Wilko 18.11.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Ile realnie trzeba liczyć za wykonanie gładzi (robocizna + materiał) ceny na "internetach" strasznie zróżnicowane ? Zapytaj Makowej Panienki. Ona teraz zdaje się robila tynki i gładzie to jest najbardziej z nas na czasie z cenami robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 06.12.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Ile realnie trzeba liczyć za wykonanie gładzi (robocizna + materiał) ceny na "internetach" strasznie zróżnicowane ? A na czym Kolego chcesz te gładzie robić? CW? Czy gipsówka? O ile to jeszcze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Desspero 08.12.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 A na czym Kolego chcesz te gładzie robić? CW? Czy gipsówka? O ile to jeszcze aktualne aktualne planuje wykonanie na wiosnę 2016, teraz robię rozeznanie na CW tak mi wszyscy doradzają, A robi się jeszcze gładź na gipsowych? Podobno one są już pod malowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 09.12.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 aktualne planuje wykonanie na wiosnę 2016, teraz robię rozeznanie na CW tak mi wszyscy doradzają, A robi się jeszcze gładź na gipsowych? Podobno one są już pod malowanie ? Pomalować można wszystko Robimy teraz u Klienta poprawki po kimś i tynki też miały być pod malowanie - tradycyjne z piaskiem...TRAGEDIA. Gipsówka - jak chcesz mieć na 100 % to warto rzucić jedną warstwę gładzi, tzw. zerówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Desspero 09.12.2015 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Pomalować można wszystko Robimy teraz u Klienta poprawki po kimś i tynki też miały być pod malowanie - tradycyjne z piaskiem...TRAGEDIA. Gipsówka - jak chcesz mieć na 100 % to warto rzucić jedną warstwę gładzi, tzw. zerówkę. Tego się najbardziej boje, najpierw "Będzie Pan zadowolony" a potem wszystko do poprawki i płacenie 2x za tą samą robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Djack 28.12.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Czesc, moze poleci ktos sprawdzona ekipe od hydrauliki... dobrze zeby robili cos kiedys na rehau Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel7755 03.01.2016 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Czesc, moze poleci ktos sprawdzona ekipe od hydrauliki... dobrze zeby robili cos kiedys na rehau Dzieki A czy mógłbyś rozwinąć swoją myśl na temat "rehau", bo ja nie mam zielonego pojęcia czego ty oczekujesz i jakiej pomocy od nas chciałbyś otrzymać. Doprecyzuj proszę o co Ci chodzi, może będę mógł Ci pomóc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 03.01.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Czesc, moze poleci ktos sprawdzona ekipe od hydrauliki... dobrze zeby robili cos kiedys na rehau Dzieki A czemu kolega upiera się właśnie nad systemem REHAU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Djack 09.01.2016 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 A czemu kolega upiera się właśnie nad systemem REHAU? Kolega juz ma rehau - mamy plyte fundamentowa - i chcemy reszte instalacji w tym systemie. A czy mógłbyś rozwinąć swoją myśl na temat "rehau", bo ja nie mam zielonego pojęcia czego ty oczekujesz i jakiej pomocy od nas chciałbyś otrzymać. Doprecyzuj proszę o co Ci chodzi, może będę mógł Ci pomóc. Pozdrawiam Jako ze czesc instalacji juz w tym systemie posiadamy to chcemy to kontynuowac. Szukamy ekipy wod-kan, ktora w rehau cos juz robila, ale nie jest to koniecznosc - tyle ze jakies dodatkowe narzedzia chyba sa potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 10.01.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Kolega juz ma rehau - mamy plyte fundamentowa - i chcemy reszte instalacji w tym systemie. Na twoim miejscu zapytał bym w hurtowni BIMs PLUS Radom na ul. Tartacznej 16/18. Oni sprzedaja systemy REHAU i powinni polecić jakiegoś wykonawcę tego systemu. Zwykli hudraulicy raczej nie będą chcieli się podejmować. A co z fachowcem, który robił wam już wcześniej tą instalację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choluj1989gmail.com 11.02.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 witam, na wiosne startuje z budowa domku jak na ta chwile zmagam sie z papierami:) ekipe budowlana juz mam i teraz szukam godnego polecenia kierownika budowy, ktos poleci kogos konkretngo i oczywiscie za rozsadne pieniadze bo dzwonilam do jednego Pana to powiedzial mi za odbior kazdego etapu do stanu zamknietego 2500 wedlug mnie to troche duzo. czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 12.02.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Chyba za dużo siedzę w internecie....Twój nick jakoś tak szybko przeczytałem i wcale nie wyszło mi "choluj" Może zmień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 12.02.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 witam, na wiosne startuje z budowa domku jak na ta chwile zmagam sie z papierami:) ekipe budowlana juz mam i teraz szukam godnego polecenia kierownika budowy, ktos poleci kogos konkretngo i oczywiscie za rozsadne pieniadze bo dzwonilam do jednego Pana to powiedzial mi za odbior kazdego etapu do stanu zamknietego 2500 wedlug mnie to troche duzo. czekam na odpowiedzi Pan Marian: 694-553-307. Gośc był u mnie kierownikiem. Szału nie ma ale cenowo powie ci dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuniek07 16.02.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Witam forumowiczów Czy możecie polecić fachowca od schodów drewnianych?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 17.02.2016 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Witam forumowiczów Czy możecie polecić fachowca od schodów drewnianych? Pozdrawiam Możesz zadzwonić do Pana Adama. http://www.schody-laskowski.pl/index.html Dobry i fachowy wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuniek07 17.02.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Możesz zadzwonić do Pana Adama. http://www.schody-laskowski.pl/index.html Dobry i fachowy wykonawca. Dzięki Wilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuniek07 17.02.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Ile realnie trzeba liczyć za wykonanie gładzi (robocizna + materiał) ceny na "internetach" strasznie zróżnicowane ? Ja robiłem ostatnio. Ceny za robociznę wahają się od 13 do 15 zł za m2. Robią zazwyczaj trzy warstwy, a niektóre ekipy także malują w tej cenie gruntem. A materiał to już zależy od Ciebie. Nie liczyłem dokładnie u siebie ale wyszło mi max 3zł za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata671 19.02.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Planuje na wiosnę zacząć stawiać dom. Wybraliśmy projekt "przy cyprysowej 19". Czy ktoś w okolicy buduje dom z tego projektu? I czy ktoś może mi polecić ekipę murarzy i kierownika budowy? Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 23.02.2016 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Planuje na wiosnę zacząć stawiać dom. Wybraliśmy projekt "przy cyprysowej 19". Czy ktoś w okolicy buduje dom z tego projektu? I czy ktoś może mi polecić ekipę murarzy i kierownika budowy? Miłego weekendu Beata trochę późno na szukanie ekipy na wiosnę tego roku.Co prawda teraz mało osób buduje nowe domy ale o ekipe wciąż jest chyba ciężko.Zwlaszcza o dobrą ekipę.Macie juz adaptacje projektu?Pytam ponieważ zastanowił bym się nad likwidacja tego balkonu nad wejściem.W to miejsce dałbym daszek aby nie mieć problemu z przeciekaniem sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2016 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Oj domów to się buduje cała masa wokół miasta. Rosną jak grzyby po deszczu. W większości też to budowy trwające 1-1,5 roku tzw. szybkie. Dzieje się i to bardzo dużo. Ja sporo jeżdżę po okolicy to widzę. W sklepach już są wydłużone terminy na niektóre produkty/usługi. Dobre ekipy mają zajęty już cały rok. Warto oswajać się też z myślą, że znajdzie się fachowca "dobrego i taniego". Jakość kosztuje i to coraz większe pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts