąpili. Niesmak niestety pozostaje na długo. Fachowcami są dobrymi ale widać podejście do klienta nie do końca OK. Życie Wilko, życie............. Nie ma co się wkurzać, widocznie oni nie byli dla mnie, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujący Radom 09.11.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Strasznie jestem pomijany w tym wątku. Pomoize w końcu ktosik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 15.11.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Strasznie jestem pomijany w tym wątku. Pomoize w końcu ktosik? Nie o to chodzi. Problem w tym, że jest niewiele ekip, które można polecić. Ja do niedawna, jak poczytasz powyżej, polecałem swoich fachowców od ocieplenia ale niestety podejście do klienta u nich się też zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Desspero 17.11.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Ile realnie trzeba liczyć za wykonanie gładzi (robocizna + materiał) ceny na "internetach" strasznie zróżnicowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts