panda 23.04.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Panda a może zdradzisz gdzie budujesz i na jakim jesteś etapie? Bo ja to dopiero w ziemi siedzę Buduje się w okolicy zalewu w Siczkach. Rożki 51, gm. Kowala. Co do etapu to stan surowy, zakończone deskowanie, ocieplanie w trakcie. W sobotę urzęduję osobiście, nie ma problemu żeby nas odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Dziękuję za zaproszenie! W sobotę nie dam rady ale nie omieszkam w przyszłości skorzystać z możliwości oględzin Czy Twój projekt bardzo różni sie układem pomieszczeń od mojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 23.04.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Dziękuję za zaproszenie! W sobotę nie dam rady ale nie omieszkam w przyszłości skorzystać z możliwości oględzin Czy Twój projekt bardzo różni sie układem pomieszczeń od mojego? I owszem, ale to trzeba zobaczyć. Poszukam rzutów to gdzieś wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 No jestem zainteresowana jesli nie chcesz na forum to wyślij mi proszę na skrzynkę. Z góry dziękuję. W moim prjekcie też zrezygnowałam z jednego pokoju dizeląc go na dodatkową garderobę i na pomieszczenie z sauną przy łazience. Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 23.04.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 No jestem zainteresowana jesli nie chcesz na forum to wyślij mi proszę na skrzynkę. Z góry dziękuję. W moim prjekcie też zrezygnowałam z jednego pokoju dizeląc go na dodatkową garderobę i na pomieszczenie z sauną przy łazience. Zobaczymy co z tego wyjdzie Musiałem adres odgrzebać, wrzuciłem dawno temu dla znajomych żeby podziwiali http://www.ats.pl/~piotrw/projekt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 24.04.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 hmmm...super są Wasze domki my mamy robiony projekt indywidualny i czekamy już dość długo....ciagle ustalenia i poprawki, ale wyszedł spory..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 24.04.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 u nas na razie czekamy na odlesienie i właśnie projekt, żeby złożyć o pozwolenie na budowe Na razie mamy tylko pustaki i WZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 panda fajny ten Twój domek Mój po zmianach tez ma na górze pomieszczenia rekreacyjne Oba projekty sa bardzo podobne do siebie. Koniecznie Cię keidyś odwiedzimy jeśli propozycja będzie ndal aktualna. U mnie jutro wchodzą murarze. W sobotę zalewamy ławy Co zaś się tyczy moich perypetii z wytwórnia betonów na Mokrej to... bloczki sobie kupiłam dziś w Zwoleniu bo nadal mnie olewali na Mokrej I mam ich głęboko....wiecie gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 gsylwek nie zapomnij pokazać swego domku jak już będzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 25.04.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 ok, mayland ale kiedy to będzie....podejrzewam że nie wcześniej niż za 2 tyg wasze domki są super, fajnie że już ruszasz z budową my nie wcześniej niż w lipcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 25.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 ile czekaliście na pozwolenie na budowę? mieliście kogoś kto pomógł w przyspieszeniu wydania pozwolenia? zastanawiam się czy wyrobimy sie z papierami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 25.04.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 ile czekaliście na pozwolenie na budowę? mieliście kogoś kto pomógł w przyspieszeniu wydania pozwolenia? zastanawiam się czy wyrobimy sie z papierami.... A nie możesz zostawić tego problemu architektowi? Od pierwszej kreski na papierze po PZ ..... Czas ganiania po urzędach to też są pieniądze, poświęć zatem ten czas na zarabianie żeby i dla architekta było i dla Ciebie coś zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ja załatwiałam wszystkie papiery sama. Nie dlatego, że nie chciałam dać zarobić architektowi Chciałam zobaczyć i poznać całą drogę papierkową. Poprostu mnie to interesowało gdzie i co się dzieje, jak się załatwia. To pewien rodzaj doświadczenia, które kiedyś może się przydać A urzędów się nie boję Jedyny papier załatwiany nie przeze mnie to... zgłoszenie rozpoczęcia budowy do starostwa przez kierownika budowy Dodam, że działkę mam na terenie gminy Pionki więc trochę sobie pojeździłam Na pozwolenie czeka się 2-3 tygodnie. Nie było tak źle... Pozwolenie to pikuś w porównaniu z warunkami zabudowy. Na te to się dopiero czeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 26.04.2007 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 ile czekaliście na pozwolenie na budowę? mieliście kogoś kto pomógł w przyspieszeniu wydania pozwolenia? zastanawiam się czy wyrobimy sie z papierami.... cześć Na pozwolenie czekałam ok 2-3 tygodnie, późną jesienią 2006, bez załatwiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 26.04.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 pocieszyliście mnie odlesienie mamy mieć ok połowy maja wiec jest szansa ze zdążymy wylać fundamenty na lipiec (wtedy jesteśmy umówieni z murarzem) co do ganiania po urzędach-dom nam projektuje architekt znajomy, to ktoś z rodziny i nie chcemy go obarczać ganianiem za pozwoleniami Damy radę ogólnie do tej pory muszę przyznać, ze radomskie urzędaski nie są takie złe-Ci, na których trafiamy są przychylni, a nawet w większości mili Za to cała droga papierkowa jaką funduje nam państwo to skandal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.04.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Starostwo ma ISO Więc czegoś dobrego oczekiwać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 27.04.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 robimy sobie przerwę w budowaniu, a raczej póki co w przygotowaniach i jedziemy na długą majówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 To coś zmieni?http://biznes.onet.pl/0,1528229,wiadomosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.04.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Pewnie, że zmieni. Cement zdrożeje bo będą chcieli odrobić te dwie bańki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ostatnio kupowałam cement po 430zł/t za tzw dwójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts